SLAST
Veljaèa 15, 2025, 03:42:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 8. KOLO  (Posjeta: 1209 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« : Svibanj 28, 2015, 09:52:53 »

Spin - Sibinj 6-4
Vuletić 2-1         Zorko 2-1
Župan 2-1          ÄŒanić D 2-1
Beraković 1-2     Kabić 0-2
+ par                ÄŒanić J. 0-1

TeÅ¡kom mukom izborena pobjeda koje se iskreno nismo nadali. Ali Ivan je odigrao sjajano veÄeras i dobio Vedrana i tako nam trasirao put prema pobjedi. Župan je takoÄ‘er bio izvrstan pobijedivÅ¡i Domca. Nije bez veze osvojio Brod open.
Par smo odigrali bez greÅ¡ke, dok sam pojedinaÄno služio za umaranje protivnika u pet setova. Na Dragi i Josi se vidi da nisu dugo igrali. Ne sjećam se  kada su zadnji puta i Zorko i Domac izgubili u paru i svaki po pojedinaÄni meÄ. Ali i njima se dogodi loÅ¡a veÄer.
Evidentirano
Äuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Svibanj 28, 2015, 19:18:53 »

ÄŒestitke vjerojatnom prvaku Nove Lige...sinoć su dali sve od sebe i pokazali viÅ¡e htjenja , želje i volje za pobjedom.Mi smo nekako ležerno shvatili susret jer nam je i neodluÄan rezultat donosio  champion
Ovako moramo biti zadovoljni drugim mjestom jer smo sinoć poraženi od bolje momÄadi.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Svibanj 28, 2015, 21:40:33 »

Ja bih za sada samo Äestitao ekipi Spina na pobjedi,    a da bi postali prvaci trebaju dobiti joÅ¡ dvije utakmice.
Utakmica 8. kola  Sredanci-Brod Plin po svemu sudeći neće biti odigrana. nema pojma  Ja sam ju htio odigrati prije 14 dana u Podvinju nakon naÅ¡eg meÄa sa Sibinjom i njihovog sa PoÅ¡tarima meÄ‘utim tu veÄer su doÅ¡la samo dva igraÄa i ne bi bilo u redu da su igrali istu veÄer dvije utakmice s dvojicom.
Kako ista ekipa ima zaostali susret 7. kola sa Spinom nisam žurio sa ponudom za igranje, ali onda sam u nedjelju ipak to uÄinio. Zvao sam voditelja ekipe, ponudio naÅ¡ dolazak kod njih u njihovim terminima (ponedjeljak i Äetvrtak SD VijuÅ¡). Dobio sam odgovor da se mora konzultirati i da će mi se javiti. Odmah sam stavio mobitel na punjaÄ  Cool da mi se sluÄajno ne ugasi mobitel radi baterije. Istu veÄer, putem druÅ¡tvenih mreža komunicirao sam i s jednim od igraÄa s istom ponudom , a dobivam isti odgovor da se Äujemo već sutra ako bi ponedjeljak bio u igri za igru. Sad sam već priredio agregat u sluÄaju nestanka elektriÄne energije.  kk
U trenucima dok ovo piÅ¡em je Äetvrtak 21,30 sati, a ja nisam dobio nikakvu povratnu informaciju po Äemu zakljuÄujem da se njima ili ne igra ili nisu u mogućnosti, ali mislim da su to trebali javiti barem sms-om.
O rezultatu koji se treba upisati neka odluÄi struka ili neko povjerenstvo.
Sa 31.05.2015. istiÄe termin za odigravanje svih utakmica i tada ću objaviti konaÄne tablice i rang liste. Iznimno ću, ako se bude koja utakmica igrala slijedeći tjedan, odraditi i taj dio , onako u fuÅ¡u i za džabe i to je to.  postovanje
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!