SLAST
Travnja 21, 2026, 14:02:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 4. POJEDINAČNO PRVENSTVO NOVE LIGE  (Posjeta: 3174 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Sijenja 03, 2014, 20:17:28 »

POZIV I PROPOZICIJE ZA
4.  POJEDINAČNO PRVENSTVO NOVE LIGE

1)   ORGANIZATOR turnira je „NOVA LIGA“

2)   MJESTO I VRIJEME:Turnir će se održati u nedjelju 19. siječnja 2014. godine u Dvorani Obrtničke škole u Slav. Brodu, Vladimira Nazora 9, a natjecanja započinju u 9,30 sati igranjem parova.

3)   DISCIPLINE: Na turniru će se igrati slijedeće  discipline:

•   POJEDINAČNO       -  JEDINSTVENA KATEGORIJA
•   PAROVI       -  JEDINSTVENA KATEGORIJA

4)   PRAVO NASTUPA: Na turniru mogu nastupiti svi na vrijeme prijavljeni igrači „Nove lige“

5)   NAČIN IGRANJA: Natjecatelji će biti razvrstani u skupine sa po 3-5 igrača gdje se sastaju svaki sa svakim. Po dvojica prvoplasiranih igrača iz skupina nastavljaju natjecanje K.O. sustavom do konačne pobjede.
Svi ostali nastavljaju natjecanje u utješnom dijelu za najboljeg trećeplasiranog i četvrtoplasiranog iz grupa K.O. sustavom do konačnog pobjednika.
PAROVI se odmah igraju K.O. sustavom do konačnih pobjednika.
Turnir će se igrati prema odredbama "Pravilnika o sustavu stolnoteniskih natjecanja" i "Pravilnika o organizaciji stolnoteniskih natjecanja" HSTS-a. Svi susreti igraju se na tri (3) dobivena seta a sude ih slobodni igrači iz grupe u kojoj se igra

6)   PLASMAN u skupinama određuje se brojem osvojenih bodova. Ako dva ili više igrača osvoje jednak  broj    bodova, plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača s jednakim brojem bodova.

7)   PRIJAVNINA za nastup na turniru  je 20,00 kuna

8)   PRIJAVE za turnir se vrše putem foruma slast.biz ili telefonom, e-mailom, sms-om voditelju lige, a rok je SUBOTA 18.siječnja do 20.00 h (ili iznimno na sam dan turnira do 9.00 sati) kada se popis zaključuje i pristupa se ždrijebanju  parova.
Ždrijeb pojedinaca će biti obavljen po bodovnom rejtingu igrača  sustavom „zmije“ i bit će objavljen na forumu slast.biz do 22.00 h.  Igrači koji se prijave na sam dan natjecanja bit će ždrijebani u skupine bez obzira na bodovni rejting.

9)   NAGRADE: Organizator će sportskim nagradama nagraditi po četiri prvoplasirana igrača i para,a u utješnom dijelu samo konačne pobjednika između trećeplasiranih i četvrtoplasiranih iz grupa.

10)   NATJECANJE će voditi turnirski odbor  koji ujedno jedini ima pravo tumačenja Propozicija na turniru.

11.)     SVI NATJECATELJI  nastupaju na vlastitu odgovornost pa se preporuča da svatko za sebe obavi liječnički pregled.

ORGANIZACIJSKI ODBOR
NOVE LIGE
PREDSJEDNIK
Stjepan Hinek

* POZIV I PROPOZICIJE ZA 4. PP.doc (28 KB - (downloada: 138 ).)
« Zadnja izmjena: Sijenja 05, 2014, 10:09:04 Mata, Razlog: Dodavanje privitka s propozicijama za ispis » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Sijenja 05, 2014, 23:16:53 »

Krenule su prijave za PP  kava pa navalite...  bilo bi dobro što prije se prijaviti da preCjednik zna izraditi plan   pice

Kao što se vidi ima nekih sitnih promjena u odnosu na prijašnje propozicije:

- Početak sam napisao u 9.30  iz praktičnih razloga (grijanje)
- Prijave su do subote 18.01. do 20.00 sati kako bih mogao isprintati grupe prema "zmiji"
- Igrači koji se prijave na sam dan turnira bit će raspoređeni bez obzira na rejting ili kao zamjena za eventualno nekog tko se ne pojavi ili kao peti igrači u nekoj grupi
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Sijenja 08, 2014, 23:36:12 »

