SLAST
Travnja 27, 2026, 20:51:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 6. kolo  (Posjeta: 1900 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Studenoga 12, 2014, 09:27:42 »

Odigrani su susreti:

POŠTARI - CB MARTEL  4:6
POSAVAC - KUTI          6:4

U fazi dogovaranja su susreti:

SIBINJ  -  ALIBI
SPIN    -  SREDANCI
Evidentirano

Zile
*
Nova Liga: STK- Kuti II

« Odgovor #1 : Studenoga 12, 2014, 10:41:15 »

Posavac : Kuti 6:4

* Posavac- Kuti.xlsx (30.02 KB - (downloada: 158 ).)
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Studenoga 15, 2014, 17:38:02 »

Sibinj - Alibi

Termin no.1: Utorak, 18.11.2014., Budainka, 21h  wellcome
Termin no.2: Srijeda, 19.11.2014., Sibinj, 19h
« Zadnja izmjena: Studenoga 16, 2014, 17:33:38 Domacc » Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #3 : Studenoga 18, 2014, 23:24:03 »

Sibinj - Alibi     5:5 (18:17)
Zorko 3/0        Markovčić 2/1
Čanić D. 1/2   Arbanas 2/1
Čanić J. 0/2    Dervišević 1/2
Kabić 0/1
+ par
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #4 : Studenoga 19, 2014, 17:27:54 »

Ipak je sinoć igran jedan od derbija NL da bi suha statistika nadomjestila dramatičnost meča.Došli smo na Budainku skoro sigurni da nam pobjeda neće izmaći.
Tako je i krenulo Vedran i Domacc su se relativno lako obračunali sa Vjekom i Akanom...Drago i ja smo kemijali tko će početi na C jer je postojala mogućnost da na Z igra Akan i kako sam zadnji nekoliko susreta relativno dobro prolazio sa njim krenuo sam ja...tu se "okolo motao" Darko i "sredio" da prvi susret igram sa njim,a ne sa Akanom.Poveo sam 1-0 i to je sve što sam napravio te večeri,a baš sam se uvjerio da je kombinacija sa kojom trenutno igram dobra...bila je ,ali ne za mene.
Par smo dobili i onda kreće "kalvarija"...Domacc (ajd neka bude opravdanje što je cijelo popodne rezao čvarke) se nije mogao sastaviti sa lopticom protiv Vjeke i gubi....ja pokušavam uvjeriti Dragu da je danas njegov dan da "skine"Akana ali se njemu ni brk nije pomaknuo...Akan me sasjekao sa ultra novom kombinacijom i u tri trzaja je bilo gotovo...Drago i dalje u odijelu i kravati,ali sada sam ja naučio lekciju i nehajno se odem obući i spremiti reket u drugi kraj dvorane...
U međuvremenu se Vedran napatio sa Darkom i bili smo u "mirnim vodama".
Drago primoran da igra sa Vjekom čak se i solidno držao...imao veliku priliku za peti set (vodio 10-5 u četvrtom) ,ali nije imao sreće...Domacc nastavio po starom premda je u drugom imao 8-4 i prosuo sa nezainteresiranom igrom.
Na kraju je sve palo na leđa danas izvrsnog Vedrana koji je dobio Akana i uspio osvojiti "zlatni" bod za nas.
 Darko je odmah predložio da pobrojimo setove da vidimo tko je međusobno bolji u daljnjoj borbi za možebitna odličja i ovaj put smo mi imali više sreće...za jedan set Grin.
Šteta što nismo snimali jer je bilo dobrog tenisa , ali imamo objektivno opravdanje jer smo po podne imali brdo posla kod kuće ...tako da smo se nabrzinu spremali i zbrisali na utakmicu.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!