KUTI - SAVA 5:5Sinoć je odigran jedan od derbija 2. lige u općepoznatoj domaćinskoj atmosferi kakvu mogu prirediti samo dečki iz Kuta.
Tri spojena stola puna delicija...ića i pića.

Kako smo za sinoć dogovorili i meč sa ekipom Bebrina&Šumeće i oni su dali svoj dio jer jesvaki njihov igrač donio po jedan oval „nečega“ tako da smo imali svega za jedne male svatove. I jednima i drugima
SVAKA ČAST!

A sad malo i o stolnom tenisu. Kuti oslabljeni bez dvojice Dikanovića. Antun polomljen,

a Ivan svira neke manifestacije da ne kažem da svira onoj stvari.

Prvi krug očekivano...Bernard i Marko za nas, a Joca Štivić za Kute. Drugi krug je obratno te se u treći ulazi sa rezultatom 3:3. E tu je bio hrkljuš! Dva Joce igraju kao u transu te pobjeđuju Bernarda i mene za vodstvo od 5:3. Na Marku je velika odgovornost , ali nije se usr'o već je nakon velike borbe dobio Nenu. Parove smo dobili relativno lako i to je 5:5.
Igrač utakmice Joca Štivić koji je još jednom pokazao kako je zajeban igrač. Ja sam pomalo postao predmetom sprdnje

zbog svoje ostvarene „trice“ , ali što je tu je. Pomnijim pregledom zapisnika uspio sam doći do zaključka da sam možda i ja igrač utakmice budući da sam uspio osvojiti 3 seta

koja će možda biti krucijalna za veličinu kante jer smo u međusobnom omjeru bolji od Kuta sa 19:17 u setovima. No nešto će se pitati i Vatrogasce.
Nakon ovog meča odigrali smo i drugi koji je ipak bio manje dramatičan.
Sve u svemu jedna vrlo ugodna večer...ja bih mogao svake subote u Kute na meč. Ovim putem želim brz oporavak Antunu Dikanovića, neka čim prije odbaci štake i vrati se