SLAST
Lipnja 13, 2026, 11:53:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 16. kolo  (Posjeta: 4403 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #15 : Travnja 29, 2009, 08:09:50 »

OK dečki, spustite loptu na zemlju, smirite nepotrebne tenzije i polemiziranja, smirite živce, jer takva rasprava zna izmaknuti kontroli, a to govorim iz vlastitog iskustva. Ovo nije neki nacionalni forum gdje chataju ljudi koji se međusobno ne poznaju, na ovom se forumu svi međusobno znamo i ne bismo trebali polemizirati na ovakvoj razini.

Nisam mislio da će meč Velebit - Lutalice pobuditi toliko polemike, ali dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje.

A to mišljenje treba izraziti na lijep i normalan način, uvažavajući i tuđe mišljenje, a ne pomalo agresivno nametati svoj stav kao jedini ispravan jer to vodi u isključivost.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #16 : Travnja 29, 2009, 08:17:49 »

Jer kad si napisao da će Lutalice igrati u najjačem sastavu to je meni značilo da nastupaju Šiki,Mladen i ti... kava

Upravo tako i je, sad zamisli koliko smo jaki kad čak ni Mladen ni ja nismo morali igrati... A tek kol'ko nas ima, jbt kol'ko nas ima ...

jedan nam igrač ženi sina, pa se jadan umori od tog pozivanja lol
Al ne predajemo se do zadnje kapi ........ piva! baeh Grin

Prijedlog se nameće sam po sebi: odigramo i na kraju završimo u svatovima, tamo ima svega...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #17 : Travnja 29, 2009, 11:18:20 »

Poslušat ću Stjepana

Citat:
A to mišljenje treba izraziti na lijep i normalan način, uvažavajući i tuđe mišljenje, a ne pomalo agresivno nametati svoj stav kao jedini ispravan jer to vodi u isključivost.

I tu se definitivno slažem, iz nekih mojih postova može se iščitati da namečem svoj stav, ponekad je i bilo toga, iz  koliko opravdanih razloga, toliko i ne, ja uvijek polazim od sebe, i svoje greške koje imam, nastojim ih ispraviti, tako sam baš i sam shvatio da vrlo često nešto komentiram, logično je da se ne možemo svi slagati tj. imati isto mišljenje. I shvatio sam da se vrlo bespotrebno frustiram, i da svoju energiju i vrijeme mogu utrošiti na mnogo ljepše stvari. Mnoge stvari sam napisao. Nekad se zanesem, ali s vremenom na vrijeme shvaćam da netko ima drukčije mišljenje, tipa ono za slast. Neka Ivan Ivanić kaže ja smatram da drugoligaši ne smiju igrati ligu slast. Dobro, tvoje mišljenje. Svatko od nas može iznijetiu svoje argumente , pa možda uspijemo zaključiti tko ima bolje temelje, činjenice. No, možda i ne uspijemo. To je neka jača vrsta polemiziranja, samo što je ponekad dobro uvažiti tuđe mišljenje. Ono što sam napisao kod posta s Brkom, vidio sam da sam pretjerao, i ja sam se ispričao. Tako da.....
Gledaj s ove strane . Mislite li da ja želim igrati slast ? Vjerujte mi ne, prije svega, u Zagrebu sam. I onda se pitajte pa zašto ja to radim? Imam li ja osobnog interesa ? Zašto onda sam napisao ono što sam napisao za klince, smiju li igrati ligu slast. Dobro odvaži svaku moju rečenicu u svakom mom postu. Znači, što sam ja mogao, šutiti i to je to. Možda nije, zapravo i nije na meni da išta tražim, kao prvo i ne tražim za sebe, nego s nekog općeljudskog stajališta to vidim. Mislim, možete vi reći što meni jedan balavac ima išta govoriti. Uzevši u obzir da se poznajemo, i ovo što pišem na forumu, iznosim svoje stavove na grublji način, ne znači da kada se vidimo uživo neću s nekim razgovarati. Tako i što se nekako Bera i ja ne slažemo uvijek u mišljenju, ne znači da ja s njim neću pričati, ili on sa mnom, te da si nećemo biti međusobno dobri. 
Pogledaj ovo travar, što me naživciralo, imaš ti pravo na svoje mišljenje kao i ja kao svi mi,i ne treba tu puno filozofirati, ali nikako nije dopustivo da napišeš: Nema baš nikakve šanse, ----svi znamo dobro što je sport !!!!!!!! 
A kada je pž ono napisao kako je samo brod uspio pobjediti limpres, i sam si "uskočio", jer se radilo o tebi. E tako sam i ja. Ovo s foogyem što se nisam slagao je više smješno, nisu to ozbiljne stvari. I vjerojatno, što je najsmješnije, dovodimo pilipovića i Latina u neugodnu istuaciju.
Ali ne podnosim kada se iznose svakakve gluposti, i tu nema mjesta mišljenju, ne kada se radi o takvoj suprotnosti. I naravno da sam stao u obranu, i to s dobrim argumentima. Valjda je to kao u nogometu, svi misle da sve znaju, svatko ima svoje mišljenje. Ali ipak, pogledajmo ako je netko 30 godina u sportu, a netko 2 godine. Ipak se to  mora poštivati. Kao sto mnogi pametnjakovici govore a stolni tenis, kakav je to sport, tu se ne trebas ni kretati

