SLAST
Travnja 17, 2026, 01:03:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 2. TURNIR 2. REGIONALNE LIGE - ISTOK ( 4. LIGE )  (Posjeta: 4471 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Listopada 07, 2009, 08:33:01 »

U nedjelju sa početkom u 10,00  u Mjesnom domu Mali Pariz ( domaćin STK BROD ) igra se 2. krug 4. Regionalne lige - istok.
Obzirom na izjednačenost i kvalitetu ekipa pozivam vas da dođete i pogledate dobar i zanimljiv stolni tenis.

Igraju ;

4. kolo:

GODINJAK      -   POŽEGA      
            …………………………………………………………………………………………………………………
   GORNJI  BOGIĆEVCI    -   SIBINJ      
   GRANIČAR  3      -   STRMAC  2      
   BUDAINKA  2      -   BROD  2      
   GRANIČAR  2                -   OŠB  3      

5. kolo:

OŠB  3         -   GODINJAK      
            ………………………………………………………………………………………………………………….
   BROD  2      -   GRANIČAR  2
   STRMAC  2      -   BUDAINKA  2      
   SIBINJ         -   GRANIČAR  3      
   POŽEGA      -   GORNJI  BOGIĆEVCI

6. kolo:

GODINJAK      -   GORNJI  BOGIĆEVCI
   GRANIČAR  3      -   POŽEGA
             BUDAINKA  2      -   SIBINJ
             GRANIČAR  2      -   STRMAC  2
            …………………………………………………………………………………………………………………..
   OŠB  3         -   BROD  2
            .…………………………………………………………………………………………………………………..

Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #1 : Listopada 07, 2009, 12:06:12 »

Bit će zaista dobrog pingaća i nekoliko derbija dojučerašnjih 5-ligaša.  Table Tennis raketar borba champion :weee:Vidimo se u nedjelju.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #2 : Listopada 07, 2009, 12:50:39 »

Vidimo se. Zasigurno će biti neizvjesnih i uzbudljivih mečeva.
Moja će ekipa ovaj puta biti još jača jer nam dolazi igrati i naš najbolji igrač.
Evidentirano

Brko
*

« Odgovor #3 : Listopada 08, 2009, 14:04:15 »

smrdi mi da ćemo obzirom koliko smo trenirali biti i pečeni i kuhani i pojedeni. Sad Sad Sad
« Zadnja izmjena: Listopada 08, 2009, 14:04:43 Brko » Evidentirano
Maki

« Odgovor #4 : Listopada 08, 2009, 19:59:56 »

Brko,brko ,i zadnji put si rekao da niste trenirali pa ste sve poderali kava.Zahebavam se,jedva čekam da ukrstimo rekete i prebacujemo lopticu.Ja sam od zadnji puta ostao dosta dužan svojoj ekipi pa to moram nadoknaditi u nedjelju rocker raketar :box2:Pitao si me Brko što dajem jesti klincima,pa ima tu nekih pripravaka koji daju izvrsne rezultate kokice leti pehar champion.Dečki obožavaju ovu igru i to je to,vole trenirati i što je najvažnije ponekad i poslušaju. klanjanje dijete srece amen
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #5 : Listopada 10, 2009, 14:55:43 »

uistinu nije šala. Trening - gotovo pa nula. Ne kažem da se nećemo boriti s onim s čime raspolažemo, jer hoćemo, ali daleko je to od onog kad se treniralo po 2 sata 3 puta tjedno. Ovo je jednostavno premalo, a da ne govorim da pojedinci uopće nisu bili niti jednom, osim jučer od prošlog turnira.  Huh? Huh? Huh?
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Listopada 11, 2009, 15:29:08 »

Sa nove tri pobjede smo i dalje pri vrhu Grin Sibinj-G.Bogićevci 4-0
                                                        Sibinj-Graničar 3   4-0
                                                        Sibinj-Budainka 2   4-1

Evidentirano
Maki

« Odgovor #7 : Listopada 11, 2009, 19:23:15 »

