SLAST
Lipnja 15, 2026, 12:18:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 8. KOLO  (Posjeta: 3504 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Prosinca 08, 2009, 10:55:11 »

Bravo Mata ,već nakon prvog nepotpunog djela sezone može se reći da Sredanci i Exteh nemaju ozbiljnog protivnika (ista stvar sa Deri Brkom u prvoj) koji im može pomrsiti račune oko ulaska u prvu ligu...vidi se da si karakteran igrač jer svoje mjesto prepuštaš suigračima i nije ti važan samo tvoj uspjeh  weee weee

Da se samo nadovežem na  foggya Kaniža je postala respektabilna ekipa ,a što je najvažnije u vrlo kratkom vremenu su igrači strahovito napredovali (u odnosu na ostale ekipe,čast izuzecima) što se vidi iz njihovih rezultata...zato i njima jedan  +  leti
Evidentirano
foggy

« Odgovor #16 : Prosinca 08, 2009, 13:04:41 »

Hvala foggy  Wink od tebe čestitka i komentar ima dvostruku težine jer si prošao pakao 2 lige  Tongue Tongue

Vidim da se i vi grčevito borite da odete iz pakla druge lige! biti ce dobro lol
Vratiš se u prvu i s mirom prebacuješ loptice na protivnikovu stranu stola, pa nek se on s njom .....! Table Tennis ludi
Na mjestu ti je primjedba da bi se sa nekakvim rezimeom ovog dijela treba sačekati da završi još i to zadnje kolo ali nekeko me povuklo! ludi
Što sam napisao za ekipu Kaniže i 2.ligu, to isto vrijedi za ekipu Sibinja i 1. ligi! postovanje
Sigurno niko nije očekivao  (vjerujem ni oni) da će Sibinj tako uvjerljivo nastupati o ovom dijelu prvenstva! cheer rocker
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #17 : Prosinca 08, 2009, 13:41:59 »

Slažem se, Sibinj i Kaniža su bez ikakve sumnje najveća i najugodnija iznenađenja ovog prvenstva.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Prosinca 08, 2009, 15:13:45 »

Citat: Đuka
Bravo Mata ,već nakon prvog nepotpunog djela sezone može se reći da Sredanci i Exteh nemaju ozbiljnog protivnika (ista stvar sa Deri Brkom u prvoj) koji im može pomrsiti račune oko ulaska u prvu ligu...vidi se da si karakteran igrač jer svoje mjesto prepuštaš suigračima i nije ti važan samo tvoj uspjeh 

Embarrassed Embarrassed daj Đuka evo crvenim se kad ovo pročitam  Tongue Tongue  nećemo pretjerivati...

Citat: foggy
Vidim da se i vi grčevito borite da odete iz pakla druge lige! biti ce dobro lol
Na mjestu ti je primjedba da bi se sa nekakvim rezimeom ovog dijela treba sačekati da završi još i to zadnje kolo ali nekeko me povuklo! ludi

Mi samo igramo pa dokle doguramo,samo sam htio reći da poznaješ igrače obje lige pa onda i tvoj komentar ima težinu  postovanje
A i ovo nije bila primjedba,ja sam napisao da ću ja malo na kraju opisati ugodna i neugodna iznenađenja  i slično.
Za Kanižu ja isto tvrdim od 1 kola,ali su samo zbog rutavog rasporeda dugo čekali uspon na tablici  kava
Sibinj  ćemo pod 1 liga biti ce dobro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #19 : Prosinca 11, 2009, 06:33:08 »

ZA KLADIONIČARE:
9.KOLO:

EXTEH – CB KREŠIMIR           Fix 1 (koeficijent 1,10) Prvaci neće dozvoliti nikakvo iznenađenje,prejaki su za ovu ligu  (rezultat 9:1 koef. 1,20) champion
SREDANCI – ŠOKADIJA         Fix  1 – 1,10 – Također susret  bez iznenađenja (rez. 9:1 -1,20)  pehar
KUTI – ŽUTI MRAV       Derbi ovog kola,blaga prednost domaćinu radi domaćeg terena jer imaju  zahebanu navijačku skupinu,no lokalpatriotizam i povećanje koeficijenta  me tjera da stavim X-koef. 5,00 i naravno onda rez. 5:5 isti koeficijent. borba box2
KANIŽA - ORIOVAC    Također mali derbi,Kaniža je u velikom naletu i dajem joj malu prednost,ali ako za Oriovac bude igrao Petrak vuče na remi,a i bolji mi je koeficijent …X ,5:5 koef 5,00  borba
LUTALICE – POŠTARI-Derbi i borba za mjesto koje vodi iz zone ispadanja,Lutalice s povratnikom Šikijem na svom terenu  mislim da dobivaju  tip 1 koef. 3,50 ,a rezultat hm  7:3  raketar

Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!