SLAST
Travnja 25, 2026, 16:38:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 4. KOLO  (Posjeta: 2932 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Oujka 18, 2014, 23:14:24 »

EXTEH  -  CB MARTEL  5 : 5

Zanimljivost ovog meča da se Yura naigrao u 4 meča 20 setova  dobro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Oujka 24, 2014, 22:37:18 »

POŠTARI  -  ALIBI  1 : 9

Rebus uslikao zapisnik, ja obradio  Cool
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #2 : Oujka 27, 2014, 08:22:21 »

Sinoć odigrano:
DERI BRKO -ADVIDAKOVIĆ   3:7
Sigurnjak 1/2      Jurković 2/1
Ninković  1/1       Šulina  2/1
Bašić  0/3             Hinek  3/0
Latinović 0/1
+ par

Odličan meč sinoć u Mataniću,pet mečeva u pet setova sve govori.
Nakon dobrog početka Vidakovića Brkajlije se vraćaju u igru,pa na kraju izvlače i keca iz rukava,u dvorani se pojavljuje Latinović,ali naš đakovački lipicanac pokazuje jedno od najboljih izdanja od kada ga znam i pobjeđuje u meču koji je bio lijep i za gledanje,za razliku od mojih.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Oujka 27, 2014, 08:40:04 »

Upravo ažurirano i stavljeno vam ... na pregled   Wink

Kažu mi očevici da je preCjednik opet našao novu kombinaciju drveta i guma i da reket igra sam  Cool ....zapitao sam se zar može još više igrati sam od prošle kombinacije  Tongue

Inače sinoć su se dečki zaigrali pa pisali ADV kao domaću ekipu pa sam ja to morao malo pretumbati. Nisu igrali baš ovim redosljedom, ali rezultati su usklađeni. Ako netko od sinoćnjih aktera primjeti grešku neka javi da ju ispravim.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Oujka 27, 2014, 09:12:52 »

Kažu mi očevici da je preCjednik opet našao novu kombinaciju drveta i guma i da reket igra sam  Cool ....zapitao sam se zar može još više igrati sam od prošle kombinacije  Tongue

Ne znam da li sam očevidac jer nisam pravo ni vidio kako loptice frcaju s te nove kombinacije. Da se smije, "čovjek bez znoja" bi sad mogao usput i zapaliti dok igra, ne bi se osjetilo...u igri, osim dima.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Oujka 31, 2014, 18:49:09 »

U ovoj se ligi nazire problem.  lose Utakmica 4. kola BEKRIJE - SIBINJ još uvijek nije odigrana,  nemam pojma a krajnji rok za odigravanje je zadnji dan termina slijedećeg 5. kola, a to je 02.04. Tako smo se dogovorili na Plenumu zimus i to izglasali i stavili u Pravilnik,  kava toga bi se trebali i držati. Besmislena je liga ako će za vrijeme 7. kola još biti neodigranih utakmica 3., 4., 5. i 6. kola. Iako za 2 dana istječe termin 5. kola, u 1. ligi nije odigrana još nijedna utakmica tog kola, ali tu još ima vremena do konca termina 6. kola. Drugoligaši svoje igraju redovno i tu nema štekanja.  dobro

Ako Bekrije i Sibinj ne odigraju u naredna 2 dana, oduzeti će im se 1 bod, tako je dogovoreno, pa vi vodite računa o tome.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Oujka 31, 2014, 19:04:03 »

Ekipa Bekrija je imala zdravstvenih problema i zato nisu zvali,kako nemaju dvoranu dogovoreno je u Sibinju u srijedu 2.04. u 19 h MDom.
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #7 : Travnja 01, 2014, 23:56:48 »

Bekrije - Sibinj 0:10
Marinović 0/3 Kabić D. 3/0
Ćelebija 0/3   Čanić J. 3/0
                   Čanić D. 3/0
                     +par

Bekrije zvali da odigramo ipak danas pa smo im izašli u susret i odradili posljednju utakmicu 4. kola.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Travnja 02, 2014, 08:05:26 »

Nadam se da ovo nije prvoaprilska šala...

Znam da je sve po pravilima i da mogu igrati dvojica za jednu ekipu u meču, ali mi ipak nije jasno kako to da se to već ponavlja nekoliko puta. Po drugim ekipama ima igrača "za izvoz" koji bi igrali ali ne mogu doći na red jer ih je previše, a Bekrije se muče kako se skupiti za meč.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!