Mi smo danas imali zadovoljavajuće rezultate Wink.Protiv Sibinja 0:4 uz navodno dvije serve iz ruke(tražio ponavljanje poena Đuka protiv Pereković M.kada mu je bilo gusto nemam pojma,ali nema veze,jedino mi je žao što sam opet nasjeo na tu provokaciju ludi doh idiot.Što se tiče meča protiv Požege(0:4),uistinu sam uživao ,bez obzira na poraz,pogotovo u igri protiv BRKE koji sam izgubio 3:1,ali je meč bio super Table Tennis rocker znoj.I na kraju derbi začelja protiv Godinjaka koji smo dobili 4:3(ja sam napokon ostvario 2 pojedinačne i 1 u paru pobjede weee potrcanko:A da umalo da zaboravim,sve čestitke mojim mladim igračima koji napreduju iz kola u kolo rocker weee gitara Ako smijem još nešto reći,PUNO JE BOLJE IGRATI KADA SU SEMAFORI KRAJ STOLOVA I KADA NETKO SUDI.Ako organizator nema semafora,neka kaže pa ćemo svi mi koji imamo ponijeti sa sobom.Evo to je samo jedan mali propust u današnjoj inače odličnoj organizaciji na čelu sa gosp.Štetić Krešom.Sve pohvale.  amen
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #8 : Listopada 11, 2009, 22:42:28 »

Primjetio bih da je ovakav raspored stolova daleko bolji, nekako je bolje iskorišten prostor, kao i stol na katu - dade se tamo ok igrati. Kako je prošao brod s graničarom? Inače, igra bila ok, zadovoljan sam odigranim, obzirom da je trening u banani. Htjedoh se javit već u 2 iz Pž kao ono već ručam, ali reko netko možda još krvari za ekipu pa bi bilo neprimjereno zezat ljude, pa se suzdržah.Pozdrav Mariu P. zbog fer igre i sportskog duha, kao i svim drugima koji su ukrstili rekete. Afro
Evidentirano
Travar

« Odgovor #9 : Listopada 12, 2009, 07:21:17 »

REZULTATI   4., 5.  i  6.  KOLA   2.  REGIONALNE  LIGE  - ISTOK

4. KOLO

GODINJAK – POŽEGA  ..........    1 : 4
Terzić-Berdi  0:3,  Brčelić – Kovačević  0:3,  Akmačić-Sertić  3:1,  Terzić/Markanjević – Kovačević/Berdi  0:3,  Terzić-Kovačević  0:3

GORNJI  BOGIĆEVCI – SIBINJ   0 : 4
Pereković M-Čanić J.  1:3,  Orešić-Čanić D.  1:3,  Bungić D.-Kabić D.  0:3,  Pereković M./Pereković D. – Čanić J./Čanić D.  0:3

GRANIČAR  3  -  STRMAC  2      0 : 4
Živatović-Španović  0:3,  Popić-Čalušić  0:3,  Rukavina-Vidić  0:3,  Živatović/Rukavina – Vidić/Batalo  0:3

BUDAINKA  2 -  BROD  2            4 : 3
Arbanas D.-Tomić I.  0:3,  Markovčić-Škripek  1:3,  Markić-Štetić  3:0,  Arbanas/Markić – Škripek/Štetić  3:1,  Arbanas-Škripek  3:2,  Markić-Tomić I.  0:3,  Markovčić-Štetić  3:2

GRANIČAR  2  -  OŠB  3                4 : 2 
Jurković M.-Bošnjaković M.  3:0,  Vuletić-Garić L.  1:3,  Bašić G.-Arbanas J.  2:3,  Jurković/Sigurnjak – Garić/Arbanas  3:0,  Jurković-Garić  3:1,  Bašić-Bošnjaković  3:1

5.  KOLO

OŠB  3  -  GODINJAK                     4 : 2
Garić L.-Akmačić  3:1,  Bošnjaković M.-Terzić  1:3,  Arbanas J-Markanjević  3:0,  Garić/Arbanas – Akmačić/Terzić  3:2,  Garić L-Terzić  0:3,  Arbanas J-Akmačić  3:1

BROD  2  -  GRANIČAR  2              4 : 2
Tomić I-Vuletić  3:1,  Štetić-Jurković M.  0:3,  Škripek-Sigurnjak  2:3,  Tomić/Škripek – Sigurnjak/Jurković  3:0,  Tomić – Jurković  3:2,  Škripek-Vuletić  3:1, 

