SLAST
Travnja 17, 2026, 01:03:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 1. Turnir, STK Graničar  (Posjeta: 4989 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Rujna 13, 2009, 17:35:43 »

Sibinj startao sa dvije pobjede i jednim porazom...

Strmac 2 - Sibinj   1:4  box2
Godinjak - Sibinj    0:4  raketar box2
Sibinj - Požega      2:4  borba znoj lud predaja biti ce dobro klanjanje doh
« Zadnja izmjena: Rujna 13, 2009, 17:36:03 Domacc » Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #1 : Rujna 13, 2009, 21:50:21 »

ajd da smo vas konačno uspjeli pobijediti, iako smo dosad svaki put zasluženo izgubili. Bili ste dobri i bilo je stvarno dobre borbe. Ak ste nam progledali kroz prste - svaka čast! Afro Afro Afro
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Rujna 13, 2009, 22:20:13 »

Gledao sam malo ekipu Požege protiv Broda. Naoko lagana pobjeda ali Krešo, Škripek i Liović nisu mačji kašalj...
gledao sam i kako Sibinj razvaljuje Strmac s Levisom klanjanje
Tako da će Požega po meni biti ugodno iznenađenje 4 lige, sigurno među prve 3 ekipe...
Stvarno je rano nakon prvog turnira išta pričati, ali ako imaju želju, kvalifikacije za 3 ligu im ne bi trebale izmaći budući će  ekipe ispred njih
imati predstavnika u 3 ligi.
Moji su loše krenuli, poraz od Graničara im stvarno nije trebao, čast Gigiju, ali nije bilo Ivana a ovi to nisu znali iskoristiti.
Već prvi turnir je pokazao da nove ekipe nisu ništa lošije od starosjedilaca  da favorita nema i da se do samog kraja neće znati prvak.
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #3 : Rujna 14, 2009, 07:26:00 »

I BROD 2 je startao sa 2 pobjede i 1 porazom.  Unatoč mojoj potpunoj odsutnosti i jako lošoj igri ipak zahvaljujući Škripeku i Lioviću na 1. turniru smo ostvarili dobar rezultat. Moj jedini doprinos je bio u igri i pobjedama parova.

BROD 2 - POŽEGA  1:4
BROD 2 - GORNJI BOGIĆEVCI  4:3
BROD 2 - GRANIČAR 3  4:2

Sve u svemu smo zadovoljni, a kada se od idućeg turnira u igru uključi i Ilija, siguran sam da će mo pružiti puno bolje i jače igre, i da će sa nama svako imati velike probleme. No vidjet će se ..........
Požega je izvrsno startala i upućujem im čestitke. Ali dalje neće biti lako ......
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #4 : Rujna 14, 2009, 09:40:15 »

Mi zadovoljni Grin...ako se već moram osvrnuti na poraz od Požege mislim da je ključ bila igra parova gdje smo pali bez ispaljenog metka ,bez obzira na vodstvo Domcca protiv Brke 2-0 i Dragin duel sa Brkom... peti set 11-9 ekipa Požege je jučer jednostavno bila bolja.

Ako netko zna rezultate pojedinih mečeva neka napiše da vidimo kako su ostali prošli Huh?
Evidentirano
bishop
Klub: STK Flip

« Odgovor #5 : Rujna 14, 2009, 10:02:49 »

Graničar 2 je otvorio sezonu sa tri pobjede

graničar 2 - graničar 3  4:0
graničar 2 - budainka  4:2
graničar 2 - godinjak 4:0

Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #6 : Rujna 14, 2009, 11:44:44 »

Onda koliko ja znam Graničar 2  je nakon prvog kruga zasjeo na 1. mjesto 4. Lige.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #7 : Rujna 14, 2009, 12:47:00 »

Svi rezultati 4.HL - 2. Regionalne lige istok:

