SLAST
Travnja 16, 2026, 01:45:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: NOVO - Seminar HSTS-a za trenere i trenere početnike  (Posjeta: 2514 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Travnja 08, 2009, 12:49:43 »

U subotu 13. lipnja ( za sada neslužbeni datum ) će se u organizaciji STK BROD, a u Mjesnom domu Mali Pariz, ponovno održati seminar za stolnoteniske trenere i trenere početnike.  Smiley  Prezentator će na ovom seminaru biti reprezentativac Ređep. Svi zainteresirani mogu kod mene prijaviti namjeru svog sudjelovanja na ovom sigurno zanimljivom i korisnom seminaru ( o servisima, taktici, konceptima igre ).
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Travnja 08, 2009, 15:09:42 »

Postoje li kakvi uvjeti za sudionike seminara, mislim trener ne može biti baš svatko, trebao bi nešto znati o stolnom tenisu i praktično, kako će nekoga trenirati ako sam ne zna pokazati i izvesti ?... Koji je tu nekakav minimum ? Možeš malo prokomentirati ?
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #2 : Travnja 09, 2009, 07:37:58 »

Posebni uvjeti za ovaj seminar ne postoje. Uspio sam ishoditi njegovo domaćinstvo zahvaljujući dobrim odnosima sa nadležnim ljudima HSTS-a i HOA, koji nam žele pomoći.
Na seminaru bi bili licencirani stolnoteniski treneri iz Broda (Latin, Marin i ja), treneri iz drugih gradova Slavonije ( N. Gradiška, Županja, Vinkovci, Osijek, D. Miholjac, Novska, Požega, Đakovo ), pomoćni treneri ( treneri bez licenci - Zvačko, Lema i bilo tko drugi drugi zainteresiran za treniranje djece ili odraslih ) te svi stolnotenisači koji nešto žele naučiti pa to primjeniti na sebi ili na drugima. Dakle svi zainteresirani su dobro došli na ovaj seminar.
Naravno da prema zakonu o športu trenerski posao i rad sa djecom mogu obavljati samo licencirani stolnoteniski treneri, ali svatko može nešto naučiti i ponešto primjeniti na sebi ili drugima. Nadalje, ako netko nije vrhunski igrač i ako ne koristi u igri školovane i ispravne poteze, da nije u stanju naučiti i prenijeti na djecu pravilne poteze.
Potrebno je samo malo volja, trud i rad.
Evidentirano

foggy

« Odgovor #3 : Travnja 29, 2009, 10:35:15 »

Znam da sam negdje vidio post sa novim datumom ali ne nađem ga nigdje!? Huh?
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Travar

« Odgovor #4 : Travnja 29, 2009, 10:54:02 »

Kako nebi bilo zabune u prilogu ovog posta dajem pozivno pismo za seminar. Sve zainteresirane molim da se prijave čim prije. rocker

* Seminar HSTS-a 13-06-2009.doc (31.5 KB - (downloada: 252 ).)
« Zadnja izmjena: Travnja 29, 2009, 10:54:28 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #5 : Svibnja 22, 2009, 23:35:06 »

Seminar HSTS-a se približava ( 13. lipnja ) pa sve zainteresirane trenere, pomooćne trenere i ostale ljubitelje stolnog tenisa iz Slavonije molim da mi se čim prije prijave na telefon 091-883-7817.  Table Tennis postovanje

Također sve SLAST-ovce molim da se čim prije prijave za sudjelovanje na pojedinačnom prvenstvu SLAST-a koji se igra 7. lipnja.
Propozicije Pojedinačnog možete vidjeti na osnovnoj web stranici SLAST-a, a propozicije Turnira 108. će te moći vidjeti uskoro na istoj web adresi.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #6 : Lipnja 09, 2009, 12:57:58 »

Još jedan podsjetnik na subotnji seminar Hrvatskog stolnoteniskog saveza u organizaciji STK Brod.
Dakle, sve zainteresirane pozivam da bez ikakve naknade nazoče ovom vrlo zanimljivom seminaru koji se održava u subotu 13. lipnja 2009. godine, na 1. katu mjesnog doma Mali Pariz, sa početkom u 10,00 sati. Demonstrator će biti Hrvatski reprezentativac Tomislav Kolarek. Dođite, naučite nešto novo, zabavite se !!  
« Zadnja izmjena: Lipnja 16, 2009, 14:33:37 Travar » Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #7 : Lipnja 09, 2009, 19:52:12 »

Ne mogu ništa obećati Sad...ako riješim posao dolazim Laugh
Evidentirano
Travar

« Odgovor #8 : Lipnja 15, 2009, 07:38:16 »

Održan je i 2. seminar HSTS-a u Slavonskom Brodu. Opća ocijena svih nazoćnih, predavača i slušatelja, je da je seminar bio izvrstan, zanimljiv i vrlo interesantan i koristan. Ravnatelj Hrvatske olimpijske akademije - g-din Kolman, predavač stručne komisije HSTS-a Renato Čengić i demonstrator Tomislav Kolarek su bili vrlo zadovoljni brojem nazočnih i dolaskom trenera iz cijele Slavonije ( Osijek, Đakovo, Slatina, Donji Miholjac, Novska i iz Brodsko-posavske županije ). S druge strane treneri i fanovi stolnog tenisa su bili oduševljeni teoretskim izlaganjem profesora Renata Čengića uz istovremenu prezentaciju servisa od strane mladog hrvatskog reprezentativca Tomislava Kolareka, taktike igre i dr. Sve u svemu bilo je ovo ugodno sportsko druženje uz stjecanje novih znanja i poznanstava.   
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!