STRMAC  2  -  BUDAINKA  2         4 : 1
Španović-Markić  3:2,  Čalušić K-Ninković  0:3, Vidić-Kolarević  3:0,  Čalušić/Španović – Arbanas/Markić  3:1,  Španović-Ninković  3:0 

SIBINJ  -  GRANIČAR  3                 4 : 0
Čanić D-Popić  3:0,  Kabić-Živatović  3:0,  Čanić J-Rukavina  3:0,  Čanić/Čanić-Živatović/Popić 3:0

POŽEGA  -  GORNJI  BOGIĆEVCI    4 : 0
Kovačević-Pereković M  3:0,  Bošnjak-Orešić  3:2,  Berdi-Bungić  3:2,  Kovačević/Berdi - Pereković M/Pereković D  3:1

6.  KOLO

GODINJAK  -  GORNJI  BOGIĆEVCI     3 : 4
Terzić-Bungić D  3:0,  Brčelić-Pereković M.  0:3,  Akmačić-Pereković D.  3:2,  Terzić/Akmačić – Pereković M/Orešić M.  1:3,  Terzić-Pereković M. 0:3, Akmačić-Bungić D.  3:1,  Brčelić-Orešić 0:3   

GRANIČAR  3  -  POŽEGA                      0 : 4
Živatović-Bošnjak  0:3,  Popić-Berdi  0:3,  Rukavina-Kovačević  0:3,  Rukavina/Živatović – Kovačević/Berdi  0:3

BUDAINKA  2  -  SIBINJ                          1 : 4
Markić-Kabić  3:1,  Markovčić-Čanić D.  0:3,  Arbanas-Čanić J.  2:3,  Markić/Arbanas – Čanić/Čanić 2:3,  Markić-Čanić D.  0:3

GRANIČAR 2  -  STRMAC  2                   3 : 4
Jurković-Španović  3:1,  Vuletić-Batalo  0:3,  Bašić-Vidić  0:3,  Jurković/Sigurnjak – Španović/Čalušić  3:0,  Jurković-Batalo  3:0,  Bašić-Španović  1:3,  Sigurnjak-Vidić  0:3

OŠB  3  -  BROD  2                                    2 : 4
Garić L-Tomić I.  0:3,  Bošnjaković-Škripek  2:3,  Arbanas J.-Štetić K.  3:2,  Garić/Arbanas – Škripek/Tomić  3:1,  Garić L.-Škripek  1:3,  Arbanas J.-Tomić I.  1:3

TABLICA  NAKON  6  KOLA

1. POŽEGA                            6/0                 24/7              12  BODOVA
2. SIBINJ                              5/1                 22/6              11
3. BROD  2                            4/2                20/17            10    (4-2)
4. GRANIČAR 2                       4/2                 21/13           10    (2-4)
5. STRMAC  2                        4/2                 20/13            10
6. OŠB  3                              3/3                 18/16             9
7. BUDAINKA 2                       2/4                 13/20             8
8. GORNJI BOGIĆEVCI              2/4                12/21             8
9. GODINJAK                          0/6                7/24               6
10. GRANIČAR  3                     0/6                 3/24              6 

SKOROVI  IGRAČA  PO  EKIPAMA

POŽEGA
Kovačević Miroslav  10/0           Berdi Marko  7/1             Sertić Vjekoslav  1/3       Bošnjak Mario 2/1   

SIBINJ
Čanić Josip  6/0              Čanić Domagoj   7/2           Kabić Drago   4/3

BROD  2
Tomić Ilija  6/0          Škripek Željko  8/2          Štetić Krešimir  0/8       Liović Željko  3/2

GRANIČAR  2
Sigurnjak Tihomir  5/1        Jurković Miroslav  8/2        Bašić Goran  3-4      Vuletić Ivan   0/4 

STRMAC  2
Vidić David   6/2           Levis Željko  2/3          Španović Nemanja   6/4          Čalušić Krešo  1/1
Batalo    1/1

OŠB  3
Garić Luka    8/4           Arbanas Josip   5/3         Bošnjaković Marko  1/7       

BUDAINKA  2
Arbanas Darko  4/3          Markovčić Vjekoslav  4/4          Markić Damir   2/4         Kolarević Mirko Ljuban   0/4                      Ninković Veselko   1/1

