SLAST
Travnja 28, 2026, 02:03:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 7. KOLO  (Posjeta: 3464 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 15, 2014, 18:10:30 »

Podsjećam svekoliko pučanstvo da je od danas krenuo termin odigravanja 7. kola  Cool

15.04. - 26.04. ( u pričuvi do 08.05.2014.)

Brod Plin  -  Kokolo
Vrba       -  Sava
Lutalice   -  Kuti
Sredanci  -  Posavac

Klakar je oslobođen obaveza u ovom kolu
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Travnja 18, 2014, 22:27:04 »

Sredanci - Posavac  će svoj meč vrlo vjerovatno igrati u četvrtak 24.04.2014.

Pribojavao sam se ovih pregovora s patkom  Cool , ali sve je odrađeno za tili čas  Cestitamo
Evidentirano

joca

« Odgovor #2 : Travnja 19, 2014, 11:19:26 »

Evo upravo mi je Stjepan potvrdio četvrtak za odigravanje našeg dvoboja
u Kutima. Kad završite u Kaniži navratite kroz Kute jer tamo će nekog biti
bez obzira na ishod susreta. Noćas smo trenirali do pola tri i naravno nadamo
se sa Lutalicama pobjedi ili bar nerješeno što je vrlo često i bio rezultat naših
dosadašnjih ogleda.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Travnja 19, 2014, 13:17:56 »

Ma i mi smo dogovorili, ali uvijek ostaje ona opcija "nedajbože odgode"  nemam pojma

Budući da se sastaju trenutno prve četiri ekipe ovo je svojevrsno polufinale lige  dobro  a kako pjeva baka Neda možda bismo mogli u tom stilu "...da se nađemo na pola puta..."  što bi značilo negdje u Podvinju.

Ne sumnjam da bi domaće snage osigurale domjenak  pice u smislu pečenog janjca i praseta  Tongue , a i vjerujem da bi bilo i publike  Cool

Mi ne pucamo na pobjedu  raketar , a neriješeno bi nam  bilo veliko k'o planina  Wink
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Travnja 19, 2014, 15:55:20 »

Noćas smo trenirali do pola tri i naravno nadamo se sa Lutalicama pobjedi ili bar nerješeno što je vrlo često i bio rezultat naših dosadašnjih ogleda.

Ufff, što reći na ovo ?  nemam pojma Kuti sve do sada potukli i još treniraju do pola tri po noći ...  strah Ima da nas nema, pojest će nas za predjelo  boxing
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #5 : Travnja 24, 2014, 13:45:59 »

Sredanci  -  Posacac
Lutalice  -  Kuti

Večeras se odlučuje tko će biti 1,2,3. u drugoj ligi  Huh? Huh? Huh?.
Bit će  borba do Jaja.
Do sad nismo imali sreće sa Sredancima  Tongue ali neznam šta će biti večeras 
Njima nedostaje Rosi ali su ostali jaki  woohoo,ja imam dvojicu dobrih i dvojicu loših Tongue
Tiho ako nije noćas lumpovo biće trica  Grin Ivan nije treniro ništa jer je non stop bio Društveni dom zauzet trebala bi biti dvica  Wink .
Ja i Žile smo tu negdje pa će biti 0  Cool .
Nadamo se  pobijedi u paru ako nebude biću  ljut i konačni rezultat 4 : 6.
Kutima i Lutalicama želim puno sreće ,neka pobijedi bolji  dobro.
Neka bude 5 : 5 haha to nam naj više odgovara  pet .
 postovanje .
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #6 : Travnja 24, 2014, 21:22:27 »

LUTALICE - KUTI  3:7

Za Lutalice:                   Za Kute:

D.Marić           1/2        J.Štivić            3/0
S.Bošnjaković   1/2        I.Dikanović       3/0
M.Relić            0/1        N.Tambur         1/1
Z.Krznarić        0/2        A.Dikanović      0/1
Relić/Krznarić   1/0        J./A.Dikanović  0/1

Ranije večeras odigran "mali" derbi 7. kola 2. lige. Lutalice su bile domaćin Kutima "na papiru", a pravi domaćin, standardno kao i uvijek,  pice bili su Kuti gdje je i odigrana utakmica. Zaslužena pobjeda Kuta,   rekao bih i da je rezultat realan. Kuti su večeras bili dosta bolji iako je u većini mečeva bilo dosta borbe,  borba ali i lijepe igre. No, Joca Štivić i Ivan Dikanović su večeras bili nepobjedivi za Lutalice  klanjanje i praktično su nas sami pobijedili. Čestitka Kutima na pobjedi  pet kojom su osigurali najmanje 3. mjesto, ali mislim da mogu i bolje od toga, uostalom do kraja igraju s Posavcem i Sredancima i tu će se dijeliti kante po veličini  pehar i vaditi viza za 1. ligu. Zapisnik u privitku.

