Travnja 25, 2026, 16:34:19
Dobrodošli,
Gost
. Molimo,
prijavite se
ili
se registrirajte
.
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Portal
Forum
Pomoć
Pravila
Kalendar
Prijava
Registracija
STK OŠB
SLAST
>
Nova Liga
>
Rezultati
>
1. liga
>
Arhiva
>
Jesen 2013
>
7. kolo
Str: [
1
]
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: 7. kolo (Posjeta: 4005 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj
7. kolo
«
:
Prosinca 21, 2013, 00:17:40 »
Sibinj - Posavac 6:4
Pereković 2/1 Jularić 2/1
Čanić J. 2/1 Soltoković 2/1
Jurić 1/0 Mršić 0/3
Ljubičić 0/1
Puškarić 0/1
+par
Spin - Optika Zorko 2:8
Beraković 1/2 Zorko 3/0
Župan 1/2 Čanić D. 3/0
Ahmetović 0/1 Ćutuk 1/2
Vuletić 0/2 +par
«
Zadnja izmjena: Prosinca 21, 2013, 00:17:55 Domacc
»
Evidentirano
Bera11
Moderator
Odg: 7. kolo
«
Odgovor #1 :
Prosinca 21, 2013, 00:49:34 »
Čestitke Optici na uvjerljivoj pobjedi. boli su puno bolji i zasluženo pobijedili...
Hoće netko javiti Martelu da sada mogu igrati protiv Derbi Brko kada su vidjeli rasplet?
Ne trebaju zvati Tomija jer im ni pobjeda neće biti dovoljna da osvoje pehar ove godine...
Stari mačak Čanić je ipak veća manga od njih...
Budući Optika Zorko neće nastupiti nagodinu trebamo se zapitati da li idemo ka poboljšanju lige ili je liga svake godine sve nezanimljivija?
Najpoštenije ekipe ispadaju, a to su one koje se ne žele pojačavati, dok one koje imaju par asova u rukavu na kraju podižu pehar.
Ali barem smo ove godine vidjeli kakvo takvo finale u Podvinju, za razliku od prošlog prvenstva kada se finale igralo na betonskom stolu ujutro na prvi maj i to dva na dva.
To je moje osobno mišljenje a ne moje ekipe, s kojim se mnogi neće složiti, ali budući polako i ja vješam kopačke o klin napisat ću što me smeta...
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"
«
Odgovor #2 :
Prosinca 21, 2013, 12:48:27 »
Pozdrav klupskom suigraču Beri
Nemoj se ljutiti, ali ja mislim da upravo neosvajanje pehara od strane Spina, dovodi do ovakvih zaključaka.
Da je, kojim slučajem Spin osvojio, o ovome vjerojatno ne bi bilo ni govora.
Jednim, ali manjim dijelom se i ja slažem.
Sto puta se o tim sitnicama raspravljalo. Prvo netko uvijek mora ispasti,da je Posavac imao Jularića cijelo vrijeme,
možda danas ne bi ispali, ali bi netko drugi. I mozemo tako unedogled, pa onda najbolje imati ligu bez briga sto ne priliči
jednoj hsts ligi. To nek se radi u Novoj ligi ili bilo kojoj rekreativnoj, ali eto, većina je gledala samo sebe da se osiguraju
da oni ne ispadnu pa im to više paše. Žalosno, ali istinito. Nije po volji mnogih, no, što se tu može.
Kvazi sportaši amateri misle da je pošten onaj koji ima tri izjednačena igrača, a nije onaj koji ima jednog jakog, jednog
srednje i jednog slabog. Matematika dovodi do toga da je to gotovo isto, ili tu negdje zbog para.
Ono sto ti trazis je nekakvo idealno stanje. Pa toga nema bas ni u jednoj ligi, uvijek ce biti nekih sitnica.
Ova liga je fantasticna, posebno kad se usporedi s onim prije. Pravilnik ne moze regulirati u kojem ce sastavu
igrati neka ekipa i protiv koga. I mene to osobno ne smeta... Meni je gore to sto se s nekim ekipama jako tesko
dogovore utakmice i poznato je koje su to ekipe, i koje ekipe izbjegavaju gostovanja.
A o tome da je to bilo kakvo takvo finale, i ono s prvim majem, necu komentirati jer su upravo te dvije ekipe
jedne od najpostenijih, i sve svoje odigravaju na vrijeme. I ne planiram se uopce opravdavati za nesto sto nema nimalo smisla.
Ima smisla, ali samo za one neupucene koji ne znaju detalje pa povrsno govore sto je bilo. Pisem samo u dobroj namjeri, malo
bez dlake na jeziku, ali ja se nista ne ljutim
.