To što sam bolji igrač nema veze s ničim.Poznato je i da ako je netko dobar igrac ne mora biti i  dobar trener !
 Da sam svakom loncu poklopac, jesam, pitaj se, jesam li bio prije, nisam, a ovo je moj zadnji pokusaj...
mozda nađem 100 majmuna koji ce pokrenuti hrpu.....- postoji jedan fenomen o stotom majmunu, misli da ne bi pomislili da sam rekao ....
 Da, kazeš: da to ponekad nije dobro. Moguce.
Citat: [Što tu nije jasno ?
 nitko nije rekao da to nije jasno, ja nisam to ni osporio, ali jesam ono da NEMA AMA BAS NIKAKVE SANSE: To se ne piše, to je po meni ruzno, mozda je to sportski zargon, ali meni se ne svida. I da si napisao npr. Neki igrac X nema sanse protiv mene, ne bih se lijepo osjecao. I znamo dobro sto je sport, i kao sto sam vec napisao,na temelju cega takvi sigurni zaključci kada znamo sto je sport. I da se ja izjasnim, i ja mislim da je Pilipovic bolji igrac, ali to ne znaci da ga Dalibor ne moze pobjediti ama bas nikad !!!!!!!!!!!!
Moja aktivnost na forumu polako završava, zapravo je gotova. Ja sam možda ponajviše sebi naštetio, jer sam bio jako iskren,i vjerujem da sam dobio poneke ruzne komentare. No, ja se neću ulizivati u dupe, sve super sve ok,  jer nije.  Moje mišljenje znate. Zaboli me vise ista u vezi toga. Kao sto sam napisao vec, necu vise nimalo trositi svoju energiju.....
 Jako volim primiti mišljenje od ljudi koji su mi dragi ! A oni to znaju, koji su tj. tko je. I od njih cu rado primiti, poslusati, uvaziti savjet....
« Zadnja izmjena: Travnja 29, 2009, 13:02:12 zg » Evidentirano
foggy

« Odgovor #18 : Travnja 29, 2009, 14:29:59 »

Svaka čast ZG, kako ti se dalo ovoliko pisati!? kokice
Ja bi morao uzeti godišnji da toliko napišem! Grin
Spomenuo si me gore u postu, u kontekstu da se ova tema malo rasplamsala zato što se nisi slagao sa mojim mišljenjem!?
Ne znam šta ti je to zapelo za oko, nisam ništa komentirao da bi se neko slagao sa tim ili ne?!
Samo sam Lutalicama čestitao na pobjedi! postovanje
Eto, neću puno dužiti, samo se mrvu osvrnio na to pa idemo dalje!
Kao što sam Stjepanu napisao, mi na karlovcu, vi na žuji, pa da razmjenimo mišljenja! Laugh Angel
A pošto danas idemo u Kanižu, dobit ćete friške informacije o protivnicima u zadnjem kolu i brojnom stanju u prasića! Grin
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #19 : Travnja 29, 2009, 20:37:57 »

Ja ću crno tomislav pivo.
Sve ok. Ponekad pisana riječ nije isto što i usmena.....
Pozdrav u Vinkovce.
Evidentirano
foggy

« Odgovor #20 : Travnja 29, 2009, 22:49:10 »

Može i crno, samo me nakon par komada boli glava!:)

Evo i rezultata večeras odigrane tekme:
AD Vidaković - Kaniža  10 : 0

Dečki su dobri, da imaju sa kim trenirati bili bi puno bolji! Table Tennis
Evidentirano

foggy

« Odgovor #21 : Svibnja 03, 2009, 22:19:02 »

Nešto je zaštekalo sa ovim kolom? Huh?
Prva liga jedan susret, druga dva!? box1
Btw Mata čestitam na toliko puno postova, markirao sam kad smo te brojke učili! utek'o ludi
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #22 : Svibnja 03, 2009, 22:31:28 »

Za Sredance je sutra dan D.
Ne mislim doslovno nego obadvije ekipe putuju na utakmice,Mravi u Šumeće a mi u HZMO gitara dijete srece

Ne volim kasniti,ali ... idiot idiot
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #23 : Svibnja 03, 2009, 22:56:32 »

Ovaj ti je Mata post bio 505 s crtom. Čestitam na njemu, a i na jubilarcu. Pola soma...
« Zadnja izmjena: Svibnja 03, 2009, 23:01:22 stjepan » Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #24 : Svibnja 04, 2009, 23:58:19 »

CB KREŠIMIR - KUTI   2 : 8
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #25 : Svibnja 05, 2009, 13:45:31 »

Oriovac - Poštari  2 : 8   Table Tennis
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #26 : Svibnja 05, 2009, 16:50:01 »

Šokadija - Žuti Mrav  1 : 9

Druga liga riješena cheer
Evidentirano

foggy

« Odgovor #27 : Svibnja 05, 2009, 17:10:59 »

Gosti su ovo kolo bili uspješniji! kokice
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!