SLAST
Svibnja 05, 2026, 18:19:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Stolni u Slavoniji  (Posjeta: 7418 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Listopada 22, 2009, 17:18:56 »

Kako o SOKAZ-u baš i ne pišemo,stavio sam ovu temu  ovdje da ne gazim druge...

http://www.stsvsz.com/1___kolo.htm

Ovo je stranica Vukovarsko-srijemskog saveza,i ja malo gledam kad ono naš član SLAST-a i ovog foruma drma tom ligom  gitara rocker

Čestitke foggy... champion

A ako nekog zanima evo još jedne iz Osječko-baranjske:

http://www.inet.hr/~stkdarda/
Evidentirano

foggy

« Odgovor #1 : Listopada 22, 2009, 20:36:20 »

A Mata i tebe svuda ima! gitara  rocker postovanje
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Listopada 23, 2009, 08:38:08 »

Ma tako ja vozikam se po Slavoniji pa malo naiđem  Tongue Tongue

http://www.stsobz.hr/

ovo je direktna stranica OS,mada je svejedno
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Prosinca 14, 2009, 13:58:28 »

Mislim da je red da prezentiramo i istočnu Slavoniju u  Table Tennis
U njihovoj trećoj ligi je završen jesenski dio pa možete pogledati rezultate i učinak kako ekipa tako i pojedinaca...ima ih nekoliko koji igraju u našoj ligi SLAST i samim rezultatima pokazuju da se radi o izvrsnim igračima weee

http://www.stsobz.hr/3liga2009-2010.9.%20kolo.pdf
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Prosinca 14, 2009, 15:19:49 »

Interesantno je primijetiti da su na www.hsts.hr u "Hrvatske lige" na prvoj podstranici obje 1. i sve četiri 2. lige što je OK, ali ima druga i treća podstranica na kojoj su sve 3. lige tj. Regionalne lige osim naše Regije SLAVONIJA ZAPAD. Ima ukupno 6 Regija odnosno 3. liga, na webu Saveza je 5, samo nema naše. Imaju čak i 2 ženske 3. lige, čak i jedna 4. liga ... Ne znam zašto Kulej nije biltene naše Regije downloadirao na Savez...
« Zadnja izmjena: Prosinca 14, 2009, 15:21:45 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Prosinca 14, 2009, 23:00:51 »

Citat: stjepan
Ne znam zašto Kulej nije biltene naše Regije downloadirao na Savez...

Ja znam ,ali neću nikome reći  predaja

Citat: Đuka
U njihovoj trećoj ligi je završen jesenski dio pa možete pogledati rezultate i učinak kako ekipa tako i pojedinaca...ima ih nekoliko koji igraju u našoj ligi SLAST i samim rezultatima pokazuju da se radi o izvrsnim igračima weee

Ove dečke nisam upoznao pa ih nema smisla komentirati,no imam jedno interesantno zapažanje za našeg starosjedioca foggyja  postovanje
Dakle ja ove stranice pratim od 1 kola  kava i zamijetio sam slijedeće:
foggy je igrao županijsku ligu do 6 kola za drugu ekipu,da bi onda prešao igrati 3 ligu za 1 ekipu.E sad logika kaže da je napredovao,no moguće da je i izbjegavao meč s ekipom "Golubica" za koju igraju  ŽENE  lol lol biti ce dobro
Evidentirano

foggy

« Odgovor #6 : Prosinca 15, 2009, 00:12:13 »

Mata, divim ti se iz koje perspektive ti gledaš na stolni tenis. postovanje postovanje
Jednostavno ti ništa ne može promaći. Možda bi svoja zapažanja trebao dokumentirati pa napisati kakvu knjigu, za recimo 5 godina SLAST-i! gitara box2
Osim toga, moja Bečka škola mi ne dopušta da te mlade dame pobjedim, a ego mi ne dopušta da izgubim!  blabla baeh
Onda sam povukao najpametniji potez i utek'o
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Prosinca 15, 2009, 20:41:55 »

Citat:
a ego mi ne dopušta da izgubim!

lol lol

Sve vas  pratim  Tongue Tongue
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #8 : Prosinca 16, 2010, 23:17:19 »