1. kolo        BUDAINKA 2   -   GODINJAK          4:1
                 GRANIČAR 2   -   GRANIČAR 3       4:0
                 OŠB 3          -    G.BOGIĆEVCI     2:4
                 BROD 2        -    POŽEGA            1:4
                 STRMAC 2    -    SIBINJ              1:4

2. kolo       GODINJAK      -     SIBINJ             0:4
                POŽEGA        -     STRMAC 2        4:3
                G.BOGIĆEVCI  -    BROD 2            3:4
                GRANIČAR 3   -    OŠB 3              1:4
                BUDAINKA 2   -    GRANIČAR 2      2:4

3. kolo       GRANIČAR 2   -    GODINJAK         4:0
                OŠB 3           -    BUDAINKA 2      4:1
                BROD 2         -    GRANIČAR 3      4:2
                STRMAC 2     -    G.BOGIĆEVCI     4:1
                SIBINJ          -    POŽEGA            2:4  
« Zadnja izmjena: Rujna 15, 2009, 09:22:49 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #8 : Rujna 14, 2009, 12:53:46 »

Tablica 4. HL - 2. Regionalne lige istok:

1.   GRANIČAR 2         3/0        12:2       6
  2.   POŽEGA              3/0        12:6       6
  3.   SIBINJ                2/1        10:5       5
  4.   OŠB 3                 2/1        10:6       5
  5.   BROD 2               2/1         9:9        5
  6.   STRMAC 2           1/2         8:9        4   (1/0 - 2)
  7.   G.BOGIĆEVCI       1/2         8:10       4   (0/1 - 1)
  8.   BUDAINKA 2         1/2         7:9        4
  9.   GRANIČAR 3         0/3         3:12       3
 10.  GODINJAK            0/3         1:12       3
« Zadnja izmjena: Rujna 15, 2009, 09:23:57 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #9 : Rujna 14, 2009, 14:59:35 »

Stjepane,svaka čast postovanje na detaljnom izvješću potrcanko
Evidentirano
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #10 : Rujna 14, 2009, 20:50:05 »

Evo da se i ja malo uključim na ovaj fantastičan forum. Prvo sve čestitke Požegi na tri odlične utakmice. Što se tiče moje ekipe,nismo baš krenuli najbolje ali tu smo novi i prijeko nam je potrebno iskustvo za ove teške protivnike.Moji klinci su odigrali vrlo solidno,Mića standarno dobro dok sam ja podbacio totalka(ali dobro je,mlad sam pa ću naučiti  Tongue).Sve je prošlo u odličnoj organizaciji(kao i uvijek kada Marin organizira)jedino imam jedno pitanje(neka odgovori tko hoće).DA LI DOZVOLJENO IGRAČU IGRATI MEČ U ALKOHOLIZIRANOM STANJU?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh???.Ovo sam morao napisati jer mislim da je to neprimjereno ponašanje u bilo kojem sportu,a pogotovo pred maloljetnicima kojih je jučer bilo jako puno. :pice:Pozdrav svima
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #11 : Rujna 15, 2009, 09:13:17 »

Pozdrav Maki ,ovo o alkoholizmu ti je kao i tema o Enez aparatu Grin... nositi aparat za alko-test i nemaš brige Angel...e sada što kažu pravila Table Tennis blabla
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #12 : Rujna 17, 2009, 22:43:34 »

Prije svega čestitke svima  na ostvarenim pobjedama,posebno Požegi (ili Požezi...hm...)

Citat: Bera11
Moji su loše krenuli, poraz od Graničara im stvarno nije trebao, čast Gigiju, ali nije bilo Ivana a ovi to nisu znali iskoristiti.
Već prvi turnir je pokazao da nove ekipe nisu ništa lošije od starosjedilaca  da favorita nema i da se do samog kraja neće znati prvak.

Znam da Gigi čita  i prati ovaj forum pa ću ga "očešati"  Tongue nadam se da ne igra 4 ligu radi mene... lol lol ,a što se tiče lige tako i je najbolje da svatko svakog može dobiti i da borba bude neizvjesna....