Mata, prestani više mrdati s tim grupama.  clsdtopic Taman se pripremim za jedne protivnike, ti odmah promijeniš grupe.  doh Pripremim se za te druge, sad evo opet novih protivnika i to sami travaši, Đuka i Stjepko.  predaja Pusti zmijurinu neka spava, inače ću odustati od PP-a  lol
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Sijenja 09, 2014, 19:40:38 »

Kako je tek Marku ? Pita me jadničak da li ima tko s travom  Wink rekoh "samo" trojica  sram nisam imao srca spominjati softove na FH  kk
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Sijenja 15, 2014, 08:57:45 »

4 dana su do isteka roka za prijave igrača za PP , a nakupilo nas se 35. Prema mojim očekivanjima trebalo bi biti još nekoliko prijava. Zmija radi svoje i pravi „lagane“  naravno skupine, a bogme i „skupine smrti“  lud?!

Kad dođe vrijeme za kompletiranje i printanje grupa vodit ću računa da u svim grupama budu 4. Igrača. U slučaju nesrazmjernog broja gledati ću da napravim grupu od 5 igrača bolje nego da budu s 3 jer nam je svima interes da se naigramo. Naravno ovi petoplasirani igrači će ući u utješni ždrijeb sa četvrtoplasiranima.

Još bih htio pojasniti onaj dio o igračima koji se prijave na sam dan turnira, ako ih bude. Nadam se da mi imenovani igrači neće zamjeriti što ih navodim kao primjer.
Imamo Vedrana koji je 1. Igrač lige po rejtingu.  pet Ako se prijavi do subote naravno da je prvi nositelj. Međutim ako se prijavi u nedjelju ujutro onda se taj status mijenja pa su moguće slijedeće opcije.
Ubacujem ga u grupu gdje je netko možda otkazao. Ako to bude netko od nositelja (Akan, Dario itd) onda Vedran uskače u tu grupu kao nositelj ili bilo gdje i u koju grupu gdje je netko otkazao. No kako nam iskustva govore da baš i nema otkaza naš Vedran bi mogao „uskočiti“ u neku grupu i 4. Ili 5. koloni. Ponavljam ovo je samo primjer.

Još  jedna stvar oko pravila. Inače se grupe s 5 igrača stavljaju one posljednje. Ja sam prošli put to malo korigirao i stavio grupu s 5 igrača onu u kojoj sam ja osobno. Ne zato što sebe favoriziram i želim više igrati već zato da sebe prebacim iz te grupe u onu u kojoj je netko otkazao da napravim sve jednako. Najlakše mi je sebi reći „Mata prelaziš u drugu grupu“ pa ako se Mata i ljuti što mu ja mogu  biti ce dobro.

Sve u svemu mislim da smo Stjepan i ja do sada pokazali da nema nikakvog favoriziranja i da je sve bilo po zakonu. Trudimo se da sve bude pošteno ako već ne ide drugačije.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Sijenja 15, 2014, 09:23:28 »

Provokacija uspjela  Cool čim sa prozvao Vedrana prijavio se  dobro

Idemo dalje s provokacijama  Tongue

Imamo prvih 7 nositelja kao da se igra Australian Open  Wink Nešto štekaju 8. i 9. nositelj ali zaključujem da se Bera i Gigi misle prijaviti i u parovima pa čekaju da počnu i te prijave  pet
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Sijenja 16, 2014, 07:54:23 »

Iz "režije" mi je javljeno da bi neki mogli pomisliti da je tablica popunjena pa sam otvorio još dvije prazne grupe pa slobodno navalite  Wink

Rekord PP je 45 igrača pa idemo to probati srušiti  dobro

Možete prijavljivati i parove ...oni koji su "upareni"  Cool ... ako se dobro sjećam Štivić/Tambur i Rosandić/Šulter su se prijavili
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Sijenja 17, 2014, 08:35:41 »

Ovim tempom prijave parova možda bi se i ždrijeb istih mogao obaviti i isprintati u subotu navečer  pet

Naglasio bih ponovno da je početak zakazan za 9, 30 sati.