Umjesto pisanja po forumu, moj prijedlog ti je da kažeš to uživo, ponaosobno ili za to predviđeno vrijeme. Shvaćam da je osobno mišljenje, a ne od Spina, i ja ne pišem u ime Alibija, ali isto razmišljamo. Zato imam doživotni ugovor koji Mata ne može raskinuti.
Neka si napisao što misliš, samo mi to djeluje kao nabrajanje kao nekih "grijeha", a ne spominju se svoji...
«
Zadnja izmjena: Prosinca 21, 2013, 13:13:38 zg
»
Evidentirano
Bera11
Moderator
«
Odgovor #3 :
Prosinca 21, 2013, 14:04:11 »
Ekipi Spina nije do pehara jer ih imamo dovoljno...
Da li je liga idealna pokazat će vrijeme...odustajanje Optike ne ide nam u prilog.
Po meni je daleko od idealne...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac
«
Odgovor #4 :
Prosinca 21, 2013, 16:02:32 »
Vas dvojica razdužite opremu u ekipama i pravac u domicilni klub
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=daFk-TNTVP0
Ray Ban
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj
«
Odgovor #5 :
Prosinca 21, 2013, 16:27:27 »
Bera je uvijek bio bez dlake na jeziku,i to je dobro i poželjno,samo šteta što se ostali ne uključe i daju neki svoj komentar,prvenstveno kapetani ekipa,forum nam je zamro;da nema Mate i Busije,tu i tamo Stjepana ne bi se imalo šta ni pročitat.Makar poslje tekmi da se napiše koji komentar kao što to rade Lutalice,Sredanci,ponekad i Spin.Prvak se znao i prije početka,jer je Alibi sa Darijom,Jopom,Vjekom,Akanom,Darkom miljama daleko od ostalih htjeli mi to priznat ili ne,da imaju i drugu ekipu ostatak lige bi se grčevito borio za 3 mjesto.
Zanimljivo bi bilo uvesti fantasy draft kao u NBA-u,i tako na raspolaganje staviti 10 najjačih igrača di će 1.pik izbora imati najslabija momčad koja je osigurala opstanak u ligi,možda je čudna ideja ali bi bilo interesantno jer prvenstveno mislim da nema mržnje između igrača niti neke netrpeljivosti tako da bi se ovo moglo probati.
Moje odustajanje nema veze sa kako kažeš nezanimljivosti lige,takva je kakva je,moglo bi se puno toga popraviti,neka nezadovoljni malo više dignu glas i iznesu prijedloge koji bi mogli pomoći u poboljšanju lige.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
«
Odgovor #6 :
Prosinca 21, 2013, 16:28:28 »
Malo smo još Bera i ja razmijenili mišljenja "uživo", tako da, sve 5
, ali ja u Alibiju imam doživotni ugovor
HSTS liga:
Nego, jučer je Bera igrao pod pritiskom, došao sam gledati suigrača da znam koje su mu mane i je li spreman za prvu ligu. Tako da, za godinu dana Bera i ja (Sredanci) igramo prvu ligu protiv Vukovara, Olimpije, IGEE, Graničara, Podravke...
Amaterska liga:
A što se tiče Alibija, ja sam u Zagrebu, tako da mala je vjerojatnost da ja zaigram.
Mi imamo problem u ekipi, nemamo dovoljno igrača bez obzira kako to na spisku izgledalo jer Vjeko na dvije utakmice zakasnio tj. na jednu nije ni došao (Sibinj, Optika), Darko radi treću smjenu, da ja nisam potegao iz Zagreba, ne znam kako bismo sve završili, i da Akan nije igrao bolestan.
«
Zadnja izmjena: Prosinca 21, 2013, 16:34:11 zg
»
Evidentirano
Bera11
Moderator
«
Odgovor #7 :
Prosinca 21, 2013, 17:20:27 »
Morao sam se osvrnuti na prošlogodišnje finale, jer mi je bio gušt doći u OŠB dvoranu ili na Budainku i gledati finale ekipa u punom sastavu.
da mi je svejedno ne bih ni pisao o tome...
Moram s vremena na vrijeme napisati koji satiričko napadački post da mako razdrmamo ovu učmalu atmosferu.
I mislim da je kratki osvrt na utakmcu super navika koju sam i ja polako izgubio.
Što reći za sinoć, ekipa kojoj je Čutuk napravio samo jednu pobjedu zaslužuje respekt.
Domac kao loše igra a za nas je i takav nepobjediv...Zorko vraća do besvijesti sve loptice...malo sam se zanio nakon 1-0 u setovima i 4-0 u drugom setu da ga mogu dobiti.Izgubio sam taj set 11-4
Ali svakako najveće pohvale Čutuku koji je potegao iz Osijeka na meč i koji se bori za svaki poen kao da igra superligu...ovo mi je bio prvi meč sa njim uopće...
