Deri Brko : Posavac 3 : 7
Upravo tako čika Mata kako je Patak najavio ,drž te gaće nema predaje do zadnjeg kola

.
Zahvaljujemo se domaćinu na gostoprimstvu,i na fer korektnoj borbi

.
Šta reći bila je borba prsa u prsa,ovi mlađi igrebali su sav parket trkajući oko stola,a mi stariji
popravljali smo te rupe stajajući na mjestu i mrtvo ladno prebacujući lopticu preko stola,a neka padne i na sto

.
Ovaj put smo mi immali više sreće od domaćina i zasluženo pobijedili

.
Ivan je trenirao u Africi sa majmunima na baušteli a kondiciju trčajući pored žirafa,tako tako da je sad pun snage
što se i vidjelo na terenu tricu je ostvario

.
Tiho protiv Tihe, ja sam non stop bodrio ajde Tiho, ajde tiho,jebiga a oni zapnu obadvoica,a kad mu opsujem M..u,
onda tek moj tiho krene hahaha

.Ali i on je dobio dvojku.
Ja sam dao svoj mali doprinos i dobio keca,a čuj takav sam bio i u školi,jedino sam dibivo iz tjelesnog dva

.
Ali ovaj put sam Žikicu uspio srediti,nebi ni to da me Ivan nije naružio,ajde direktore trgni se malo,i dobro
evo saću Ivane sa Gigijem i Tihom sam se zagrijavo,a Žika je to ispaštao

.
Sada nam dolazi Spin u goste ako ne povedu Roku Tošića i onog Kineza,teško će odnijeti bodove iz Kaniže

.
A onda idemo Sibinju na noge,zadnji puta je bilo 5 : 5,ovaj puta ćemo se zadovoljiti sa 4 : 6 za nas,jer kanim
dati i ja svoj doprinos,što prošli puta nisam mogao zbog bolesti,sada skoro

.
I nakon toga na proljeće startamo u Drugoj ligi,gdje nam je i mjesto

.
Kada moji dečki odu u penziju onda ćemo biti svi na okupu,onda ćemo se boriti u prvoj ligi

.
Poštovanje

.