SLAST
Travnja 26, 2026, 12:56:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: 8.Turnir-Promocija prvaka  (Posjeta: 8251 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 18, 2009, 23:02:24 »

Da otvorim raspravu o posljednjem turniru sezone. blabla blabla

Mene zasad zanima da li je vrijeme u 13.00 sati konačno ili je bilo kakvih promjena? kava
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Travnja 19, 2009, 21:19:35 »

Mata, kakvih 13,00 ?  Ovo prvi puta čujem, a trebao bih kolikose razumijem prvi znati !
Usput za info, na zadnjem turniru ja neću moći igrati za moju ekipu jer sam danas nastupio u 4. Ligi u Daruvaru.
« Zadnja izmjena: Travnja 19, 2009, 21:21:15 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Travnja 19, 2009, 22:19:06 »

Pa piše u rasporedu da igramo u 13.00,tako stoji na web stranici regije  kava zato i pitam jer je bilo tako i jesenas pa je promijenjeno utek'o
A kako kaže poslovica,ne laje pas radi sela..... btw meni bi više pasalo u 10.00 h klanjanje klanjanje

Ovo za Daruvar sam ti ja sredio  lol lol Vinko & comp nisu znali da mogu povesti nekog iz Brod 3 ekipe
Evidentirano

Travar

« Odgovor #3 : Travnja 20, 2009, 07:23:50 »

Ej Mata, pa nisam ja baš tako mlad i neiskusan pa da me netko povede sa sobom. Ali bilo je dobro, zabilježio sam i 1 pobjedu u 4. Ligi i 2 u nepobjedivom paru ( sa Tonkićem ). Ubili smo i Siskov jak par sa glatkih 3:0. Čudili su se kako su izgubili, pa sam im pojasnio da smo nas dvojica pobjedili i puno, puno jače parove od njih.  biti ce dobro
Jedino mi je žao što neću moći igrati protiv prijatelja iz Sibinja ( opet 3. ekipa neće biti kompletna u najjačem sastavu ). Sad
« Zadnja izmjena: Travnja 20, 2009, 07:24:19 Travar » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Travnja 20, 2009, 08:16:49 »

Čestitke za uspjehe,jedino što se sada bitno smanjuju šanse Broda 3 da prvake položi na pleća champion

Ima li kakvih saznanja kad se igra zadnji turnir? doh 10 ili 13 sati gitara
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Travnja 20, 2009, 09:15:20 »

Citat:
Jedino mi je žao što neću moći igrati protiv prijatelja iz Sibinja ( opet 3. ekipa neće biti kompletna u najjačem sastavu ).

Prvu igramo sa  Godinjakom...možda i njima neće igrati prvi igrač (Akmačić) da nam olakša posao cheer...vi kao ekipa ste nam nepredvidljivi i bez obzira što nećeš igrati (šteta,bile bi nam to dvije jake utakmice  borba)  tko zna koga ćeš poslati u vatru iz tvog inkubatora jer vidim da imaš dosta mladih igrača...

Za pobjedu (i par) u četvrtoj se ne iznenađujem jer mislim da si pronašao dobitnu kombinaciju drva i guma  box1

Mislim da je ono 13h Angel ostalo zabunom od prošle sezone i G. Bogićevaca  box2 postovanje kava

« Zadnja izmjena: Travnja 20, 2009, 09:16:05 Đuka » Evidentirano
foggy

« Odgovor #6 : Travnja 20, 2009, 09:22:23 »

Ajmo ispčetka! Angel
Koji je dan turnir, u koliko sati i di se igra?? nemam pojma
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Travnja 20, 2009, 12:03:46 »

Pitao sam Marina, koji je organizator ,da li je turnir u 10 ili 13 i otpjevao mi je pjesmu "---laže selo lažu ljudi..."  pice  postovanje te mi je potvrdio da je turnir kod njega u OŠ "V.Nazor" u nedjelju u 10.00 sati.

