Danas je gužva pred golom bila

Ali smo uspjeli privesti to u našu korist

,
Bilo je napeto do samog kraja,1:0,za njih pa 1:1,pa 2:1 za nas pa 2:2,pa 3:2 za nas pa 3:3,i onda meč
ovog kola,dva prava Veterana

.
Dva puta sam uspio Stjepana pobijediti sa 3:2 teško mukom,ali ja mislim da će treća sreća biti sledeći puta naklonjena njemu

.
Nisam se nadao da ću Darka pobijediti,ali eto više sreće drugi put

.
Tiho je dobio Dalibora i Stjepana i to je to,Joca je bio bolestan ali je igrao i trudio se koliko je moga,i što je naj bitnije
savjetovo nas gdje griješimo

, i da to ispravimo kako valja.
Pokušali smo okrenuti i Strmac ali nije išlo,nisam dobru taktiku postavio

.
Prošli puta sam ja Batala pobijedio 3:0,ali se on meni sada revanširo sa 3:0,i ode mast u propast.

.
I onda dođe zadnja utakmicaprotiv OŠB 2,pucalo se iz svih

,ali opet u našu korist 4:3.
Ja pobijedim Lovrića,i 1: 0 za nas,Tiho dobije Stanišića i 2:0 za nas,Joca izgubi od Garića i 2:1,ja i Tiho izgubimo parove i 2:2.
Tiho dobije Lovrića i 3:2 za nas,ja izgubim od Garića i 3:3

.
I onda Joca sa Stanišićem odlučujuća

,Stanišić povede 11:4,prvi set pa drugi 11:7,ali onda Joca dobiva11:9,pa 11:9
i onda Stanišić probio gumu od bicikla i stao a Joca upalio Motor i vodi 10: 0 u petom setu i na kraju 11:1,bravo majstore

.
da nije pobijedio išao bi kući pješke,i dobio crveni karton

.
Dečki su pravi igraju ko osice,nagodinu biće red igrati protiv njih sa Šprintericama na nogama ili :nemasanse:pobijede.
Da se vrati Stjepanu bravo majstore,namučio si me više nego Darko,neću opet moći spavati

,razmišljajući gdje sam griješio.
Trebaće mi tjedan dana da izađe strah iz mene razmišljajući o tom meču,ruke su mi drhtale kao da je bilo -20 stupnjeva.

.