SLAST
Lipnja 15, 2026, 13:02:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 15. KOLO  (Posjeta: 2760 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Travnja 08, 2009, 14:11:13 »

Poslije Uskrsa, puni snage od kuhane šunke i brojnih jaja, ulazimo u nova uzbudljiva nadmetanja. Jedan od derbija 1. Lige je susret DERI BRKO - SPIN, a i ostali susreti će po meni biti interesantni.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Travnja 09, 2009, 20:04:59 »

Najave,prognoze...

IZGRADNJA               MIROVINAC  -Mislim da će Izgradnja ovo dobiti,recimo 6:4 Tongue
 DERI BRKO                SPIN          - Prognoza 6:4  Angel
 BROD                       SIBINJ       - 6:4 ,Brod je još uvijek ljut za lanjskih 5:5 koji ga je koštao 1 mjesta
 KAMEN-GRADNJA        ALIBI        - 4:6, blaga prednost Alibiju iako mladići K.Gradnje vidno podižu formu
  SREDANCI            EXTEH      - 5:5  Tongue iako je Exteh u velikoj formi,a mi u padu  Sad očekujem ovaj ishod       8) 8)             

« Zadnja izmjena: Travnja 09, 2009, 21:17:07 Mata » Evidentirano

Travar

« Odgovor #2 : Travnja 10, 2009, 07:23:07 »

Sa prognozama rezultata se uglavnom slažem, a mladići - golobradci ekipe Kamen-gradnje ( najmlađa ekipa u Ligi kojoj igračka trojka zajedno ima 170 godina ) će možda izgubiti samo zahvaljujući svojem neiskustvu i početničkoj tremi !  Cheesy Grin
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Travnja 10, 2009, 20:35:14 »

Možda bi u našoj ekipi Vinko mogao biti iznenađenje Angel i da ozbiljnije priprijetimo Brodu  8)...počeo je opasno mixati gume i drva pa niti ne znam sa čim trenutno igra Huh?
Evidentirano
Travar

« Odgovor #4 : Travnja 14, 2009, 08:19:03 »

Za one koji nemaju što raditi i koji iz dosade žele pogledati nekakav stolni tenis  Table Tennis najavljujem današnji susret - KAMEN GRADNJA - ALIBI  u 18 sati i 30 minuta u Mjesnom domu Mali Pariz.
Dođite i pogledajte, nećete požaliti !   lol   Ili možda ipak hoćete ?  strah  doh utek'o
« Zadnja izmjena: Travnja 14, 2009, 08:19:39 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #5 : Travnja 15, 2009, 07:30:21 »

U prvom susretu 15. kola Alibi je zasluženo pobjedio ekipu Kamen gradnje rezultatom 7 : 3.  biti ce dobro Iako rezultat ukazuje na uvjerljivu nadmoć, to ipak nije bilo baš tako.
Ja sam na primjer u dvije partije uspio izgubiti 3 seta na razliku.  strah  Sa malo više sportske sreće na našoj strani moglo je biti i neriješeno, ali .... .
ALIBI - Arbanas 3/0, Markić 3/0, Tonkić 1/2
KAMEN GRADNJA - Markovčić 1/2, Kolarević 1/2, Štetić 0/3, par Štetić-Kolarević 1/0
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Travnja 15, 2009, 12:34:10 »

E moj Travar  doh da si samo jedan dobio ja bih pogodio točan rezultat  kava ovako sam izgubio 72 000 kuna na kladionici  lol lol
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #7 : Travnja 16, 2009, 21:37:01 »

Brod - Sibinj   7-3

Brod
Klobučar 3/0
Živković 2/1
Lemaić 1/2 i par

Sibinj
Čanić 2/1
Kabić 1/2
Tomakić 0/3 standardno ludi ludi predaja
Evidentirano
filla
*
Klub: STK SIBINJ

« Odgovor #8 : Travnja 16, 2009, 22:20:51 »

Tomakić 0/3 standardno ludi ludi predaja

pitao sam Vinka poslije susreta za komentar o igri  a on  mi kratko odgovori -čuvam snagu  za Kondora i ekipu
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Travnja 16, 2009, 23:00:09 »

