SLAST
Travnja 16, 2026, 01:43:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: MEMORIJALNI TURNIR 108. BRIGADE !! - 27. i 28. lipnja  (Posjeta: 7222 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Lipnja 26, 2009, 10:43:06 »

Pa jbg Đuka mlađi su,brži su...spremniji su biti ce dobro no ne bih ja podcjenjivao nedjelju..... ja kao što rekoh dolazim po majicu  lol i na druženje  pice pice .

Tražim igrača,mirnog i povučenog,kojemu rezultat nije primaran i ne voli galamiti na suigrača za igru parova  potrcanko ako takav postoji neka mi se javi  amen
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #16 : Lipnja 26, 2009, 11:39:35 »

Vidjet ću sa Žaretom ovo oko igre parova...
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #17 : Lipnja 26, 2009, 11:44:26 »

Tražim igrača,mirnog i povučenog,kojemu rezultat nije primaran i ne voli galamiti na suigrača za igru parova  potrcanko ako takav postoji neka mi se javi  amen

Plavi oglasnik, ili njuskalo  lol lol baeh
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #18 : Lipnja 26, 2009, 12:22:57 »

Ne znam baš da li je subota jača, jer u nedjelju samo u starijoj kategoriji igraju Bertović, Kajfeš, Tomić Ilija, Ćutuk, Vujčić i Tomić Igor (Vukovar) u mlađoj.
U svakom slučaju ove godine će obadva dana biti veoma jaka i izjednačena, pa očekujem vrhunske partije i borbu do zadnje kapi znoja ! U subotu će igrati 37 igrača, a u nedjelju 33. Ukupno 70, što je izvrsna brojka jer 36 igrača dolazi iz drugih gradova ( Zagreb, Pula, Zabok, Osijek, Ćitluk, Vukovar, Đakovo, Belišće, Vinkovci, Nova Gradiška ).
« Zadnja izmjena: Lipnja 26, 2009, 12:27:48 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #19 : Lipnja 26, 2009, 12:37:43 »

Iako nitko nije pitao želim vam dati informaciju da su nositelji skupina prema propozicijama određeni na temelju prošlogodišnjeg turnira, i manji broj na temelju dokazane kvalitete igrača. Svi ostali su svrstavani u jakosne skupine i žrijebom razvrstani po skupinama.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Lipnja 26, 2009, 13:26:38 »

Citat: Bera11
Vidjet ću sa Žaretom ovo oko igre parova...

OK,nije bed bit će na licu mjesta ako ne prije....

Citat: Domacc
Plavi oglasnik, ili njuskalo  lol lol baeh

Iz oglasnika mi se javljaju igrači pikada i slično... lol lol

Citat: Travar
Iako nitko nije pitao želim vam dati informaciju da su nositelji skupina prema propozicijama određeni na temelju prošlogodišnjeg turnira, i manji broj na temelju dokazane kvalitete igrača. Svi ostali su svrstavani u jakosne skupine i žrijebom razvrstani po skupinama.

Ovi koji su na forumu nisu ni sumnjali,a oni koji su i ako su sumnjali ne posjećuju forum... kava

Dokazano je da ždrijeb ne znači puno,ponekad lakša skupina nosi gadan raspored kasnije i obratno.
Mislim da je najbitnije da će turnir biti kvalitetan...
Voljom ždrijeba ja treću godinu idem na šišanje kod Jelančića ...valjda će doći jedna godina da ga skinem  raketar raketar
Evidentirano

Travar

« Odgovor #21 : Lipnja 26, 2009, 13:57:00 »

U prilogu dajem sheme daljnjeg razigravanja Prijatelja 108.

* RAZIGRAVANJE 8 GRUPA- PRIJATELJI 108.doc (121 KB - (downloada: 117 ).)
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #22 : Lipnja 28, 2009, 09:59:46 »

Rezultati:
1. Dervišević SB
2. Vešligaj ZG
3. Beraković SB i Jelinić ZG

Parovi:
1. Beraković-Dervišević (SB)
2. Župan-Jurković (SB)
3. Brodarac-Brodarac (ZG) i Živković-Zorić (SB)
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #23 : Lipnja 28, 2009, 16:40:04 »

Domacc u utješnom netjecanju  trećih iz skupina naredao trojicu iz Zagreba i kao najbolji  osvojio prvu medalju cheer champion...za njega super uspjeh...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #24 : Lipnja 28, 2009, 18:55:46 »

Čestitke svim jučerašnjim i današnjim nositeljima medalja i pehara.  champion a posebno Domccu na prvom trofeju (znam kako mu je  biti ce dobro)

nisam siguran ali mislim da je ovako
do 49 godina:
1.Tomić (Vukovar)2.Klobučar 3.Arbanas i Tomić Ilija