Kako saznajem dvorana bi trebala biti otvorena oko 8. 30 sati pa slobodno dođite u to vrijeme.
 Kako smo rekli do 9.00 sati su prijave parova (ako treba) i možebitna prijava nekog od igrača koji je skanio doći, a nije stigao javiti niti jednim sustavom veza.
Dok se okrugli stol bude zabavljao sa slaganjem ždrijebova oko 9.15 će precjednik Stjepko uručiti pehare ekipama 1. i 2. lige. Nadam se da će Stjepko doći prigodno i svečano obučen  Tongue. Ako baš nema svečano odijelo neka dođe u radnom odijelu firme, ali samo neka bude istaknutiji od ostalih.

U 9,30 kreće borba do istrebljenja u parovima  boxing.

Dok se bude igralo 1/2 finale parova možda ćemo na ostala 3 stola krenuti s grupama koje mogu igrati.

Prema starom običaju, nakon parova i grupa krećemo u razigravanje.
Na 3 srednja stola igra se razigravanje i borba za trofeje.
U isto vrijeme će se na stolu broj 1 i broj 5 igrati utješni dio za najboljeg trećeplasiranog i četvrtoplasiranog.

Molio bih da se nakon grupa igrači ne raziđu kućama nego da odigraju mečeve do kraja. Naravno mislim na one koji nisu prošli grupe jer se često događa da dosta ljudi ode. Budući da većinom svi ističu kako im je cilj što više igrati ne vidim razlog da se onda odlazi ranije.

Upravo mi je javljeno da će na šanku tj podjeli pića raditi legenda svih brodskih liga...Akan  dobro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Sijenja 18, 2014, 22:36:31 »

Tko se nije skrio magarac je bio  Tongue prevedeno to je to.

Grupe su isprintane i možemo početi s igrom  Table Tennis

Budući da je otvorena opcija da se prijavi još neki igrač, ali i da odustane pojasniti ću (barem onima koji pročitaju ) što i kako ide dalje koristeći točku 10. propozicija.

-  zmija je preparirana i više neće vijugati
-  ako netko ipak odustane tj ne dođe popuniti ćemo grupu sa igračima iz 9. i 10 grupe ne remeteći jakost grupa.
-  ako ipak svi dođu a dođe još jedan ili dva igrača onda ćemo od igrača iz grupa 9. i 10. + novi igrači složiti 3 grupe tj dodati 11. grupu
« Zadnja izmjena: Sijenja 18, 2014, 23:16:15 Mata » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #9 : Sijenja 19, 2014, 20:49:42 »

Dok Mata zbraja i oduzima, prepisuje i upisuje i slaže Bilten, da mu se zahvalim na i ovaj puta pristojnoj organizaciji i vođenju Pojedinačnog prvenstva a da ne kažem da je uz sve to i igrao. Dokle je došao, ne znam, ali to će sve pisati u Biltenu Smiley. I hvala mom pajdi Stjepanu jer je i on pripomogao u svemu iako je morao i otići na neko vrijeme s turnira, ali se vratio i uključio u organizaciju i igranje.
Tko misli da je to sve bilo lako, slobodno nek uzme "kormilo" u svoje ruke.
Sve u svemu, dan pun dobrog stolnog tenisa i ljudi dobre volje za takvu vrstu druženja. Nadam se da ćemo i dalje nastaviti u tom tonu.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Sijenja 20, 2014, 08:19:47 »

Bilten sa svim rezultatima u poen je skoro gotov. Za sad evo suhih rezultata:

Pojedinci:

1. Zorko Vedran
2. Nožina Antonio
3. Abramović i Čanić Domagoj

Sigurnjak Tihomir - najbolji među trećeplasiranima

Sarajčić Toni - najbolji među četvrtoplasiranima

Parovi:

1. Čanić Domagoj / Zorko Vedran
2. Liović Željko / Nožina Antonio
3. Ahmetović Esad / Beraković Mladen i Arbanas Darko / Dervišević Zlatan

U grupi 9. odlučivali setovi za prolazak dalje, a u grupi 8. su se čak zbrajali poeni.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Sijenja 20, 2014, 10:55:26 »

Možda će nekoga zanimati kompletni rezultati 4. pojedinačnog prvenstva koji su ubačeni u bilten istog.  kava

Ovim putem upućujem iskrene čestitke svim osvajačima raznoraznih trofeja, a također i svim sudionicima na fer i korektnoj borbi za svaki poen.  