Sredanci - Exteh   5 : 5

Nakon iscrpljujuće borbe ,susret neizvjestan do kraja i završio kao što je i predvidio potpisnik ovih redaka lol lol
U privitku prilažem cijeli zapisnik,te ga Travar može skinuti i odavde,a ako treba ja ću ga sutra poslati e-mailom gitara,no mislim da nema potrebe.
Za one koji se ne logiraju znači nema ni pojedinačnih rezultata dijete srece rocker

* 15.SREDANCI - EXTEH.doc (49 KB - (downloada: 155 ).)
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #10 : Travnja 16, 2009, 23:51:01 »

Mata, čestitke na dvije pobjede, i na pogođenom rezultatu (5-5).

filla je leteći reporter, čak je stigao poslije susreta upitati Vinka za komentar, da bi nama prenio što je rekao... lol lol baeh
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #11 : Travnja 17, 2009, 09:08:06 »

Kakav kiks Liovića, bio sam tamo na početku meča, Exteh je počeo lagano razvaljivati Sredance, Radovanović je krenuo furiozno, Željo isto tako, da bi u drugom krugu ubacio Rokića umjesto sebe Huh?, misleći pri tom da on ponovo uđe zadnji krug ali se zblicao jer nije znao da ako se igrač zamijeni ne može više ući u pojedinačnom dijelu doh
Takav loš taktički potez iskorištava lukava ekipa Sredanaca, gde je veliku ulogu odigrao Vinarić razmontiravši dotad suverenog Radovanovića 3-0, što je dalo vjetar u leđa ostalim igračima koji preokreću rezultat na 5-4.
Par je bio čujem posebna drama, ali neka Mata kaže kako je bio, uglavnom 5-5.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Travnja 17, 2009, 11:49:02 »

Sve lijepo opisano.
Svaka taktička pogreška i opuštanje se kažnjavalo raketar
Kako spomenuti kiks Liovića tako i naša taktika u paru.
Naime kod vodstva 2:0 u setovima biramo taktiku izbijanja loptice što dalje od stola doh(kao u nogometu u kukuruze),što nam se naravno osvećuje ludi ludi

Što se tiče Vinarića,tko poznaje njegov Forehand zna kako je bilo Borisu :postovanje:mislim da mu se tijelo crveni od udaraca loptice lol,a možda je Boris pomalo ušao u meč sistemom "lako ćemo",tko zna... znoj
A prije toga u meču Vinarić-Martić u 5 setu Marka dostiže 6:10 i onda su se izmjnenjivali u meč loptama do 19:17 za Vinka. gitara

Sve u svemu,možda ne kvalitetan,ali u svakom slučaju zanimljiv meč pice
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #13 : Travnja 17, 2009, 12:43:21 »

Vidio sam zapisnik, prava mala drama... Mogu žaliti i jedni i drugi jer su imali pobjedu u rukama, a na kraju je nemaju ni jedni ni drugi ... Mati naravno čestitke za 2 solo pobjede...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Travnja 17, 2009, 18:46:02 »

Citat: Domacc
Mata, čestitke na pogođenom rezultatu (5-5).

Pa dobro nije baš "pogođen"  rocker 5:4 za nas,2:0 u setovima za nas i .... lol lol

Citat: Bera11
...iskorištava lukava ekipa Sredanaca...

Kako si ovo  sročio  gitara , mi lukavi.... lol

Citat: stjepan
Mogu žaliti i jedni i drugi jer su imali pobjedu u rukama

Nema žaljenja Stjepane,uvijek je bilo na mostu dobiješ,na ćupriji izgubiš... postovanje

Citat: zg
Očekivao sam da će Mata napraviti tricu , bit će bolje biti ce dobro.

Hvala za očekivanja,ali jbg ovdje ne igraju neki klinci  baeh ovdje ti je na suprotnoj strani čovjek od bar 100 kg, pa ga pobijedi majstore lol lol
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!