SLAST
Svibnja 07, 2026, 11:22:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: SRETAN BO?I  (Posjeta: 2836 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 25, 2007, 00:08:36 »

svim ?lanovima foruma SLAST-a tako?er i svim ostalim igra?ima i ljubiteljima stolnog tenisa
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Prosinca 25, 2007, 01:42:49 »

Tako?er svim ljudima dobre volje Sretan Bo?i
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #2 : Prosinca 30, 2007, 02:58:41 »

Dragi Djeda Mraz,

Mora da si iznenadjen ?to ti pi?em danas, 26. prosinca, ali htio bih razjasniti neke stvari koje su se desile od po?etka ovog mjeseca, kada sam ti poslao pismo sa mojim ?eljama za Bo?ic. Pisao sam Ti da ?elim bicikl, rol?ue, Matchbox pistu s auti?ima i loptu.

Potrgao sam se od u?enja cijele godine, nisam markirao ni minute i ?ak sam dolazio ranije u ?kolu kad je snijeg napadao jedan metar ispred moje ku?e. A da ti ne govorim o tome da sam bio najbolji u?enik iz matematike, te sam osvojio prvenstvo Zagreba u natjecanju najboljih matemati?ara svih osnovnih ?kola. Na cijelom kvartu nije se nitko bolje pona?ao od mene, ni moj stariji brat Perica, ni mama ni tata, susjede da ne ra?unam, a ?ak mi je i Marica pri?la i rekla kako sam se popravio. I?ao sam na misu svake nedjelje u jedanaest sati, popa samo ?to nije uhvatila kap svaki put kad me ugledao u crkvi, cak sam i bakama i dedama pomagao kad su prelazili preko ceste, pa sam dobio znacku kao najbolji Mali Prometnik, od Prve Policijske Postaje tu na Trnju. A zna? kakvi su oni, kad te oni nagrade, onda fakat zna? da si stvarno bio dobar. Kako je iz svega navedenog jasno da sam cijele protekle godine bio dje?ak za uzor, sada bih tebi, dragi Djeda Mraze, postavio nekoliko pitanja...

Kako si imao muda ostaviti mi ispod bora jebeni YoYo, jebale te ?arape sa znakom Teletubiesa i onaj gra?evinski set! Koji kurac si ti mislio, debeli bradonjo, kaj misli? da sam se ja cijelu jebenu godinu mu?io i trudio za ni?ta, jebali te ovakvi pokloni!! Kaj je najva?nije, mene si tako zajebao, a onom malom seronji iz ku?e preko puta donio si toliko puno igra?aka da nemres 'nutra ni u?' koliko ih ima!
Nemoj slu?ajno da te vidim kako poku?avas ufuljati kroz dimnjak u moju ku?u sljede?e godine! Sjebat ?u te ko mladog majmuna, ti debeloguzac jedan. A od onog tvog jelena ima da napravim kobasice, pa ces morati pje?ke do jebenog Sjevernog Pola, isto kao ?to sad i ja pje?acim, jer mi nisi donio bicikl!!
Jebi se, Djede Mraze, sljedece godine vidjet ?e? kakav sam ja zajeban peta?, ti debeli seronjo!!

S ljubavlju, tvoj
Mali Ivica

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Prosinca 30, 2007, 10:21:31 »

Da li se ovo odnosi na ?uku Shocked Wink
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #4 : Prosinca 30, 2007, 20:02:36 »

Grin Grin

Naravno da ne Wink , to sam kopirao sa jednog foruma...

hehe, zanimljivo Grin

Meni je Djed Mraz donjeo HDD
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Prosinca 30, 2007, 21:56:08 »

Njega ?e? na Forhand Shocked Cheesy Wink ili je to drvo?Huh?Huh?Huh? Angry
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #6 : Prosinca 31, 2007, 00:13:20 »

Nista od navedenog  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Embarrassed Grin Grin Grin Grin Grin Embarrassed Grin Grin Grin Grin Cheesy

Hard disk...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Prosinca 31, 2007, 12:25:25 »

Bio sam siguran ,po?to je forum stolnog tenisa, da  je drvo Shocked ili bar ljepilo za gume he-he Cheesy Wink
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #8 : Prosinca 31, 2007, 14:27:11 »

Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!