Parovi 1.Tomić/Šulina 2.Tomić Ilija/Šakota 3.Arbanas/Ninković i Jelančić/Levis

najbolji 3plasirani-Liović
najbolji 4plasirani-Jurković Dalibor

iznad 49 godina
U polufinalu su bili Bertović,Brnčić,Ćutuk i Štetić (po abecedi) ne znam kako je završilo....
najbolji 4plasirani-Marinović Zdravko
Jbg ostalo ne znam jer sam dugo vremena proveo u "maloj sali" za šankom gdje sam ugodno laprdao sa Stjepanom Živkovićem,Akanom,Franjom ..... pice pice pice

Ja sam polučio slab rezultat,ali u 5 mečeva sam odigrao 24 seta,tako da sam zadovoljan,a po majicu sam došao i to sam i dobio woohoo potrcanko

I za kraj čestitke Travaru i ekipi STK Brod na organizaciji ovog Memorijala 108 brigade i naravno vidimo se i na godinu. postovanje postovanje i žao mi je što nisam ostao na druženju uz Čobanac zbog svojih privatnih obaveza.Nadam se da su ga ostali dečki u SLAST pojeli... klanjanje rocker
Evidentirano

Travar

« Odgovor #25 : Lipnja 29, 2009, 07:38:08 »

U kategoriji iznad 49 godina - 1. Bertović,  2.-Brnčić,  3.-Štetić i Ćutuk
Moram se pohvaliti da sam sa Brnčićem odigrao odličan i neizvjestan meč. Poveo je Brnčić 1:0, pa sam ja okrenuo na 2:1 za mene, Brnčić je izjednačio i uspio me pobjediti u 5. setu. Iako sam imao potporu i navijanje cijele dvorane (drugi su stali igrati) ipak nisam uspio skinuti Tomin sklap, ali bilo je izjednačeno i neizvjesno kao nikad do sada.
Toma se jako uspuhao i gadno oznojio za osvajanje srebra, pa sam zadovoljan bez obzira na konačni poraz. Dok sam imao snage i koncentracije vodio sam igru i napadom ga pobjeđivao, ali sa umorom sam sve više griješio.
Na čobancu nas je ostalo negdje oko 35, bio je izvrstan i svi smo se razišli veoma zadovoljni u prijateljskom tonu. Sve u svemu mislim da je ovaj turnir bio najbolji do sada i po kvaliteti, po organizaciji, te sportskom i prijateljskom okružju.       
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Lipnja 29, 2009, 13:19:45 »

Travar čestitke još jednom na osvojenim odličjima  champion

Citat:
Na čobancu nas je ostalo negdje oko 35, bio je izvrstan i svi smo se razišli veoma zadovoljni u prijateljskom tonu

Znači više ljudi na jelu nego igrača na turniru  lol lol pice pice

Citat:
Sve u svemu mislim da je ovaj turnir bio najbolji do sada i po kvaliteti, po organizaciji, te sportskom i prijateljskom okružju.:

Slažem se s ovom konstatacijom,letvica se podiže i trebat će puno truda nagodinu da bi slijedeći bio još bolji... postovanje
Evidentirano

Travar

« Odgovor #27 : Lipnja 29, 2009, 14:22:12 »

Hvala Mata na čestitkama i šteta što nisi mogao ostati na čobancu. Skuhala ga je Hinekova supruga i bio je fantastičan - jednoglasno prema ocjeni svih degustatora.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #28 : Lipnja 30, 2009, 09:49:27 »

Šteta što nisam mogao odgledati do kraja jer sam morao na put Undecided...znam da sam propustio najzanimljivije i najbolje mečeve Angry Angry
Čestitka svim nosiocima odličja i ostalim igračima u ova dva natjecateljska dana i dakako pohvala STK Brodu i Travaru za fanatizam i volju da bi ovakav događaj uspio-SVAKA ČAST !!!!!!
Evidentirano
Travar

« Odgovor #29 : Lipnja 30, 2009, 10:53:46 »

I još jedna informacija u vezi odigranog turnira 108. brigade.
Večeras, u utorak, oko 20 sati i 10 minuta oni koji imaju MAX TV mogu na Slavonsko-brodskoj televiziji ( SB TV ) pogledati tv izvješće o ovogodišnjem turniru 108. brigade. Snimci su sa drugog dana turnira, ali će biti pročitana i info o pobjedncima prvog dana turnira.   
Pogledajte, a molim tko ima mogućnost snimanja i snimite izvještaj. Tko može snimiti zamolit ću ga jednu kopiju na DVD-u za mene.
Domac ...... možeš li ti ?
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!