SLAST
Veljaèa 15, 2025, 03:43:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 9. KOLO  (Posjeta: 2479 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibanj 15, 2015, 06:53:45 »

Sinoć je odigran i prvi meÄ 9. kola. Dok je vani bijesnilo nevrijeme s grmljavinom igraÄi Sibinja su istom snagom mljeli i praÅ¡ili  lud?!  no kad je grmljavina proÅ¡la osjetili su oni naÅ¡ maÄ  Cool pa bih ja ekipi Sredanaca ipak dodijelio barem jedan bod jer ako smo prvi dio legli 0:5 u drugom dijelu meÄa smo ipak "pobjedili" sa 3:2  Tongue

Nakon nas su maÄeve isukali  borba u susretu 6. kola PoÅ¡tari i Brod plin. Na žalost, gosti su doÅ¡li sa samo dva igraÄa koji su se borili kao lavovi i na kraju izgubili 4:6. Možda su mogli i do boda, ali....
Evidentirano

Lema
*

« Odgovor #1 : Svibanj 15, 2015, 17:06:42 »

Tako je Mata ni lavovi im nisu primjereni za uporedbu  sve pohvale...
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Svibanj 21, 2015, 23:23:11 »

Najava za 9. kolo 1. NL: LUTALICE - CB MARTEL, ponedjeljak (25.05.2015.), Dvorana OÅ B, u 19,15 sati ...  Table Tennis
« Zadnja izmjena: Svibanj 21, 2015, 23:23:27 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Svibanj 25, 2015, 23:03:44 »

VeÄeras u OÅ B odigrano:  LUTALICE - CB MARTEL  2:8    

Za Lutalice:                      Za CB Martel:

D.Jurković             1/2      A.Nožina         3/0
S.BoÅ¡njaković        1/2      G.Jurakić         3/0
M.Relić                 0/3      N.Babler          1/2
Jurković/Relić        0/1      Babler/Jurakić  1/0  

Lutalice i CB Martel veÄeras zakljuÄili sezonu Proljeće 2015. kao prve ekipe koje su sve svoje utakmice odigrali u predviÄ‘enim terminima.  postovanje OÄekivana pobjeda Martelovaca,  joÅ¡ smo dobro i proÅ¡li. Probali smo malo prvoligaÅ¡ko druÅ¡tvo i vidjeli da nismo "momci iz ovog kvarta".  sram Vraćamo se tamo gdje nam je i mjesto, na jesen ćemo ponovo na turneju po okolici Broda, eto nas do Vrbe, Å umeća, Svilaja, Klakara, DuboÄca ...  wellcome   

* LUTALICE - CB MARTEL (25.05.2015.).xls (80.5 KB - (downloada: 124 ).)
« Zadnja izmjena: Svibanj 25, 2015, 23:05:43 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Svibanj 26, 2015, 11:22:40 »

Neki zavrÅ¡avaju ligu, a Brodplin joÅ¡ nije ni 7 kolo odigrao. Å to se to dogaÄ‘a s Plinarima? Ajde, lave, tjeraj svoje "maÄke" da igraju.  lud?!
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #5 : Svibanj 31, 2015, 15:08:53 »

Ostalo je još za odigrati:

BROD PLIN  -  SPIN
ALIBI - POÅ TARI
EXTEH - SPIN

Za ove meÄeve nemam pojma kad se igraju. Danas sam odluÄio dodijeliti pobjedu bez borbe ekipi SREDANCI protiv ekipe BROD PLIN. Uvažit ću svaku žalbu na moju odluku i ako treba upisati kontra rezultat.

ÄŒestitke osvajaÄima trofeja ekipama SIBINJ, SPIN i ALIBI, a kakav će biti konaÄan raspored saznat ćemo kad se i ako se ikad odigraju gore navedene utakmice.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #6 : Lipanj 03, 2015, 22:06:44 »

Sve su utakmice odigrane i dobili smo nove prvake, a to je ekipa SPIN koja je to postala zbog međusobno boljeg rezultata protiv ekipe SIBINJ.

Ovim putem upućujem Äestitke svim osvajaÄima pehara i to redom:

1. SPIN   champion
2. SIBINJ   pehar
3. ALIBI      pehar

Ligu napuštaju prema ostvarenom plasmanu ekipe LUTALICE i BROD PLIN

p.s. napisao sam da su sve utakmice odigrane, a ipak jedna nije.  nema pojma Već sam opisao "sluÄaj" , a red je joÅ¡ dodati da su mi se deÄki iz Brod Plina javili ovaj tjedan s ponudom da odigramo. Na žalost nisam mogao prihvatiti  nemam pojma ponudu jer sam stvarno u nezgodnoj situaciji. Bokser (Babić) je otiÅ¡ao službeno u Sloveniju, a meni je žena 2 smjena i uzme mi jadniÄku auto,  Cool a mene ostavi sa djecom te je samim time odigravanje ovog meÄa postalo nemoguća misija. Iskreno mi je žao Å¡to je ovo valjda prva utakmica koju sam proveo u statistikama kao bb. JoÅ¡ ću jednom ponoviti da, ako se deÄki ljute ili ako bilo tko misli da sam bio prestrog, spreman sam okrenuti rezultat u njihovu korist jer ionako nema krucijalnu važnost za poredak.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!