SLAST
Lipnja 15, 2026, 14:22:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 2. KOLO 2009/2010  (Posjeta: 3544 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #15 : Rujna 22, 2009, 21:23:15 »

Nego Travar, kad ćeš ažurirati tablicu 2. lige nakon 2. kola ? Nekako mi nezgodno vidjeti Lutalice na začelju ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Rujna 22, 2009, 23:15:14 »

http://slast.biz/smf/index.php?topic=262.msg2580#msg2580

Stjepane, ako misliš na ovu tablicu na gornjem linku - to je neslužbena tablica, koju ja ažuriram na temelju rezultata napisanih (ispričavam se što sam zaboravio staviti tablicu na server, iako mi je bila na računalu), da bude sve tu na forumu nama pregledno. a Travar vodi službene tablice, tako da one će biti u biltenu...
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #17 : Rujna 23, 2009, 07:44:46 »

Evo, Domac je sve lijepo objasnio. Kada budem imao zapisnike svih utakmica (izgleda da će to biti danas), obraditi ću sve rezultate, ažurirati web stranicu lige sa tablicama, skorovima i drugim, te objaviti novi Bilten br. 3. Mislim da bi do petka to moglo biti gotovo. Malo se strpite, nije moja krivica ......
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Rujna 23, 2009, 09:24:25 »

Opet  neki zadržavaju zapisnike   Huh? Huh?  jbt kao da treba viličarom donijeti komad papira  Tongue ...naravno da krivica nije u tebi...to Stjepan ima probleme sa sponzorima koji neće da uplate novac dok se ne maknu s posljednjeg mjesta gitara gitara
Poslao sam ti odmah u subotu navečer e-mail i PP ,ne odgovaraš mi,nisi valjda  nešto ljut na mene ? nemam pojma nemam pojma
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #19 : Rujna 24, 2009, 09:01:45 »

Sve OK Domacc, mislio sam na ažuriranje "Trenutnog stanja tablice" koju ovdje na forumu ti ažuriraš i u koju ubacuješ rezultate čime se u komentarima pojave na forumu, a koji su neslužbenog karaktera. Jasno da znam da je Travar zadužen za službeno vođenje i za službene biltene što jako dobro i ažurno radi.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator

« Odgovor #20 : Rujna 24, 2009, 14:04:33 »

ma nema problema, sve u redu Table Tennis postovanje cheer

inače ja uvijek uploadam tablicu čim stigne kakav rezultat, imao sam na računalu ažuriranu ali sam zaboravio uploadati na server Grin
« Zadnja izmjena: Rujna 24, 2009, 14:21:36 Domacc » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #21 : Rujna 24, 2009, 19:00:04 »

Citat: Domacc
inače ja uvijek uploadam tablicu čim stigne kakav rezultat, imao sam na računalu ažuriranu ali sam zaboravio uploadati na server Grin

Joj Domacc,upade mi u oči ovo "UVIJEK" ,dok te ne opomenem ništa,nikad dočekati lol biti ce dobro
I da znaš da ja znam ova dva rezultata iz 1 lige koji nedostaju,ali namjerno ih neću napisati  Tongue Tongue sutra u biltenu će biti sve lijepo napisano kava
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #22 : Rujna 24, 2009, 21:19:58 »

dok te ne opomenem ništa
fulam od 10 utakmica 1...  lud

I da znaš da ja znam ova dva rezultata iz 1 lige koji nedostaju,ali namjerno ih neću napisati  Tongue Tongue
meni ne igra preveliku ulogu u životu 2 rezultata  box1  srednjaci

lol lol lol ludi lol lol lol
« Zadnja izmjena: Rujna 24, 2009, 21:54:59 Domacc » Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!