SLAST
Svibnja 05, 2026, 18:23:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: KVALIFIKACIJE ZA 1. HL - istok  (Posjeta: 5963 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibnja 02, 2014, 09:39:20 »

U slijedeća tri dana igraju se kvalifikacije za 1. HL istok

Domaćin je Lokomotiva iz Vinkovaca. Prijavile su se sve ekipe koje na to imaju pravo.

1. Šenkovec  (pretposljednji u 1. HL istok)
2. Požega  prvak 2. HL (regija Slavonija zapad)
3. Čazma   drugoplasirani iz iste
4. Lokomotiva drugoplasirani 2. HL  regije Slavonija istok
5. Dračice Đakovo trećeplasirani iz iste
6. Putjane  prvak 2. HL sjever
7. Sračinec drugoplasirani iz iste

Što mogu predstavnici naše regije saznati ćemo u nedjelju  pet
Evidentirano

Werner
*

« Odgovor #1 : Svibnja 02, 2014, 22:08:20 »

1. KOLO

STK ŠENKOVEC - STK PUTJANE Čakovec  4:3
HSTK LOKOMOTIVA Vinkovci - STK DRAČICE Đakovo 2:4
STK POŽEGA - STK ČAZMA 4:1

2.KOLO

STK PUTJANE Čakovec - STK DRAČICE Đakovo 4:0
STK ČAZMA - HSTK LOKOMOTIVA Vinkovci 2:4
STK ŠENKOVEC - STK SRAČINEC 4:3
Evidentirano
Werner
*

« Odgovor #2 : Svibnja 03, 2014, 13:54:29 »

3. KOLO

STK SRAČINEC - STK PUTJANE Čakovec 3:4
STK POŽEGA - STK ŠENKOVEC 1:4
STK DRAČICE Đakovo - STK ČAZMA 4:2
Evidentirano
Werner
*

« Odgovor #3 : Svibnja 03, 2014, 21:11:26 »

4. KOLO

STK PUTJANE Čakovec - STK ČAZMA 4:2
STK ŠENKOVEC - HSTK LOKOMOTIVA Vinkovci 4:1
STK SRAČINEC - STK POŽEGA 4:2

5. KOLO

STK POŽEGA - STK PUTJANE Čakovec 0:4
HSTK LOKOMOTIVA Vinkovci - STK SRAČINEC 1:4
STK DRAČICE Đakovo - STK ŠENKOVEC 4:1

6. KOLO
STK ŠENKOVEC - STK ČAZMA 4:0

Igra se stvarno odlično i ima vrhunskih mečeva. Skoro svi rezultati u fiksu. Sitnice odlučuju. Ima tu i bacanja i lomljenja reketa, šutanja ringova i udaranja po stolovima, ali ipak su na kraju sportski pružene ruke.

Danas su, u meču dana, Dračice Đakovo priredile iznenađenje.
Šenkovcu, (koji je nakon prva dva kola i pobjeda, protiv na papiru najjačih sastava, već pomalo slavio ostanak u 1. Ligi) skidaju skalp.

U prvom meču Tominac gubi od Jurineca nakon vodstva od 2:0
Nakon toga Šegec neočekivano lako dobiva Šimona Eugena 3:0, a Biber Domagoj sa 3:2 nadvisio Lipića.
Par Biber D., Šegec sa 3:1 protiv Jurineca i Šimona dolaze nadomak pobjede.
Nakon toga Tominac opet priredio triler i ovaj puta nakon izgubljena prva 2 seta dobiva Šimona sa 3:2 i ukupnu pobjedu od 4:1.

Sutra su na rasporedu 6. i 7. kolo.
Ako sutra Đakovo, dobije svoje dvije (što će biti vrlo teško, naime igra protiv ekipe Sračinec sa Belajem u sastavu i Požege), osigurava ulazak u 1. Ligu. Putjane traži potvrdu ulaska protiv Lokomotive.
Šenkovec je danas odigrao svoju utakmicu 6. kola jer su u 7. slobodni, pa danas putuju kući.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Svibnja 04, 2014, 02:27:42 »

Šenkovec se znači mora moliti  jer u slučaju pobjeda Dračica i Putjana ispada u 2 HL jer je u krugu tri ekipe najslabiji:

Putjane 7/4
Dračice 4/5
Šenkovec 5/7

Napeto do yaya  Cool
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Svibnja 04, 2014, 11:09:04 »

Napeto do yaya  Cool

Bogme napeto i više nego do yaya kad Mata Stavljač ne može mirno spavati u pola 3  dijete srece
Da nema negdje direktan prijenos?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Svibnja 04, 2014, 17:08:44 »

Citat: Rebus
Da nema negdje direktan prijenos?