Sutra (petak) u Zagrebu će biti pravi stolnoteniski derbi  Angel. Ljudi vole nabrijane utakmice, pa tako igraju prve dvije ekipe, dosada nijedna poražena u SOKAZ-u. Sada se gledaju pravilnici, može li Dado Šurbek nastupiti, pitanje je…  Bilo kako bilo, dvorana će se napuniti, i više nego što to realno zaslužuje.  
Zanimljivo je da ima jedna ekipa po imenu Trans Dr. Najman, to je ironija na prve dvije „plaćeničke ekipe“ Dr. Časl, i Trans… Eto, ima svega… hehe  Smiley
Moglo bi se o toj temi puno pisati, koja svrha plaćati igrače za jednu takvu ligu tipa sokaz…  Grin
« Zadnja izmjena: Prosinca 16, 2010, 23:50:24 zg » Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #9 : Prosinca 17, 2010, 08:18:36 »

Ljudski EGO je opasna stvar, moram biti prvi po svaku cijenu bez obzira na ostale bitne ili nebitne stvari u životu...
kada je to u pozitivnom smislu- škola, faks, neka opća pozitivnost onda je to u redu, ali toliko ići u krajnost da dovodiš (plaćaš) igrača za rekreativnu ligu kao što je Sokaz malo prenapuhano.
Nije samo Sokaz u pitanju, kada se pogledaju ove naše nogometne kaubojske lige i za koliko novaca dečki igraju postanu nakaradne neke sportske vrijednosti...
« Zadnja izmjena: Prosinca 17, 2010, 08:19:19 Đuka » Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Prosinca 17, 2010, 11:13:26 »

Istina. Zagreb je velika sredina, i opet to su samo dva tima... no može doći i do većeg broja takvih (plaćeničkih) ekipa što ne bi bilo dobro jer bi to onda već preraslo u profesionalnu ligu... ne bi sokaz više bio sokaz. Iako nije loše odigrati sa boljim igračima...
Npr. evo nek kod nas netko odluči preuzeti dominaciju Bibera (Vidaković), pa dovede igrače, tako se to širi... Opet ima to i svoju draž, kao i negativnu stranu. Mislim da je prije par godina bilo ljepše igrati prvu ligu slast... nije bilo toliko miksanja, sve mi je nekako prirodnije bilo, ili se to meni samo tako čini.
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #11 : Prosinca 17, 2010, 13:10:15 »

Meni osobno jači SLAST jače utakmice... šteta što ne mogu igrati i drugoligaški igrači jer bi liga bila fantastična...kakve veze ima ako izgubim od nekog 11-0, znači da sam toliko loš i da nisam zaslužio poen...ne mješajmo sada ono o rekreativcima jer nam je svima cilj da napredujemo bez obzira na godine (kad vidim samo Ljubinja koliko sa trudi, Sefu kako se bori za svaki poen, Akkana svaki dan nove gume itd. itd. ) i da što kvalitetnije igramo ma kako to netko pokušavao prezentirati i zvati .
Meni je uživancija igrati protiv Bibera kao i lane protiv Bože jer takve utakmice mi samo daju volju za tenisom dok suprotan učinak na mene ostavlja npr. sinoćnja utakmica protiv Čelebije Ing.
Igraš protiv dva igrača koji su imam osjećaj došli "prisilom"  da odigraju na brzaka (par nisu ni htjeli igrati Huh?) i sad ti imaj volju za tenisom (odmah sam odustao od treninga u subotu Tongue Tongue ) . Ako je nekome cilj da bude zadovoljan sa pobjedama protiv slabijih igrača, a boji se igrati protiv boljih (kako bi slikovito rekao LJubinjo "j*be ga rejting") to je njegov problem...
Samo da nadodam, šteta što je Šulina odustao sa svojima iz Osijeka.
« Zadnja izmjena: Prosinca 17, 2010, 13:11:21 Đuka » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #12 : Prosinca 17, 2010, 13:24:04 »

Podržavam vaše razmišljanje i zalažem se za sportski i fer fajt sa svakim. Uživam igrati protiv najboljih i u pravilu tada i više dajem od sebe. Zato ću u idućem susretu sa zadovoljstvom odigrati susrete sa oba brata Bibera i "razvaliti ih" , kako sam im i obećao. Grin lol
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
zg
Brisač Postova

« Odgovor #13 : Prosinca 17, 2010, 14:17:02 »

Drago mi je da se stavovi mijenjaju  Grin (barem nekih  Wink)
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #14 : Prosinca 17, 2010, 14:33:22 »

Travar, oštro i na prvu   Wink   That´s the spirit  Smiley
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!