SLAST
Travnja 17, 2026, 01:20:28 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: 6. posljednji turnir 4 Lige  (Posjeta: 11755 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Oujka 22, 2010, 14:51:47 »

Ako netko zna više od mene neka pomogne !!
Naime prema objavljenom rasporedu se u nedjelju 28. ožujka u domaćinstvu STK Graničar treba igrati posljednji 6. turnir 2. Regionalne lige ( ili kako ju zovemo 4. Lige ).
Ali danas je na stranicama Regije objavljeno da se u subotu 28. 03. igra regijski juniorski turnir !?
Otvorim propozicije ovog turnira i piše da se igra u nedjelju 28. 03. !?

Sada više ništa ne znam. Kada se igra ekipni juniorski turnir ? Kada se igra 4. liga ? Gdje se igra 4. Liga ako se ova događanja preklapaju ? Nije valjda sve istovremeno !
Zna li netko nešto ??  
« Zadnja izmjena: Oujka 22, 2010, 14:52:39 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #1 : Oujka 22, 2010, 14:56:41 »

Igrat će se sve kod Marina(bar mi je tako rekao jučer).Rekao je da bi 4.liga počela nešto ranije(9h),a juniori u 12h,ali to uzmi sa rezervom jer je rekao da mora vidjeti sa drugim klubovima i sa Kulejom Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Oujka 22, 2010, 15:17:00 »

Posljedica loše napravljenog kalendara natjecanja. Sve se igra u nedjelju, 28.03. kod Marina u OŠ Vladimir Nazor. Dakle, igra se:

* 6. turnir 4. HL (2. Regionalna liga - istok) odnosno zadnja 3 kola s tim da će neki klubovi neke mečeve odigrati tijekom tjedna. Počinje u 10,00 sati, nemam pojma da bi počelo u 09,00 sati jer to još nitko nije rekao, ne bi se stiglo s rane mise, a i Cvijetnica je.

* Ekipno prvenstvo Slavonske regije - zapad za juniore koje je ujedno i izlučno za državno juniorsko PH. Nama 2 juniora igraju ligu pa ne mogu igrati ovo. Igrali bi s 2 ekipe, ovako ćemo s 1. Počinje u 12,00 sati, valjda da se mnoštvo juniora koji igraju 4. HL mogu prešaltati na ovo prvenstvo. Mora se odigrati jer nema drugih termina, a mora se jer je uskoro ekipno državno.

* Trebalo se igrati i Pojedinačno juniorsko prvenstvo regije nakon ekipnog, ali sada je to izostavljeno, valjda bi bilo nemoguće organizirati i bila bi bizarna situacija da jedan igrač igra 3 različita natjecanja u istom danu. Na upit kada će se igrati Pojedinačno, još nisam dobio odgovor.

Znam da Kalendar nije lako napraviti i uskladiti sve s državnim kalendarom, pa turnire i lige, ali se moglo bolje da se na vrijeme misli i planira. Nisam kritizer, ali može se sve bolje organizirati, samo treba na vrijeme to raditi.  
« Zadnja izmjena: Oujka 22, 2010, 15:19:53 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Oujka 23, 2010, 12:10:15 »

Predajem se. Sad je opet sve pretumbano, 4. HL ipak počinje u 09,00 sati, ekipno u 10, a igra se i pojedinačno s početkom u 12,00 sati... Mogli bi konkurirati za Guinnessa...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Oujka 23, 2010, 13:14:38 »

Bit će vam čupavo...piše da se dogovorite i unaprijed odigrate nešto.
No lako je odigrati onima kojima to ništa ne znači,ali kako kad jako puno mečeva odlučuje direktno o poretku  Huh? Huh? 5 ekipa ima šanse biti  na 1,2 ili 3 mjestu..neke više neke manje ali teoretski imaju.

Sretno vam svima u nedjelju  postovanje champion
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Oujka 23, 2010, 13:31:39 »

Nije mi jasno kako se misli održati tri takmičenja na šest stolova...i kada smo igrali samo turnir lige završavali smo poslije 15 h.
Mislio sam da Domacc igra pojedinačno ,ovako... u stvari vidjet će se i nedjelju koji su prioriteti organizatora.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Oujka 23, 2010, 15:13:50 »

Evo ako mogu pomoći,po 3 stola idu ispod koševa i mislim da još mogu stati dva kroz sredinu dakle max 8 stolova.
Neke su utakmice već odigrane,neke možda još budu odigrane ostat će vam puno manje mečeva za odigrati.
Ponovit ću,bit će vam čupavo,pogotovo dečkima koji misle igrati i pojedinačno juniorsko i ekipno juniorske  nemam pojma znoj
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #7 : Oujka 24, 2010, 09:36:03 »

Najsvježija informacija;;;pojedinačno za juniore će početi u 14h a ne u 12h kako piše na službenoj stranici. Ostala satnica ostaje ista. znoj :amen:SRETNO SVIMA
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Oujka 24, 2010, 10:31:39 »

Očekujem još bar 4 promjene do nedjelje ...
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #9 : Oujka 24, 2010, 10:34:49 »

Huh? doh predaja strah lud nemam pojma
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #10 : Oujka 28, 2010, 17:03:45 »

Čestike naravno pobjednicima, Gigi je to odlicno vodio i pokazao da je nadmočan za 4 ligu...   
Sibinj, ipak koliko god to i nije i je bilo ocekivano, ja sam ipak pozeljkivao osb3 na 2 mjesto, no ipak je osb 3 3 mjesto...Bravo sibinj Angel.Nadam se da cete uči u 3 ligu ! Posebno mislim da je Domac izvukao kada je kod 8:8 peti set  ludi, vratio neobranjivo   raketar.... Bilo je danas u dvorani itekako dobrih meceva ... kokice
Evidentirano
Pejo
*

« Odgovor #11 : Oujka 28, 2010, 18:24:34 »

Pa da sezona 4 lige nebi prošla bez komentara igrača budainke 2 eto i mog komentara. Pokazalo se da je liga u ovom sastavu i više nego zanimljiva pa i dosta ujednačena.  Mi smo zadovoljni plasmanom jer objektivno bez Vjeke nismo ni mogli bolje. Čestitke prvacima i pozdrav ekipi Godinjaka. Ovo je samo za probu da vidim jel radi stroj   
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #12 : Oujka 28, 2010, 20:20:14 »

Pozdrav mom suigraču (čekičar  Grinrocker
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #13 : Oujka 28, 2010, 20:32:41 »

Posebno mislim da je Domac izvukao kada je kod 8:8 peti set  ludi, vratio neobranjivo   raketar....

Hvala lijepa, ali sam i poslao neobranjivi backhand u istom poenu!  woohoo Sâm sam sebe iznenadio  Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #14 : Oujka 28, 2010, 20:38:30 »

1. mjesto: STK GRANIČAR II
http://slast.biz/slike/regija/granicar.JPG

2. mjesto: STK SIBINJ
http://slast.biz/slike/regija/sibinj.JPG

3. mjesto: STK OBRTNIČKA ŠKOLA BROD III
http://slast.biz/slike/regija/osb.JPG
Evidentirano
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!