E sad pitanje je da li ostale ekipe to znaju. doh doh jer budu li se držale rasporeda Povjerenika regije doći će na proglašenje pobjednika. idiot idiot
« Zadnja izmjena: Travnja 20, 2009, 12:05:39 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Travnja 21, 2009, 09:06:55 »

Ne javlja se nitko od drugih klubova , valjda svi znaju  kad se igra. weee

Ne mogu vjerovati da sam jedino ja sa svojom ekipom mislio doći u nedjelju u 13 sati na turnir 5 lige,a da nisam pitao ovdje i kasnije Marina plan je bio takav. doh idiot

Moji izvori informacija za raspored su bilten broj 6 i raspored na web stranici regije. kava kava

nemrem bilivit ludi ludi
Evidentirano

Travar

« Odgovor #9 : Travnja 21, 2009, 11:40:24 »

Moji bi svakako došli u 10,00 ( nisam ni vidio da piše u 13,00 ), pa ako bi se malo i zagrijali od 10 do 13 što fali ?  lol
Važno je da je to definitivno u 10,00 i moji dečeci stižu uredno obrijani. box1
Evidentirano

mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #10 : Travnja 21, 2009, 11:42:00 »

ma nisi jedini koji bi došo u 13. i mi smo planirali u 13 ali dobro je pa imamo ovaj forum inače bi nas bilo više na proglašenju, bez igre. mata je ponovo pokazao dobar instikt za pronalaženjem grešaka. svaka čast
Evidentirano
foggy

« Odgovor #11 : Travnja 21, 2009, 12:02:34 »

bilo u 10 ili 13 sati, 99% da neću moći doći! Sad
Evidentirano

foggy

« Odgovor #12 : Travnja 21, 2009, 12:07:54 »

Važno je da je to definitivno u 10,00 i moji dečeci stižu uredno obrijani. box1

Jednog svog dečeca češ morat vilama tjerat sa Save na turnir! box1 polupan Table Tennis
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Travnja 21, 2009, 13:24:10 »

Citat: Travar
Moji bi svakako došli u 10,00 ( nisam ni vidio da piše u 13,00 ), pa ako bi se malo i zagrijali od 10 do 13 što fali ?  lol

Nije problem u vama koji bi došli u 10 , nego u nama koji bismo došli u 13 sati i poljubili zaključana vrata,ako biste vi odigrali mečeve.

Citat: mariobos
ma nisi jedini koji bi došao u 13. i mi smo planirali u 13 ali dobro je pa imamo ovaj forum inače bi nas bilo više na proglašenju, bez igre. mata je ponovo pokazao dobar instikt za pronalaženjem grešaka. svaka čast

Ajde da nismo jedini.Ma bilo mi je sumnjivo to što piše u 13 sati.Znam da je jesenas trebalo biti u G.Bogićevcima u to vrijeme radi mise.
Sreća pa ima forum i nadam se da su ga posjetili dečki iz Godinjaka,G.Bogićevaca i Oriovca jer to je  pola lige.Ako nisu i vode se rasporedom bit će pušiona.

Nije to instinkt za greške nego samo poštivanje pravilnika i službeno napisanog.
Htio sam ja pitati i povjerenika Kuleja,ali kako on na moje e-mailove ne odgovara,pitao sam ovdje....
Da se igralo u 13 sati od nas bi došla ekipa spavača do podne lol lol

Ovako ćemo izgleda opet morati doći mi ranoranioci rocker gitara

« Zadnja izmjena: Travnja 21, 2009, 13:41:54 Mata » Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #14 : Travnja 21, 2009, 23:03:53 »

parove za nedjelju pogledaj na st-slav-zap.com

prognoze (bolji sam u rubrici totalni promašaj Grin Grin ):

Sibinj-Godinjak4-1.....mislim da će biti kao jesenas
Oriovac 2-Požega0-4.....Požega kao jedna od najjačih ekipa ne bi trebala imati problema
G. Bogićevci 2-G. Bogićevci0-4.....iskustvo je presudno
Godinjak 2-Graničar 31-4.....dečki iz Graničara trenutno bolji
Kamen-Gradnja-IMIA2-4.....predviđam Mati dvicu i par, a pošto foggy ne igra, mislim da će biti ovako
Oriovac-Brod 33-4.....znatno oslabljeni Brod bi mogao imati problema s sve boljim Oriovcem

Brod 3-Sibinj1-4.....već napisah, oslabljen Brod
IMIA-Oriovac4-1.....Oriovčani su se popravili, pa IMIA-i neće biti "lako" kao jesenas
Graničar 3-Kamen-Gradnja4-2.....razlog ovog rezultata jest mladost Graničara i neigranje foggyja
G. Bogićevci-Godinjak 24-0.....G. Bogićevci također u vrhu moraju samo odraditi ovo kolo
Požega-G. Bogićevci 24-0.....iako nisu loši igrači G. Bogićevaca 2, Požega je bolja
Godinjak-Oriovac 24-0.....Oriovac 2 posljednjeplasirana ekipa

toliko, molim Tarot Matu da napiše svoje prognoze (nemoj pomoću graška, sada pomoću koštica iz lubenice Grin Grin Grin Grin )
Evidentirano
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!