GORNJI  BOGIĆEVCI
Orešić Milan   5/3            Pereković Domagoj   1/3           Pereković Mario   3/4       Bungić Danijel  1/7     

GODINJAK
Terzić Josip   4/6             Volf Vlado     0/1              Markanjević D.   0/2           Brčelić Zlatko  0/6          Akmačić        3/2 

GRANIČAR  3
Vukovarac Bernard   2/3          Popić Marko    0/5         Živatović Karlo   0/5     Rukavina Domagoj  0/6

Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #10 : Listopada 12, 2009, 11:35:01 »

Travar, super si sve obavio kao i inače. Mislim samo da GRANIČAR 2 ima meč razliku 21:12, a ne 21:13, a u poretku bi trebalo biti slijedeće:

... 3.  BROD 2          4/2     20:17    10  (1/0 - 4:2)
    4.  STRMAC 2      4/2     20:13    10  (1/0 - 4:3)
    5.  GRANIČAR 2    4/2     21:12    10  (0/2 - 5:osam - ubacuje mi se smješko "cool" pa osam pišem slovima) ...

... jer na toj mini tablici svi imaju po 2 boda, BROD 2 i STRMAC 2 za po jednu pobjedu, a GRANIČAR 2 za 2 poraza, a onda se gleda meč razlika u kojoj je BROD 2 bolji od ostalih.
« Zadnja izmjena: Listopada 12, 2009, 11:42:08 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #11 : Listopada 12, 2009, 14:02:23 »

Krivo Stjepane, Brod 2 još nije igrao susret sa Strmcem 2, ali u pravu si da je Srmac 2 ispred Graničara 2.
« Zadnja izmjena: Listopada 12, 2009, 14:03:29 Travar » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #12 : Listopada 12, 2009, 15:00:42 »

Pozdrav i čestitke svim ekipama!
Htio bih pitati,ako smijem strah,ima li kakvog govora o kotizaciji za ovu sezonu ili ćemo opet čekati zadnji turnir za plaćanje?

Čestitke i Travaru na obavljenom poslu oko rezultata,scoreova i tablica. klanjanje
Posao je velik i ako se ponekad i potkrade koja greškica 100% nije namjerna.

Već sam jednom naveo na forumu da ja mislim da se tijekom sezone tablica pravi po razlici setova,a tek na kraju sezone kad se odlučuje o konačnom poretku onda se gleda međusobni omjer i tako se napravi poredak,jer je poredak u sredini sezone manje bitan.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #13 : Listopada 12, 2009, 15:15:52 »

OK, ipak mislim da sam u pravu, ali neću šiljiti. Na spomenutoj mini tablici svi imaju po 2 boda neovisno o tome tko je koliko mečeva odigrao jer se u mini tablici gledaju samo njihovi mečevi. Nakon toga se gleda meč razlika pa se dobija ovakav redoslijed. To znam jer HSTS ima takav program za 1. i 2. HL i izbacuje tablice i tijekom sezone tj. nakon svakog kola po tim kriterijima neovisno o ukupnoj meč razlici. Na mini tablici 3 ekipe može biti samo 1 odigrani meč unutar tih ekipa pa je najbolja ona koja je dobila taj meč (ima 2 boda), druga je ona koja je izgubila taj meč (ima 1 bod), a treća je ona što još nije igrala nijedan meč pa ima 0 bodova. Jbg, sad sam ipak malo šiljio, sorry ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #14 : Listopada 12, 2009, 15:51:52 »

doh doh koji me vrag tjerao da se pletem gdje mi nije mjesto  ludi idiot ali samo sam htio reći da je najbitnije kako se na kraju kroji tablica i da je trenutno manje bitno.....jer sad se niti ispada,niti odlazi u viši razred,ali dobro...ne sumnjam Stjepane u tvoje informacije.
Kad si već spomenuo HSTS,pa oni prave tablicu jednom u 3 mjeseca... lol lol za razliku od nas sa foruma SLAST
koji brzinom munje objavljujemo rezultate weee

Iz priloženog primjećujem da niste jučer plaćali kotizaciju....o kojoj sam pitao nemam pojma
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!