Bilo je na VTV (Vinkovačka TV) ima snimak na istoj večeras u 00.25  Cool

Nakon što su Dračice dobile Sračinec 4:3 bili su na pragu 1. lige, ali su onda izgubili od Požege 3:4 i jbg.

Požega danas dvije pobjede 4:3.

Sračinec ima sva četiri poraza sa 3:4

itd...itd...Šenkovec je ostao prvoligaš, a novi prvoligaši su STK Putjane
Evidentirano

Werner
*

« Odgovor #7 : Svibnja 04, 2014, 17:57:07 »

U preostalim mečevima 6. kola pobjednika je odlučivao sedmi meč. Požega nadvisila Lokomotivu, a Đakovo ekipu Sračinec.
Prvi bod za Đakovo (Tominac, Šegec, Biber Domagoj) donio je Tominac iznenađujuće lakom pobjedom protiv Belaja 3:1.
Nakon toga Šegec pobjeđuje Liber Dražena rezultatom 3:0, a Biber gubi od Križaneca 3:1.
Na 2:2 poravnavaju Belaj-Liber protiv para Tominac- Šegec. Bilo je 3:2.
Nakon toga Belaj dobiva Šegeca 3:0 i Sračinec preuzima vodstvo. U preostala 2 meča Đakovo ipak osigurava pobjedu. Tominac dobiva Križaneca (3:1 – nisam siguran), a Biber u 7. meču, sa glatkih 3:0, Liber Anđelka.

6. KOLO

STK SRAČINEC - STK DRAČICE Đakovo 3:4
STK POŽEGA - HSTK LOKOMOTIVA Vinkovci 4:3

E tu je već bila prava drama. U 7. kolu, Đakovo bi pobjedom protiv Požege osiguralo 1. ligu, ali Požežanima je izgleda Šenkovec ipak draži pa su ih, srčanom borbom protiv Đakova, vratili u 1. ligu.
Već pomalo umorna (psihički i fizički) ekipa Đakova nije izdržala do kraja. U prvom meču Dujmović dobiva Tominca 3:2, a istim rezultatom Berdi Šegeca. I to je 2:0 za Požegu. U dvorani muk.
A onda na scenu stupa Biber Domagoj kao iz najboljih dana. (napominjem da nije imao trening skoro 2 godine). Prvo dobiva Leškovića vrlo uvjerljivo 3:0. Nakon toga u paru sa Tomincem dobivaju par Dujmović, Berdi (mislim 3:1). Izjednačenje 2:2.
Nakon parova Berdi pobjeđuje Tominca (mislim da je bilo 3:2), a Biber D. izvrsnom igrom Dujmovića 3:1.
Ponovno odlučuje 7. meč. Ovdje više nije bilo neizvjesnosti. Lešković vrlo lako pobjeđuje indisponiranog Šegeca sa 3:0. I Požega je mogla slaviti ostanak Šenkovca u 1. ligi.
Ne mogu se sjetiti točno svih rezultata u set, ali u globalu to je to. Bilo je tu stvarno izvrsnih mečeva, ali fokus je bio na borbama za ulazak u 1. Ligu, pa je tako pobjeda, danas odlične Čazme protiv Sračineca, nepošteno pala u 2. plan. Škicao sam malo i taj meč i znam da je pobjeda osigurana u fiksu 5. seta 7. meča. Što reći..
Završene su trodnevne kvalifikacije u kojima je bilo pregršt prelijepih mečeva. Najzadovoljniji mogu biti Putjane i Šenkovec koji ulaze u viši rang.

Pozdrav svima iz Vinkovaca..

7. KOLO

HSTK LOKOMOTIVA Vinkovci - STK PUTJANE Čakovec 2:4
STK DRAČICE Đakovo - STK POŽEGA 3:4
STK ČAZMA - STK SRAČINEC 4:3

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Svibnja 04, 2014, 18:46:19 »

@Werner ...hvala na iscrpnim izvješćima.  kava

Šteta za Dračice što su propustili veliku priliku. Osobno sam im želio prolaz jer su mi zemljopisno bliski pa bih mogao i U Đakovu usput pogledati neki meč....sumnjam da će mi Šenkovec ikada biti usput  sram

Prema rezultatima Putjane zasluženo idu u 1. ligu, Šenkovec se provukao kroz ušicu igle već drugi put. Iako su vrlo dobra ekipa dvaput im se sreća osmjehnula u drugim mečevima, prvo Vukovar 91 u Koprivnici da uopće mogu igrati kvalifikacije, a danas Požega otvara vrata ostanka u istoj. 

