SLAST
Travnja 16, 2026, 01:25:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: TURNIR KUTI 2010  (Posjeta: 2908 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 02, 2010, 08:20:08 »

Evo kopirat ću poziv za turnir koji je Joca objavio uz rezultat utakmice,a moguće da će biti "pregaženo" objavom drugih rezultata  pa sam odvojio u drugu temu:

citat joca:

A sada želim uputiti JAVNI POZIV svim zainteresiranim pojedincima da dođu na USKRSNI PONEDJELJAK 5.4. O.G. na stolnoteniski turnir kojeg organiziramo u svrhu promicanja ovog sporta i tako eventualno povećamo interes mlađih naraštaja u našem mjestu.
Predviđeno je natjecanje po grupama i nagrade za najbolje. Pehari i priznanja za I II III i IV mjesto te utješne nagrade za najboje među trećima i četvrtoplasiranima. Učešće za natjecanje je 30,00 Kn a početak u 15,00 sati.
Nositelji grupa odredit će se prema strukturi prijavljenih igrača neposredno prije početka turnira.
Sve vrijeme turnira mala sala Mjesnog doma bit će rezervirana za društvene igre (šah, bela... itd) a predviđen je i turnir u beli ukoliko bude dovoljno zainteresiranih. Naravno šank će sve vrijeme biti na raspolaganju...
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na Tel.: 098 226 986 JOSIP DIKANOVIĆ najkasnije do jedan sat prije početka turnira. Očekujemo značajan odaziv barem igrača iz našeg ranga (II liga SLAST) jer nam je želja prezentirati mještanima da protekle tri godine koliko smo uključeni u natjecanje nisu prošle uzaludno.
JOŠ JEDNOM - VIDIMO SE U PONEDJELJAK.
p.s. ako sam nešto preskočio ili glupo napisao razlog je to što je već 2 sata po ponoći ali to će mo ispraviti kod  dogovora oko najave nastupa pojedinih takmičara.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Travnja 02, 2010, 09:43:43 »

Zašto početak  u 15 h  Huh? ...bar u 12 h da počne ...koliko imaju stolova ??
Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #2 : Travnja 02, 2010, 10:11:12 »

Ja sam nacuo da ce biti 4 stola , to nije 100% informacija !
« Zadnja izmjena: Travnja 02, 2010, 13:47:08 Goran Sekulić » Evidentirano

G.S.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Travnja 02, 2010, 12:41:49 »

Đuka ako pitaš mene...hm ja sam samo prenio ono što je joca napisao  Huh? nemoj zmajevu vatru sukljati na mene jbg  8)

Želim da turnir bude uspješan i posjećen...na žalost ne vjerujem da ću moći sudjelovati zbog dolaska familije iz Europske unije  Sad Huh? sa ženine loze tako da su mi vezane ruke  idiot no nada tinja  znoj
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #4 : Travnja 02, 2010, 13:03:31 »

...... pa se raspukne kao mjehurić sapunice ....... lol postovanje
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Travnja 02, 2010, 13:10:23 »

...na žalost ne vjerujem da ću moći sudjelovati zbog dolaska familije iz Europske unije 

Dobar izgovor zlata vrijedi. Reci ljudima što je prava istina. Čuo si da stiže novi "travaš" pa si se uplašio da slučajno ne izgubiš ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #6 : Travnja 02, 2010, 17:07:38 »

Dobio sam zadatak napisati na forum. Novi neporaženi par su Ljuban i  ja-kako se ono kaze - moja malenkost. Pobjedili su dosada neporaženi par Akan -Darko A.
Eto, samo izvrsavam sto mi je receno...  A i eto moram pregazit temu da spasim Matu da ne mora odgovoriti  Tongue. On je opasan igrač, posebno ako ne igra pod pritiskom !
« Zadnja izmjena: Travnja 02, 2010, 17:09:35 zg » Evidentirano
Travar

« Odgovor #7 : Travnja 05, 2010, 21:10:35 »

Da li je igran danas turnir u Kutima ? Ako je netko bio, može li kratko izvješće da se dočara događanja ?
Evidentirano

rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #8 : Travnja 05, 2010, 21:17:14 »

Evo samo kratko 1. Jularić I.
                       2. Jurković D.
                       3. Brzić N.
                       4.Petrak Z.
A što se tiče ostalih rezultata nadam se da će organizatori objaviti nešto više!
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Travar

« Odgovor #9 : Travnja 05, 2010, 21:38:26 »

Hvala na informaciji i čestitke prvoplasiranima !
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Travnja 05, 2010, 22:50:07 »

Prvo zahvala organizatorima kao i ostaloj 23-ojici igrača na ugodno provedenom vremenu. Meni je ovo uopće prvi turnir u ovom sportu a da o godinama i ne govorim  Grin.
Hvala onom momku iz grupe B koji je morao otići na sviranje (mislim Dikanović Ivan) pa sam ja uskočio na njegovo mjesto ali i osvjetlao mu obraz jer sam iz dva ljuta "boja" otišao kako kažu s drvenom medaljom, 1. među četvrtima  Laugh Laugh
« Zadnja izmjena: Travnja 05, 2010, 23:05:19 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Travnja 05, 2010, 23:45:47 »

Vjerovatno će joca objavciti rezultate oko pola dva iza ponoći  Afro

Super je da je turnir bio uspješan,a ovako odoka dalo bi se naslutiti da su dečki iz Kaniže Jularić i Brzić na "svježinu" osvojili medalje...jer ipak se oni ne troše u SLAST-u  lol lol pošto su pod suspenzijom do jeseni  Tongue
Čestitam svim osvajačima  champion pehar champion pehar pa i drvenih  lol rocker gitara
Evidentirano

Travar

« Odgovor #12 : Travnja 06, 2010, 09:12:49 »

Očito da su Julariću ("Brzom"), Jurković Daliboru i Brzić Nikoli bili vrlo korisni treninzi i prijateljski susreti. Drago mi je da je to tako i samo naprijed !
Evidentirano

Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #13 : Travnja 06, 2010, 18:28:15 »

Evo ja cestima svima osvajacima pehara i medalja ! Ja bi pohvalio i domacine , na odlicnoj organizaciji i gostoprimstvu , sve je bilo za 5 !!!
Evidentirano

G.S.
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #14 : Travnja 06, 2010, 20:48:08 »

Super je da je turnir bio uspješan,a ovako odoka dalo bi se naslutiti da su dečki iz Kaniže Jularić i Brzić na "svježinu" osvojili medalje...jer ipak se oni ne troše u SLAST-u  lol lol pošto su pod suspenzijom do jeseni  Tongue

Mata prijatelju ja bih rekao da smo više željni bilo kakvog natjecanja,  Table Tennis      nego da smo osvojili pehare na sviježinu!  lol lol
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!