SREDANCI - ALIBI 3:7 Prvaci došli po pobjedu i to su ostvarili. No nije im bilo lako

Iako imaju na spisku mnoge mlađe igrače u ovom susretu su igrali sa najiskusnijom postavom

Počeli su sa dva ljevaka u prva dva meča.
Mi smo se borili, imali smo svoje šanse, ali smo ih zapucali. A krenuli smo žestoko, čak i poveli. Nakon nekoliko godina sam se susreo sa Ljubanom, stolnoteniskom legendom

teška borba , prsa u prsa

je otišla na moju stranu.
Nebrojeno atraktivnih poena, spin na spin igre
Za drugim stolom je Vjeko izjednačio igrajući na kontranapade. Akan je smirio Boksera, ali više ga je zbunio bubom u uhu.
Naime Akan je igrao sve mečeve sa prislušnim uređajem u uhu. Trenutno istražujem po pravilniku da li ima elemenata tužbe i dobitka nesretno izgubljenih bodova.

Marko je vratio susret u neizvjesnost i onda krucijalni mečevi. Bokser je trebao po običaju dobiti Vjeku, a ja Akana. No nije išlo. Osobno sam se borio do krajnjih granica i set koji sam dobio je rezltat činjenice da je Akiju ponestalo signala u tom njegovom čudnom uređaju i djelovao je podosta izgubljeno u tim trenucima. Ja sumnjam da je on putem njega dobivao upute kako i kad treba odigrati

Nakon što smo ovo izgubili bilo je teško nešto više očekivati. Još sam se ja zakoprcao protiv Vjeke, ali ponestalo je snage da ga masakriram
Iako su parovi igrani za prestiž odigrali smo fantastičan meč sa nizom atraktivnih poena. Šteta da nije snimano (ili možda griješm) jer možda je Akan imao i skrivenu kameru.

Posebno je atraktivan bio poen kad Ljuban, koji je bio udaljen od stola, dotrčava i poentira backhand spinom i završava na podu pod stolom. Izvlačenje je trajalo skoro punu minutu, ali je Ljubinjo na sreću ostao neozlijeđen

I tako gosti odnose bodove s vrućeg terena