Ja bih za sada samo Äestitao ekipi Spina na pobjedi,

a da bi postali prvaci trebaju dobiti još dvije utakmice.
Utakmica 8. kola Sredanci-Brod Plin po svemu sudeći neće biti odigrana.

Ja sam ju htio odigrati prije 14 dana u Podvinju nakon naÅ¡eg meÄa sa Sibinjom i njihovog sa PoÅ¡tarima meÄ‘utim tu veÄer su doÅ¡la samo dva igraÄa i ne bi bilo u redu da su igrali istu veÄer dvije utakmice s dvojicom.
Kako ista ekipa ima zaostali susret 7. kola sa Spinom nisam žurio sa ponudom za igranje, ali onda sam u nedjelju ipak to uÄinio. Zvao sam voditelja ekipe, ponudio naÅ¡ dolazak kod njih u njihovim terminima (ponedjeljak i Äetvrtak SD VijuÅ¡). Dobio sam odgovor da se mora konzultirati i da će mi se javiti. Odmah sam stavio mobitel na punjaÄ

da mi se sluÄajno ne ugasi mobitel radi baterije. Istu veÄer, putem druÅ¡tvenih mreža komunicirao sam i s jednim od igraÄa s istom ponudom , a dobivam isti odgovor da se Äujemo već sutra ako bi ponedjeljak bio u igri za igru. Sad sam već priredio agregat u sluÄaju nestanka elektriÄne energije.

U trenucima dok ovo piÅ¡em je Äetvrtak 21,30 sati, a ja nisam dobio nikakvu povratnu informaciju po Äemu zakljuÄujem da se njima ili ne igra ili nisu u mogućnosti, ali mislim da su to trebali javiti barem sms-om.
O rezultatu koji se treba upisati neka odluÄi struka ili neko povjerenstvo.
Sa 31.05.2015. istiÄe termin za odigravanje svih utakmica i tada ću objaviti konaÄne tablice i rang liste. Iznimno ću, ako se bude koja utakmica igrala slijedeći tjedan, odraditi i taj dio , onako u fuÅ¡u i za džabe i to je to.