SLAST
Travnja 27, 2026, 14:24:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 9. kolo  (Posjeta: 3783 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 08, 2014, 22:17:02 »

SREDANCI - KUTI  (srijeda 10. prosinca)

Kako sam već napisao pod temom 8. kolo dogovorili smo uveličati proslavu u Kutima pa u istom danu igramo sa Posavcem i Kutima u mjesnom domu u Kutima. Očekuje se velika borba   boxing na više stolova  Table Tennis
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Prosinca 08, 2014, 22:46:55 »

Ako trebate četvrtog ili četvrtu (ekipu) za belu ili za zagrijavanje, samo javite, zalutat ćemo nekako u Kute ...  lol
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #2 : Prosinca 09, 2014, 19:48:07 »

Klakarci bi svakako mogli "zalutati" u Kute, jer istu večer igramo u Bebrini  Grin.

A kako planiramo u Bebrinu putovati u punom sastavu koji uključuje i našu ekipu za belu,
u Kutima bi se mogao održati i mini turnir u beli  party
Evidentirano
joca

« Odgovor #3 : Prosinca 09, 2014, 20:37:53 »

Svi su dobro došli !!!
Cjelonoćni program kreće u 18,30 ili kad stignu prvi gosti
Najprije Sredanci - Kuti pa onda Posavac - Sredanci.
Dogovor je da ih mi prije slomimo pa da brojčano oslabljenim
susjedima iz Kaniže tako pomognemo za ravnopravniju igru.
Trojka sa začelja bori se za "ulazak u drugu ligu" a mi jedini
nemamo šta izgubiti jer smo ulaznicu već osigurali.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Prosinca 10, 2014, 23:30:50 »

SREDANCI - KUTI  9:1

Pobjeda izražena previsokim rezultatom, ali što je tu je. Bela se nije kartala, ali su zato Bokser i Joca Štivić igrali šah...vjerovali ili ne jbg. Bokser se osvježavao vinom  pice dok smo se mi znojili.

Hvala Kutljanima na tradicionalnom gostoprimstvu    Cestitamo
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Prosinca 23, 2014, 23:16:06 »

SIBINJ - SPIN  7:3

Večeras je ekipa Sibinja osigurala naslov pobjedom nad aktualnim prvacima lige. Iskrene čestitke na pobjedi i osvajanju naslova  kao i ostalim osvajačima trofeja, ekipi Alibija na 2. mjestu te ekipi CB Martel na osvojenom 3. mjestu.

Ostale su za odigrati dvije utakmice  nemam pojma
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Prosinca 24, 2014, 09:41:07 »

Decki su odradili najtezi zadatak perfektno.Bio sam sprijecen sudjelovati, ali se to nije ni osjetilo.
Po prvi puta Sibinj postaje prvak Nove Lige...cestitka jos jednom Dragi,Vedranu,Mariju i Domcu party champion champion champion
Evidentirano
Zile
*
Nova Liga: STK- Kuti II

« Odgovor #7 : Prosinca 24, 2014, 10:11:51 »

ALIBI- POSAVAC 7:3

* Alibi- posavac.xlsx (29.94 KB - (downloada: 171 ).)
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #8 : Prosinca 25, 2014, 11:06:42 »

Čestitke ekipi Sibinja na  osvojenom prvom mjestu. Čestitke i Alibiju,a naročito mojoj novoj ekipi Martelu.Spinovcima više sreće drugi put , ovaj put je sreća prevagnula na našu stranu.
Svim članovima NL i obiteljima,kao i svim ljudima dobre volje želim sretan i blagoslovljen Božić.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Prosinca 31, 2014, 19:11:44 »

Poštovani  forumaši i članovi Nove lige. Evo 2014. godina je na izmaku, broji svoje posljednje sate.
Mislio sam da ću na današnji dan pisati presjek šeste polusezone i pripremati zmiju za 6. pojedinačno prvenstvo, ali situacija je posve drugačija. Lige još nisu završene tj još nisu odigrane sve utakmice. Jedna ekipa je odustala u tijeku polusezone. Pisati elaborate nema smisla nego ću samo napisati da ova jesen nije završila korektno, a najmanje sportski te se ovog trenutka odričem prava i obaveza "funkcije" Voditelja Nove lige i prelazim u redove običnog člana.
Ne bježim od obaveza i stojim na raspolaganju pripomoći oko organizacije Pojedinačnog prvenstva na kojem bi se po dosadašnjoj praksi trebali dodijeliti trofeji koji su naravno odavno spremni za dodjelu angažmanom ljudi kojima je stalo do Nove lige. Kad će se prvenstvo održati i u kojoj dvorani je na znam, valjda ću saznati putem medija tj ovog foruma.
Na kraju bih poželio sve najbolje u Novoj 2015. godini svim članovima Nove lige, foruma, stolnoteniske regije, a i svim vjernim čitateljima ovog foruma diljem zemlje. Bog vam dao sreće, zdravlja i veselja svih 365 dana!

SRETNA VAM NOVA 2015. GODINA  pice pet
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Sijenja 07, 2015, 14:19:55 »

EXTEH - POŠTARI 6 : 4

* ZAPISNIK_EXTEH-POSTARI.xlsx (30.05 KB - (downloada: 175 ).)
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!