Zbog specifičnog unosa rezultata i vođenja statistike još nisam "obradio" meč Klakar - Dubočac 10:0 b.b.
Htio bih se osvrnuti na jedan Stjepanov komentar kako je ovo prvi slučaj od izglednog odustajanja jedne ekipe. U ovom slučaju je to izgleda Dubočac. Moram ispraviti ovaj navod jer imali smo nedavno prijavljenu ekipu Dubrava koja je odigrala 2 utakmice i odustala pa sam ja tada donio odluku na koju se nitko nije žalio, a to je da sam ih izbrisao iz tablica kao i to da sam obrisao i ove dvije utakmice koje su odigrali.
Sad imamo slučaj da je Dubočac odigrao 3 utakmice i više se ne javljaju, a ja se zezam sa postavkama i unosim im te rezultate b.b., minus bodove i što već ne.
Jedina razlika u ove dvije ekipe koje počinju sa DUB...... je ta da su dečki iz Dubrave javili da neće više igrati dok se ovi dečki iz Dubočca ne javljaju i stalno se otvara ta mogućnost da "proigraju"

Osobno sam pokušao doći do nečijeg broja iz ekipe, ali doslovce rečeno "uzalud vam trud svirači"
Zato ćemo sada imati rekordan broj rezultata 10:0 bb je ih vodimo da su članovi lige