Đakovčanima ostaje nada da netko odustane (često je bilo i toga)
Evidentirano

Werner
*

« Odgovor #9 : Svibnja 04, 2014, 20:00:32 »

@Werner ...hvala na iscrpnim izvješćima.  kava

Nema na čemu  pet

Šteta za Dračice što su propustili veliku priliku. Osobno sam im želio prolaz jer su mi zemljopisno bliski pa bih mogao i U Đakovu usput pogledati neki meč....sumnjam da će mi Šenkovec ikada biti usput  sram

I ja sam se vodio tim razmišljanjem  Grin

Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Svibnja 05, 2014, 00:51:44 »

Werner, svaka čast na informacijama iz Vinkovaca. Svako veče smo zahvaljujući tebi imali uvid što se događa na kvalifikacijama. Nadam se da ovo neće biti tvoji jedini izvještaji na ovom forumu.
Što se tiče opaske da je Požegi draži Šenkovec tu se ne slažem s tobom, jer poznavajući dečke iz Požege znam da su do kraja htjeli ostaviti što bolji dojam i igrati do posljednjeg daha. Rekao bih da Đakovo nije imalo sreće što su u posljednjem kolu naletjeli na Požegu. Da je Požega u posljednjem kolu igrala sa Šenkovcem siguran sam da bi se isto borila do kraja.
Navijao sam za Đakovo kako bih mogao otići do tamo i pogledati još koji meč osim OŠB i Graničara, ali eto, više sreće drugi put.
Ali mišljenja sam da ako nemaš svoje dečke u ekipi, one koji su odrasli u tvom klubu, da ćeš u 1. ligi biti samo prolaznik: godina, dvije i ćao đaci...
A da je kojim slučajem trener Đakova imao jednog baju iz Đakova za posljednji meč sa Leškovićem... tko zna...: raketar  Grin
http://www.youtube.com/watch?v=zhe2OalRpUM

Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #11 : Svibnja 05, 2014, 12:04:10 »

Činjenica je da je Đakovo kvalitetnija ekipa, ipak su to na turniru i pokazali, ali je istina i da je Požega dobra, nezgodna ekipa, sport je to, i nažalost, prvi igrač Đakova je malo lošije odigrao u tom meču, protivnici bolje i to je to. Tominac je dva meča izgubio 3:2, i Šegec jedan meč 3:2, a to puno govori. Jednostavno, okrenulo se. Šteta što je na kraju tako ispalo, u takvim utakmicama gdje se igra tri dana, i umor odradi svoje pa sitnice odlučuju.

A to što nisu tri igrača iz istog kluba, "iskustvo", ali i činjenice pokazuju da nije bitno više koliko ti je igrač kvalitetan i je li tvoj domaći igrač, nego koliko cijeni klub, sve se svodi na ljude kakvi su ! Tako da, mogao bih to itekako argumentirati, ali nema smisla...
« Zadnja izmjena: Svibnja 05, 2014, 14:02:49 zg » Evidentirano
rki
*

« Odgovor #12 : Svibnja 05, 2014, 13:07:35 »

Tominac je od Berdia izgubio  1:3 ako se nevaram
« Zadnja izmjena: Svibnja 05, 2014, 13:38:02 rki » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #13 : Svibnja 05, 2014, 14:02:19 »

Citat:
Nakon parova Berdi pobjeđuje Tominca (mislim da je bilo 3:2),

Mislim da to nije toliko bitno, od svih silnih rezultata, set vise manje, poanta ostaje ista...

Bravo za Wernera sto je sve rezultate objavio, i hvala...
Evidentirano
Werner
*

« Odgovor #14 : Svibnja 05, 2014, 14:06:01 »

Werner, svaka čast na informacijama iz Vinkovaca. Svako veče smo zahvaljujući tebi imali uvid što se događa na kvalifikacijama. Nadam se da ovo neće biti tvoji jedini izvještaji na ovom forumu.

Nema problema  pet

Što se tiče opaske da je Požegi draži Šenkovec tu se ne slažem s tobom, jer poznavajući dečke iz Požege znam da su do kraja htjeli ostaviti što bolji dojam i igrati do posljednjeg daha.

Ma ni ja se ne slažem sa samim sobom  Grin Tu je bilo više ironije, jer sam svim srcem navijao za Đakovo. Izgubio sam glas, a dlanovi mi još uvijek bride..   Svaka čast dečkima iz Požege.  postovanje

Tominac je od Berdia izgubio  1:3 ako se nevaram

moguće.. nisam bio siguran oko tog rezultata.. bilo je dosta toga u fiksu..

Citat:
Nakon parova Berdi pobjeđuje Tominca (mislim da je bilo 3:2),

Mislim da to nije toliko bitno, od svih silnih rezultata, set vise manje, poanta ostaje ista...

Bravo za Wernera sto je sve rezultate objavio, i hvala...

Slažem se. Nema na čemu Wink
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!