SLAST
Travnja 17, 2026, 01:04:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: SEZONA 2009/2010.  (Posjeta: 1906 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 04, 2009, 07:32:39 »

Prema objavljenom rasporedu 4. Liga počinje već 13. 09. (iduća nedjelja) a još ne znamo ni tko sa kim igra. Zna se jedino da se igra i to kod Graničara.
Ova neizvjesnost me baš raduje.
Đuka, znaš li ti možda parove prvih kola ?
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Rujna 04, 2009, 08:18:50 »

Ovo je nova informacija i za mene Huh?...stajalo je na kalendaru ,a tako je i dogovoreno da se igra 20.9 prvi turnir kod Graničara...otkud sada 13.9... Huh? Huh?
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Rujna 04, 2009, 09:09:53 »

Pogledaj na web stranici Slavonske regije. U rasporedu natjecanja je tako navedeno - objavljeno, a nisu dani parovi po kolima jesenskog dijela prvenstva.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Rujna 08, 2009, 13:11:33 »

ODUSTAJANJE POJEDINIH EKIPA NEKOLIKO DANA PRED POČETAK PRVENSTVA (Novska 2- 4 liga , Oriovac 2-5 liga) Huh? Huh? Huh?

Očito da će se trebati prije prvenstva (na idućem plenumu svaki klub treba povjereniku poslati bar svoj dopis-punomoć  u kojem rangu natjecanja će igrati i da li će uopće igrati...ako već ne pošalju predstavnika kluba) kontaktirati sa svakom ekipom o njenom sudjelovanju ,jer ovako par dana prije početka natjecanja odustajati Huh? Huh?...maksimalno neozbiljno , neodgovorno i nekorektno prema drugim klubovima.
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Rujna 09, 2009, 07:11:16 »

Navodno Sredanci pucaju na 4 ligu, pa će se prijaviti u zapadni dio. Smiley
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #5 : Rujna 09, 2009, 15:59:29 »

Citat: Bera11
Navodno Sredanci pucaju na 4 ligu, pa će se prijaviti u zapadni dio. Smiley

Uvijek kad se rano probudiš pišeš gluposti ili..... gitara rocker koji zapadni dio?
Mi smo posve zadovoljni svojim statusom najbolje ekipe,kluba u istočnom dijelu BP Županije gdje smo neprikosnoveni  lol lol baeh

Citat: Đuka
ODUSTAJANJE POJEDINIH EKIPA NEKOLIKO DANA PRED POČETAK PRVENSTVA (Novska 2- 4 liga , Oriovac 2-5 liga) Huh? Huh? Huh?
Očito da će se trebati prije prvenstva (na idućem plenumu svaki klub treba povjereniku poslati bar svoj dopis-punomoć  u kojem rangu natjecanja će igrati i da li će uopće igrati...ako već ne pošalju predstavnika kluba) kontaktirati sa svakom ekipom o njenom sudjelovanju ,jer ovako par dana prije početka natjecanja odustajati Huh? Huh?...maksimalno neozbiljno , neodgovorno i nekorektno prema drugim klubovima.

Đuka ,slažem se s tobom... postovanje no jedan forum poput ovog dosta pomogne baš po pitanju tih stvari.Iznesu se neka razmišljanja pa se to na plenumu potvrdi.
Mi smo dosta stvari riješili baš preko foruma,valjda se sjećaš.Tako da bi bilo lijepo kad bi i forum regije ponovo proradio. kava
Iako mi je bilo ponuđeno da usput povezem Beru i tebe na plenum ,kao Tita i Jovanku doh nažalost nisam mogao ići, prihvaćam sve odluke koje su donesene.

Eto od mene toliko na ovoj temi o 4 ligi ,komentare od sada ostavljam samo u "svojim" ligama Međužupanijska i 2 liga SLAST amen
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Rujna 09, 2009, 23:41:26 »

Ma to mi je prvo palo na pamet, stvarno bez kave pišem bezveze...
A što se tiče odustajanja, nije to ništa čudno... većina klubova živi na rubu... bez love i s  najmanje jednim fanatikom koji vuče kao mazga.
Recimo Petrinja istupi iz lige, a na netu pronađem podatak da je od grada ili županije dobila 115.000,00 kn.

PROGRAM  JAVNIH  POTREBA U  ŠPORTU  GRADA  PETRINJE ZA  2009. GODINU
5. – stolni tenis – STK “Mladost”                          115.000,00  kn

i onda oni dovedu Kneza da se iživljava nad ostalima...
A mi kupimo za benzin nakon povratka sa gostovanja...
Bit će toga nažalost još...novi klubovi se zalete s ambicijama, malo ih puca ponos, neki spoznor sa strane i idemo.. a onda nakon par sezona razočarenje,
treba se raditi, putovati imati mlađe kategorije i onda malo svađe unutar kluba i evo raspada.
Realno samo OŠB, Graničar i Brod liče na klubove, ovo ostalo uključujući i nas su obični prebacivači, iznikli iz lokalne birtije kojima su nakon dva tri skalpa porasla krila...
i koji će se nakon par godina vratiti tamo odakle su i došli.
Ali bit će tu liga Slast za  nas... a i Englezi nas ubiše pa malo pišem u bedu
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Rujna 10, 2009, 20:57:58 »

Citat:
a i Englezi nas ubiše pa malo pišem u bedu

...hm...da...jbg u subotu smo pobijedili uz "mrmka" ili "prasicu",a sinoć smo ljudima nabacivali balone na zicer ludi idiot...u dvije utakmice nismo povukli spin,samo pimpl... nemam pojma

Što se tiče ostalog napisanog u potpunosti se slažem s navedenim.....

Citat:
su obični prebacivači, iznikli iz lokalne birtije ...

Ovo mi je najbolje,i samo se nadam da ćemo se uspjeti održati u  Table Tennis i da se ipak skoro nećemo vraćati u birtiju  pice

Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!