Osobno sam malo razočaran  Sad trajanjem turnira tj. što nismo uspjeli to prije privesti kraju iako se igralo stalno na svim stolovima. željno iščekujem video s meča Domacc - Zorko da jedan poen pomno pregledam. Mislim da su u tom poenu barem 40 puta prebacili lopticu  Grin , a takav im je skoro svaki poen i igraju 5 setova  sram

Kardinalno sam pogriješio kod unosa imena pa tako kod Stanić Antuna piše Zdravko što sam upravo izmijenio i dajem obnovljenu veerziju biltena.

* BILTEN 4. Pojedinačnog prvenstva.pdf (246.91 KB - (downloada: 194 ).)
« Zadnja izmjena: Sijenja 20, 2014, 11:51:17 Mata » Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #12 : Sijenja 20, 2014, 18:51:33 »

Također se pridružujem čestitkama svim jučerašnjim laureatima, osvajačima odličja na 4. PP Nove lige, ali i ekipama koje su jučer primile zaslužene pehare za osvojena prva 3 mjesta u Prvoj i Drugoj NL za sezonu Jesen 2013.  

Pohvalu zavrjeđuju i svi igrači koji su se odazvali i nastupili na 4. PP-u jer su time, osim vlastitog gušta igranja i natjecanja, na neki način i pokazali da im je stalo do NL i njenog daljnjeg profiliranja i razvoja.  dobro Osim toga, mislim da smo jučer imali vrlo masovan (43 igrača), ali i vrlo kvalitetan turnir s nastupom gotovo svih ponajboljih igrača rekreativaca iz Broda i okolice i doći do odličja nije bilo lako ni ponajboljima.  borba Da ne kažem da su jaki i zanimljivi bili i utješni turniri gdje su pobjednici morali proći po 3 prepreke do medalje. Ždrijeb sustavom zmije je najpošteniji iako se kockice ponekad poslože tako da bude jačih i slabijih grupa, uvijek netko može biti više, a netko manje zadovoljan, no, mislim da je najbitnije da je sve jasno i dokazivo kako se formiraju skupine i kako se kasnije radi ždrijeb za razliku od nekih drugih turnira gdje se radi "odokativno". Prva dvojica nositelja svoj su status plasmanom u finale i opravdali,   ali bilo je i ponekih iznenađenja, ali i uzbuđenja jer su u 2 grupe stvoreni krugovi pa su o plasmanu u glavni turnir odlučivali setovi, a čak i poeni.  kava

Na kraju se moram i javno zahvaliti  klanjanje našem Voditelju lige Mati bez čijeg truda i angažmana teško da bismo sve ovo imali. Zaprimanje prijava, izrada ždrijeba, svakodnevno hranjenje (ažuriranje) zmije i svekolika briga oko svega i da sve štima kulminirala je vrhunskim, kvalitetnim i brzim uratkom u vidu biltena PP-a do svakog odigranog poena.  kava Kako sam i sam te stvari nekad radio, vrlo dobro znam koliko je truda i vremena potrebno da se sve to obradi i objavi. Za razliku od većine turnira iza kojih ne ostaje ovakav trag sa svim rezultatima, PP Nove lige ima svu arhivu rezultata do koje se uvijek može doći i mislim da je to lijepo i zanimljivo za sve koji su nastupili, ali i ostale koje zanima, a što se i vidi iz broja pregleda i otvaranja biltena. Mislio sam da Mata zbog ove "kardinalne" greške oko Stanića zaslužuje otkaz, no, mislim da od nas svih zaslužuje ono poznato "Svaka čast Mata, svaka ti dala"...  lol

« Zadnja izmjena: Sijenja 20, 2014, 22:25:59 stjepan, Razlog: ništa bitno » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Sijenja 21, 2014, 12:16:43 »

Nisam vas jučer htio zatrpavati novim statistikama dok ne pročitate bilten, ali evo sad dajem link na konačnu zajedničku rang listu po završetku polusezone "JESEN 2013" :

http://slast.biz/smf/index.php?topic=1462.msg12619#msg12619

Evo kako će to izgledati na početku nove polusezone "PROLJEĆE 2014". Za neupućene na ovoj listi se brišu bodovi iz polusezone "Proljeće 2013". Neki igrači nedostaju na listi jer trenutno nemaju ni boda, a u pravilu njih nisav vodio na rang listama.

Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!