Citat: Maki
Evo da se i ja malo uključim na ovaj fantastičan forum.DA LI DOZVOLJENO IGRAČU IGRATI MEČ U ALKOHOLIZIRANOM STANJU?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh???.Ovo sam morao napisati jer mislim da je to neprimjereno ponašanje u bilo kojem sportu,a pogotovo pred maloljetnicima kojih je jučer bilo jako puno. :pice:Pozdrav svima

Pozdrav i tebi Maki preko fantastičnog foruma  rocker
Što se tiče tvog pitanja ono je na mjestu no.....ne znam što kažu pravila po tom pitanju ali...
Neprimjereno ponašanje je pred malodobnicima,a i drugima:
-Psovanje...priznajem i meni se otme ludi idiot
-igranje sa zabranjenim i "obrađenim" materijalima"
-servis iz ruke...
-svađanje za jedan običan poen
-nepoštivanje voditelja klubova kod kojih se održavaju turniri jer oni podmeću leđa za sve nas koji nismo u mogućnosti ili ne želimo organizaciju
- blabla blabla blabla
Dakle slažem se s tobom da nije u redu ali mislim da je nekoga teško disciplinirati,ako već on sam ne može
 amen
Evidentirano

Brko
*

« Odgovor #13 : Rujna 18, 2009, 17:35:33 »

Iako se osjećam da mi je 17, svjestan sam da sam prema mnogima koji igraju stari prdonja i ne zamaram se jel netko popio il nije, ali prema komentaru Maria izražavam duboko poštovanje, kao i potpunu podršku, jer on to gleda kao roditelj koji je na sport doveo svog sina i apsolutno je neprimjereno da netko (ako je) vidno alkoholiziran igra protiv djeteta, a djece je koliko sam vidio mnogo, jer niti je sportski niti etično, a nadsve nije primjereno staviti za stol alkoholiziran karakter u godinama naspram karatera jednog djeteta - to je neprihvatljivo i držim to bitnijim od svega nabrojanog i često istaknutog za što se često s pravom hvatamo i pozivamo - na red. Ovo je red prije svega. Ako je ovo neka liga i trudimo se da ima kakav takav nivo - ovo je nešto čega bi se prvo trebalo držati.
Mario  - imaš moju podršku po tom pitanju - apsolutno  - i dobronamjerni ali ipak krajnje neprimjereni i neprihvatljivi odgovori koji prešutno podržavaju takve igrače i opravdavaju njihovo stanje nisu nešto što bi trebalo izlaziti iz ičijih usta, jer ovo je sport, druženje s ciljem takmičenja, pobjede i na koncu nadam se ako je moguće prijateljstva među ljudima, pružanja primjera našoj djeci koju pokušavamo zainteresirati za dobre stvari u životu i skloniti ih s ulice i ispraznosti koju nudi, a ne -odvedem dijete iz birtije da se bavi sportom u kojem će graditi svoj karakter i zdravlje, a kad tamo - vidno alkoholizirani ljudi, često spremni i na svađu i svako drugo nesportsko ponašanje.

Nikome osobno ništa ne govorim, jer ne znam tko je bio pijan, ali duboko vjerujem da i ta osoba ima za to razumijevanje i da će drugi puta - baš zbog djece - povesti računa o svom ponašanju i da će bilokakva kakva intervencija oca za sina, igrača za igru i sport koji voli biti bespotrebna. Jer mi smo ipak ljudi i sportaši, ne?
« Zadnja izmjena: Rujna 18, 2009, 17:38:24 Brko » Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #14 : Rujna 18, 2009, 19:46:39 »

ej ljudi, danas nam na treningu predsjednik reče da je pala žalba na (ne)registraciju našeg igrača. eto, tako i treba, držimo se reda.  Police Police Police
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!