* LUTALICE - KUTI (24.04.2014.).xlsx (34.04 KB - (downloada: 184 ).)
« Zadnja izmjena: Travnja 24, 2014, 21:23:22 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Travnja 24, 2014, 23:46:24 »

SREDANCI - POSAVAC  1:9

Što reći  sram pregaženi smo kao plitak potok. Čestitke boljima i idemo dalje  Cestitamo

Zapisnici su objavljeni i stavljeni su vam na uvid, kao i ostale statistike.

Nama ostaje zapišati svoje rane  polupan i uskoro na megdan Kutima  borba boxing koji su u strašnoj formi  dobro.
Evidentirano

Patak

« Odgovor #8 : Travnja 25, 2014, 13:04:37 »

Sredanci  -  Posavac  1  :  9
Možda rezultat govori sve ,ali nije tako  Grin bilo je  borba borba teške.
Igralo se nekoliko mečeva u pet setova,Marko je protiv mene vodio 2 : 0 u setovima i u trećem setu 7 : 3 ali je onda stao,a Patak navalio  Huh? Huh?,
 i dobivam tri seta za redom i pobijedu,iskustvo haha Grin. Protiv Babića vodim 2 : 0 u setovima ,ali on se vraća u igru i izjednačuje na 2 : 2 ,u petom setu vodio je 5 : 1 , ali onda opet Patak ubacuje u višu brzinu i privodi to rutinski kraju  weee.
Što se tiče Soltokovića on je igrao koliko njemu treba  Tongue Tongue malo se opusti a ako zagusti da malo gasa i eto pobijeda  Grin .
Ivan se  malo mučio kao što sam rekao ne trenira se ništa ali njegovo Prezime nosi strahopoštovanje protivnika pa se više uplaše ,nego što mogu odigrati meč protiv njega ,i eto trice  dijete srece doh.
Parovi Tiho i Žile -- Mata i Marko nisu mogli ništa jer se Žile razbjesnio kao rezerva pa navalio ko na neku mačkicu u parku Uff  Cheesy  lud?!.
Jedini poraz sam imao ja protiv Gosp Mate,koji me razguzio zadnji meč i zasluženo donio svojoj ekipi pobijedu da nebude Karastrofa u Sredancima haha  Grin idiot kk.
Za sve ovo imali smo taktiku i namjerno smo kasnili ni manje ni više nego jedan sat  Wink tako kad smo došli ,oni još malo pospali .
Malo smo obilazili slavoniju i njene ravnice prije dolaska u Sredance,a bilo je i nekih brda pa smo mislili da smo ušli kao imgrani u Bosnu,ali smo stigli ipak na odredište. Huh? . Jebiga pogrešila Navigacija ,a na karti nismo mogli naći to selo ili grad neznam šta su već ti Sredanci  Laugh  dobro.
Zahvaljujemo se domaćinu na čekanju i gostoprimstvu,nama pobijeda a njima želimo sreće više drugi put  .
 postovanje postovanje .
Evidentirano
Patak

« Odgovor #9 : Travnja 25, 2014, 13:24:47 »

Lutalice  :  Kuti  3 : 7

Čestitamo Kutima na pobijedi  Wink vidi se da trenig čini svoje  dobro .

Ostaje vam sada  borba borba za prvo mjesto sa nama.neka bolji pobijedi  Grin .
 naravno naravno postovanje postovanje.
Evidentirano
stivicj
*

« Odgovor #10 : Travnja 25, 2014, 21:02:46 »

Formu smo tempirali za zadnja tri kola.Prva tekma s Lutalicama je prošla dobro,s  Sredancima očekujemo neizvjesnu tekmo ali mislim da će prednost domaćeg terena biti dovoljna za tijesnu pobjedu i onda šlag na kraju KANIŽA.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Svibnja 13, 2014, 22:12:02 »

Večeras u Gornjoj Vrbi odigran meč:

VRBA - SAVA  4:6

Stavio sam zapisnik na mjesto, a ostale statistike ću objaviti malo kasnije kad stigne zapisnik Lutalice - Kokolo.

Čestitke ekipi Save na prvoj pobjedi 
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!