Evidentirano
zg
Brisač Postova
«
Odgovor #8 :
Prosinca 21, 2013, 17:52:10 »
Liga je prošlu sezonu bila zanimljivija, da nije mogla biti zanimljivija
, nije se do samog kraja znalo tko ce ispasti i tko ce uzeti koju kantu. Pa i sada je bilo sto mogucih scenarija raspleta. Alibi i Optika jesu prejake za ostatak, ali i s njima se moze igrati. Posebno ce biti zanimljivija sljedeca sezona... Sjecam se one sezone kad je Posavac ispao iz lige, a imali su jednu jedinu pobjedu i to protiv Alibija gdje je igrao Adam, a Akan i ja sjedili na klupi. To najbolje govori koliko je liga bila izjednačena. Tada je Mršić igrao ko zmaj. Optika i Alibi su igrali derbi za prvo mjesto, isto napeta utakmica, mislim da je Alibi dobio 6:4, ali jedva, AKan i ja u paru dobili 3:2. S ovim primjerima hoću reći da ne vidim baš to da nije liga izjednačena i najzanimljivija, čini mi se da su se malo lončići pobrkali
. To može Mata sa statistikama potvrditi. Inače, svaka čast Čutuku, dobar je bio jučer, borben. Bilo je stvarno lijepih poena.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD
«
Odgovor #9 :
Prosinca 21, 2013, 21:52:57 »
Ajde konačno i malo neke rasprave na ovom forumu, bolje rečeno sučeljavanja mišljenja
Ne poznajem dobro situaciju u 1. ligi jer tamo nikad nisam igrao, ni pod okriljem SLAST-a ni u NL iako poznajem sve igrače prilično dobro, manje ili više. Ali iz prethodnih postova očito je da ima nekakvih problema u odnosima između nekih ekipa. Ne mogu u to ulaziti jer ne znam što se dešavalo, ali mogu prokomentirati neke navode ili citate iz komentara i dati svoje mišljenje.
Citat: Bera11 - Prosinca 21, 2013, 00:49:34
Budući Optika Zorko neće nastupiti nagodinu trebamo se zapitati da li idemo ka poboljšanju lige ili je liga svake godine sve nezanimljivija?
Nisam baš razumio i shvatio da je liga sve nezanimljivija
Iz tablica to ne proizlazi. Vjerojatno Bera svoj zaključak crpi temeljem meni nekih nepoznatih činjenica. Ali bitniji mi je prvi dio citata - dajte ljudi prijedloge, na forumu, javno ili na plenumu, da raspravimo to i poboljšamo ako ima kakvih dobrih prijedloga. Zanimljiv je prijedlog iznio Ray Ban
iako sumnjam da je on primjenjiv, ipak smo u ekipama i neka društva, ali neka i drugi kažu što misle. Otvorimo temu za prijedloge, za Pravilnik i sustav natjecanja i onda nitko ništa ne komentira ...
Najpoštenije ekipe ispadaju, a to su one koje se ne žele pojačavati, dok one koje imaju par asova u rukavu na kraju podižu pehar.
Stara višekratno prežvakana tema o pojačanjima odnosno igračima iz liga HSTS. I uvijek su mišljenja podijeljena negdje li-la. Meni osobno ne smeta igrati protiv Ma Longa
ali svatko ima svoj nekakav cilj ili motiv. Neki vole isključivo igrati, neki vole isključivo pobjeđivati i osvajati pa posežu za pojačanjima. Opet i jedno i drugo je legitimno i na koncu toga ima u svim sportovima i natjecanjima na svim razinama. Možda nekakav drugačiji prijedlog u odnosu na postojeće stanje ? Možda da opet pokušamo do početka veljače i lige otvoriti ovu temu na forumu ? Ili ako vam se ne piše javno, da dostavite svoje prijedloge Mati ili meni na mail pa da mi to pokušamo uokviriti u nekakve prijedloge poboljšanja i u nekakvu formu ? Samo dajte ...
ali budući polako i ja vješam kopačke o klin napisat ću što me smeta...
Ma baš sam ti i mislio predložiti da se u tim godinama okaniš nogometa i zatreniraš malo više pingić
A ovo drugo - uvijek treba reći svoje mišljenje tako da samo deri ...
Citat: Ray Ban - Prosinca 21, 2013, 16:27:27
Bera je uvijek bio bez dlake na jeziku,i to je dobro i poželjno,samo šteta što se ostali ne uključe i daju neki svoj komentar,prvenstveno kapetani ekipa,forum nam je zamro;da nema Mate i Busije,tu i tamo Stjepana ne bi se imalo šta ni pročitat.
A tko vam brani ? Pišite, komentirajte ...
