SLAST
Travnja 28, 2026, 01:56:11 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 3. KOLO  (Posjeta: 1555 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« : Oujka 04, 2015, 22:27:05 »

BEKRIJE : KUTI 5:5

Nakon nadljudske borbe ipak na kraju neriješeno. Bilo je vike, strke, stradalih reketa, taktičkih poteza, borbe za svaki poen. Gosti brojčano nadmoćni. Došli su valjda svi iz Kuta koji znaju držati reket Smiley.
Meni se večeras posrećilo da pobjedim Štivića nakon "sto" godina. DikA je osvjetlao obraz ekipe uzevši mi set. Ivan je malo kemijao s reketom pa ga je valjda i to dovelo do lošeg rezultata.
Nažalost, Zdravko je u foto finišu izgubio od Ivana i izmače nam pobjeda. Parovi ostali za kraj i po prvi puta u ovakvom sastavu smo izgubili. Borba do kraja neizvjesna, ali ode bod gostima.
Šulina, debitant u ekipi, nažalost nije uspio napraviti tricu što sam očekivao. Biće bolje....

* BEKRIJE-KUTI.xls (77.5 KB - (downloada: 142 ).)
Evidentirano
Zile
*
Nova Liga: STK- Kuti II

« Odgovor #1 : Oujka 19, 2015, 18:23:17 »

Bebrina - Šumeće : Posavac 1 : 9

Nakon utakmice s B&Š odigrana je i utakmica 5. kola s ekipom Kokolo.

Kokolo : Posavac 1 : 9

* Bebrina Šumeće - Posavac.xlsx (33.63 KB - (downloada: 138 ).)
* Kokolo - Posavac.xlsx (33.61 KB - (downloada: 133 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Oujka 21, 2015, 18:42:51 »

SAVA - KOKOLO  8:2

Upravo odigrano i obrađen zapisnik, a statistike ću malo sačekati pa možda i ast pošalje svoj zapisnik kojeg je najavio za sutra, ali izgleda da "danas" nije još bio  Cool

Jedna mala obavijest u vezi ekipe Sava. Budući da je Bernard počeo raditi terenski posao izvan zemlje promijenit ću voditelja i zamjenika u izborniku "Ekipe i igrači" da se ne izlažete troškovima pozivima Bernardu  Afro
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!