SLAST
Travnja 25, 2026, 16:34:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 1. kolo  (Posjeta: 2965 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Kolovoza 31, 2014, 15:39:25 »

Parovi 1. kola koje počinje 1. rujna su:

Poštari - Sibinj
Posavac - Exteh
Kuti - Alibi
CB Martel - Sredanci

Slobodna je ekipa Spin.

Termin za odigravanje utakmica 1. kola je 1.09.-13.09. , a prema pravilniku utakmica se mora odigrati do zadnjeg dana termina 2. kola što znači 26.09.2014. godine.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Rujna 03, 2014, 23:17:33 »

Već sam u jednom postu i napisao da se nećemo baš potrgati s igranjem u startu jer smo još u raznim fazama, kako igračkim tako i privatnim.
Moram spomenuti da je mene ažurni voditelj ekipe CB Martel, Antonio kontaktirao odmah u ponedjeljak i dao termine, a ja da biram oružje  borba boxing no morao sam odbiti igranje ovaj tjedan zbog objektivnih razloga.
U svakom slučaju smo u fazi pregovora tj. ja moram potvrditi kad mi stigne brod s naoružanjem  raketar

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Rujna 09, 2014, 21:49:10 »

CB MARTEL  -  SREDANCI  7 : 3

Eto započeli smo sezonu "Jesen 2014." Kako i priliči susretu je nazočio i blagajnik Bošnjaković  Tongue koji je "prodao"  par kotizacija i usput dao meni moju uplatnicu za našu ekipu.

Statistike će biti obrađene malo kasnije, a sada evo samo šturih informacija:

CB Martel Nožina 3/0 , Babler 2/1 i Jurakić 2/1 ...par su spušili Jurakić/Oreč  Cool

Sredanci  Šulter 0/3, Babić 1/2 i Rečić 1/2 + pobjeda para Šulter / Rečić

Ubili nas ljudi na početku, ali kad smo se mi ugrijali počeli smo pobjeđivati i tko zna što bi bilo da se igrao još jedan krug  dobro

Evidentirano

Zile
*
Nova Liga: STK- Kuti II

« Odgovor #3 : Rujna 11, 2014, 00:18:22 »

Posavac - Exteh 5 : 5

Soltoković 2/1   Klobučar 2/1
Jularić 1/2        Liović 2/1
Mršić 1/2          Rokić 1/2
+par

* Posavac- Exteh.xlsx (30.04 KB - (downloada: 175 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Rujna 11, 2014, 07:14:21 »

"...ovo je partija bila, još se priča o njoj, kibiceri u transu, 'ladan oblio znoj..."  Cool

Hvala Žile na e-zapisniku  dobro
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Rujna 11, 2014, 10:38:00 »

Super meč  dobro klanjanje jedino ne kužim zašto su Patak i Robi igrali na 4 dobijena seta  lol
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Rujna 11, 2014, 14:30:48 »

Bogme gledam original zapisnik pa vidim tu greškicu a Mata u zapisnik stavio 32:30 u 2. setu pa si mislim dokle su ovi igrali...ali izgleda Mati malo tipkovnica skrenula s dobrog puta  Grin
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #7 : Rujna 11, 2014, 14:56:36 »

Posavac : Exteh  5 : 5

Evo malo da opišem sam tok meča,pošto je Žile škrt na riječima. Cheesy.
Gosti su došli nabrijani i u formi,koliko mi  je Robi rekao oni su trenirali cjelo vrijeme ,što se i odrazilo na rezultatu =D .
Tiho je kreno prvi meč sa Robijem i dobio ga ali teškom mukom, Huh? ,Ivan sa Rokijem kreće drugi meč i gubi ,vidi se sjebala ga Afrika  Afro .
Ja krećem treći sa Željom i gubim ,tika taka i ode Patak u K...c,  Tongue ,posle se sve imješalo i ušao strah u kosti i njima i nama kako doći do pobijede ili baram do boda  ljut.Tiho izgubi od Želje što se nije desilo nikada ,sad još veći pritisak na nama,ja dobivam 3:0 Rokija a ivan dobiva Želju,Ivan je gubio od Želje 2:1 i uspije preokrenuti na 3:2,poslije ja gubim od Robija 3:1,prvi set njegov drugi set moj 32:30,i 1:1 u setovima ali onda Robi ubaciva u višu brzinu i privodi to kraju u njegovu korist. dijete srece.
Parove su igrali Ivan i Tiho protiv Robija i Želje i teškom mukom dobili tako da de naj pravednije ispalo 5:5 i svi zadovoljni   .
Moram priznati da smo se nadali pobijedi  Tongue ali je Želja inenadio Tihu a Roki Ivana? ali na kraju zadovoljni  cheer .
Moj novi voditelj ekipe malo se zbunijo u zapisniku  Angel pa je stavio Robi : Mršić 4:0 ali biće sve u redu Naš ADMIN će to urediti  dobro .
Evo toliko ,Pozz  postovanje postovanje naravno naravno.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Rujna 11, 2014, 20:45:57 »

POŠTARI - SIBINJ  2:8  ...  obrađeno!

Citat: ReBus
...ali izgleda Mati malo tipkovnica skrenula s dobrog puta  Grin

Prvo sam samo kopirao zapisnik od Žileta, kad sam skužio da je greška okrenuo sam na 20:18 , a onda se patak "bunio" da je bilo 32:30 i poslao mi e-mailom sliku službenog zapisnika sa sinoćnje utakmice.
Gdje je moj grijeh?

Trenutno ne vodim jedinstvene bodove po ligama dok se ne odigra 1. kolo u obje lige, zapisnici , tablice i skorovi igrača + bodovna rang lista 1. lige se naravno ažurira.
« Zadnja izmjena: Rujna 11, 2014, 20:47:25 Mata » Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #9 : Rujna 11, 2014, 20:58:05 »

POŠTARI - SIBINJ     2-8

Bednjanec 1/2    Zorko 3/0
Gavran      1/2   Čanić D. 3/0
Šaravanja  0/3   Kabić 1/2
                          +par

Što reći, domaćini pojačani,ali sibinjski hakleri Grin pretežak i nepremostiv bedem za mladiće koji bi mogli praviti dosta problema ostalim ekipama.
Vedran i Domagoj rutinski odradili svoje,a Drago odlično počeo ali stara ozljeda lakta ga je spriječila da pruži više.Kod vodstva 1-0 protiv Bednjanca ima set lopticu za 2-0 ali već spomenuta povreda ga sprječava da privede susret kraju.Mene su čuvali za par jer se u nekim računicama čak moglo u parovima i odlučivati.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Rujna 11, 2014, 22:50:57 »

Prvo sam samo kopirao zapisnik od Žileta, kad sam skužio da je greška okrenuo sam na 20:18 , a onda se patak "bunio" da je bilo 32:30 i poslao mi e-mailom sliku službenog zapisnika sa sinoćnje utakmice.
Gdje je moj grijeh?

Očito nema grijeha a i tipkovnica fercera dobro, ali odakle da ja znam da je tebi patak mailom poslao druge rezultate. Čudo da nije Savom poslao  Grin
Svaka čast za 32:30, trebalo je imati živaca za to.
Bogme taj cijeli meč je bio pun iznenađenja od igre do rezultata. Šteta što novi dom još uvijek nije otvoren pa da to bude pravi doživljaj.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!