Makar poslje tekmi da se napiše koji komentar kao što to rade Lutalice,Sredanci,ponekad i Spin.
A tko vam brani 2 ? Pišite, komentirajte 2 ... (Upravo je Sam u kući 2)
Zanimljivo bi bilo uvesti fantasy draft kao u NBA-u,i tako na raspolaganje staviti 10 najjačih igrača di će 1.pik izbora imati najslabija momčad koja je osigurala opstanak u ligi,možda je čudna ideja ali bi bilo interesantno jer prvenstveno mislim da nema mržnje između igrača niti neke netrpeljivosti tako da bi se ovo moglo probati ... moglo bi se puno toga popraviti,neka nezadovoljni malo više dignu glas i iznesu prijedloge koji bi mogli pomoći u poboljšanju lige.
Onako na prvu čudan, ali zapravo zanimljiv prijedlog
Što drugi misle ? Meni je ovo baš inovativno, a ne treba biti posebno pametan da se zaključi da bi to doprinijelo izjednačenosti lige.
Citat: zg - Prosinca 21, 2013, 16:28:28
Tako da, za godinu dana Bera i ja (Sredanci) igramo prvu ligu protiv Vukovara, Olimpije, IGEE, Graničara, Podravke...
Ispravak netočnog navoda, treba pisati: Tako da, za godinu dana Bera, Mata i ja (Sredanci) igramo prvu ligu protiv Vukovara, Olimpije, IGEE, Graničara, Podravke...
Da sam ti ja šef ekipe, čuo bi me ...
Citat: Bera11 - Prosinca 21, 2013, 17:20:27
Moram s vremena na vrijeme napisati koji satiričko napadački post da mako razdrmamo ovu učmalu atmosferu.
I mislim da je kratki osvrt na utakmcu super navika koju sam i ja polako izgubio.
Ovo se prvo skroz slažem. A za ovo drugo sam već rekao, ostavi se nogometa i ćorava posla i vrati se svojim navikama.
I na kraju nešto što sam napisao u osvrtu na 2. ligu. Ritam i redovnost igranja definitivno se mora i hoće promijeniti. Zaista nema smisla u zadnjem tjednu igrati 3 utakmice, a prije toga nijednu u 2 mjeseca i slične stvari. Pokušali smo maksimalno tolerantno, demokratski, potpuno neobavezno, ali očito je da se to sve više i više zlorabi. Nekad zaista i bude opravdan razlog za neodigravanje u danom terminu, nismo mi profesionalci, većinom imamo i mnogo drugih obaveza, ali za neke stvari zaista nema opravdanja. To ćemo ipak morati malo drugačije urediti, malo postrožiti, pa će i regularnost i zanimljivost vjerojatno biti na višoj razini. Dozvolili smo i proširili vidike da u ovoj ligi mogu igrati i igrači izvan Broda ili BPŽ, nema problema da igraju igrači iz Osijeka, Novske ili Zagreba, ali ne moramo (ili ne mora NL) biti talac takvih igrača. Samo jedan od primjera, neka me se krivo ne shvati...
«
Zadnja izmjena: Prosinca 21, 2013, 21:59:13 stjepan
»
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator
Navijacica
«
Odgovor #10 :
Prosinca 22, 2013, 11:31:15 »
DERI BRKO - CB MARTEL
?..... pa kad je to igrano...nigdje ni najave ni glasa...ničega, sve nešto obavijeno velom tajnosti.
Antonio....hladno mi je...pa što to bi...jesi možda igrao povrijeđen, ne mogu vjerovati 0:3!!!
Rezultatski meč očito napet, sve ostalo nepozato.
Evidentirano
Bera11
Moderator
«
Odgovor #11 :
Prosinca 22, 2013, 12:57:56 »
Kaže Gigi kada je izgubio od Oreča da je htio pojesti forhend gumu kao šnjitu parizera
...onda se naljutio pa je dobio Nožinu...
Evidentirano
ReBus
Moderator
Navijacica
«
Odgovor #12 :
Prosinca 22, 2013, 15:58:34 »
Citat: Bera11 - Prosinca 22, 2013, 12:57:56
Kaže Gigi kada je izgubio od Oreča da je
htio
pojesti forhend gumu kao šnjitu parizera
...onda se naljutio pa je dobio Nožinu...
Trebao je onda vidjeti što je Prle nedavno napravio od reketa...nažalost, nemam to snimljeno, mogao sam jedino snimiti dijelove....ili bolje reći djeliće reketa i guma...kad je na 5 setova izgubio od Petraka.
A nije sramota izgubiti od Oreča, ja to redovito radim
Evidentirano
Str: [
1
]
Ispis
« natrag
naprijed »
Skoči na:
Odaberite odredište:
-----------------------------
Nova Liga