SLAST
Travnja 28, 2026, 03:42:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 8. kolo  (Posjeta: 2751 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Travnja 29, 2014, 22:54:41 »

SAVA - LUTALICE   4:6

Za Savu:                              Za Lutalice:

B.Vukovarac      3/0              D.Marić               2/1
F.Vukovarac      1/2              S.Bošnjaković       2/1
D.Grigić            0/1              Z.Krznarić            1/1
L.Terzić            0/2              M.Relić                0/1
B./F.Vukovarac  0/1              Bošnjaković/Marić  1/0

Večeras u Svilaju odigrana prva utakmica 8. kola u kojoj su Lutalice ostvarile tijesnu 6:4 pobjedu protiv domaće Save.  dobro Najprije je na stol pala meza na raznim platama, a bilo je tu i raznog pića,  pice neke čudne Coca cole žute boje,  lol pa normalne Cole, Žuje i ostalog. Taktika domaćina je bila jasna i nisu je niti krili: nahraniti i napojiti goste za stolom na bini,  shots a onda ih izvozati laganini za stolnoteniskim stolom...  Table Tennis Skoro su i uspjeli, ali i Lutalice su krcate sličnim iskustvima iz Kuta, Klakara, Vrbe, Sredanaca i ostalih drugoligaških destinacija, hehe...  naravno

Nije lako dobiti utakmicu u koju ulaziš s 0:3 jer smo znali da Bernardu objektivno nitko ne može ozbiljnije nauditi. Doduše, ja sam u 1. setu poveo 1:0,  sram ali nisam tu prednost uspio pretočiti u pobjedu.  idiot Nekako smo osigurali bod povevši sa 5:4 i sve se rješavalo u parovima koji su igrani na kraju. Tu je bila prava drama, meč pun preokreta, 1:0 za Lutalice pa 2:1 za Savu i na kraju 3:2 za Lutalice za konačnih 6:4. U petom setu Lutalice imaju sigurnih 9:3, domaći dolaze na 9:7, nama voda u ušima  nemam pojma i onda Damir servira 2 winnera za pobjedu.  klanjanje Uglavnom, lijepa utakmica, nama ugodno gostovanje po prvi puta u Svilaju, domaćinu zahvala na gostoprimstvu,   a rezultat i nije najvažniji. Naravno, iz nedalekog susjedstva je naišao i Mata malo skautirati Savu s kojom još mora igrati, a kako nije ostao do kraja, zapisnik mu se nalazi u privitku.    

* SAVA - LUTALICE (29.04.2014.).xlsx (30.96 KB - (downloada: 195 ).)
« Zadnja izmjena: Travnja 29, 2014, 22:57:01 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Travnja 30, 2014, 10:46:50 »

Čestitke Lutalicama na pobjedi iako je Sava pružila rijetko viđen otpor  borba na čemu im također čestitam.  dobro Mislim da je presudilo iskustvo Lutalica  Cool

Isprike zbog zakašnjele obrade statistika  sram
« Zadnja izmjena: Travnja 30, 2014, 19:19:17 Mata, Razlog: popravljeno » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Svibnja 02, 2014, 09:33:03 »

KOKOLO - VRBA  3:7

Prva pobjeda Vrbe  na kojoj im čestitam  dobro

Borba za "opstanak" se zakomplicirala.  Wink

Prema mojim saznanjima susret 7. kola između Vrbe i Save odigrat će se za 10-ak dana zbog specifičnosti radnih smjena, ali dečki su odradili 8. kolo tako da to ne predstavlja problem.

Meč Kuti - Sredanci je okvirno dogovoren za srijedu 07.05. , ali to još moramo potvrditi pa zato nisam najavio u kalendaru.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Svibnja 02, 2014, 18:29:34 »

Čestitke ekipi Vrbe  na prvoj povijesnoj pobjedi u Novoj ligi, neka im bude poticaj za još više treninga i natjecanja pa će biti i pobjeda...  dobro
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Svibnja 07, 2014, 23:59:45 »

KUTI - SREDANCI 5:5

Još jedan u nizu klasičnih derbija koji je ovaj put završio nerješenim rezultatom.  Cool Mislim da su Kuti bolji u setovima čime smo mi "zacementirali" 3. mjesto dok Kuti u općinskom derbiju s Posavcem rješavaju pitanje prvaka 2. lige  dobro

Joca Štivić je igrač utakmice   bio je neumoljiv i sve nas je umlatio  lud?! kako pojedinačno tako i u parovima. Siguran sam da noćas neće spavati  Wink naravno ne radi pobjeda već zato jer je odjurio u treću smjenu  Tongue

Krenulo je velikom borbom Boksera i Joce  boxing no ipak je Joca izvukao pobjedu, a ja sam na drugom stolu imao okršaj sa Tamburom i dobio na iskustvo  sram 1:1
Marko nam donosi vodstvo pobjedom nad Ivanom Dikanovićem, ali Neno opet izjednačava preokretom protiv Boksera iz 0:2 u 3:2.

Joca pobjeđuje Marka 3:0 (dvaput na 12) , a ja držim neriješeno sa Antom Dikanovićem (3:2)

Potom Marko i Neno vode veliku borbu u 5 setova koja opet odlazi na našu stranu. Vodimo 4:3 i ulazimo u dva posljednja meča s vodstvom. Ja gubim od Joce, a Bokser dobiva A. Dikanovića i parovi odlučuju tko će s kakvim ulovom završiti večer.

Mi smo nešto kemijali i na kraju izgleda izvukli našu najgoru kombinaciju za parove pa smo tako i prošli  kk

Sve u svemu, najrealniji rezultat. Domaćini standardno gostoljubivi  pet imali smo i goste iz Kaniže koji s snimali svoje slijedeće protivnike  Cool
« Zadnja izmjena: Svibnja 08, 2014, 00:00:00 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Svibnja 08, 2014, 07:39:18 »

Zapisnik obrađen kao i sve ostale statistike.  clsdtopic
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : Svibnja 08, 2014, 22:43:07 »

« Zadnja izmjena: Danas u 00:00:00 Mata »

Kako si samo ovo uspio ?  
« Zadnja izmjena: Svibnja 08, 2014, 22:43:44 stjepan » Evidentirano

ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #7 : Svibnja 13, 2014, 23:01:42 »

Večeras u Klakaru:   KLAKAR  :  BROD PLIN    4  :  6

Mi se kao domaćini nismo uspjeli kompletirati (  Huh? ), pa su dečki iz Brod plina stavili nešto slabiju postavu,
a Petrak i Dekanović su bili u pripravi ako nešto zapne .....
Rezultat je, naravno, odraz takve taktike.
Zapisnik je u prilogu.

* KLAKAR-BRODPLIN_13052014.xls (77 KB - (downloada: 168 ).)
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!