"Slučajno" sam nazočio danas opisanom meču....najavljen je bio "drmadj" u momčadi stomatologa pa rekoh idem pozdravit čojeka kojeg nisam vidio od kako smo davno mijenjali neku TT opremu na parkirališu

No "drmadj" se ne pojavljuje već momak koji me ,da budem iskren ,podsjećao izgledom više na pjesnika...ali pjesnik Ivan Barna je utukao spinovce i ima veliki plus u mojoj bilježnici

Ostali ...hm izgleda mi da je duga sezona ostavila traga na svima
Šulina je izgubio od Sefe nakon 2;1 u setovima i čini mi se da je stalno vodio u 4 i 5 ali...

U trećem krugu sastaju se Bera-bishop svaki sa 2 poraza...koncentriram se na taj meč jer bit će

no izgleda da su smočili barut i ništa od toga.Obojica razočarani valjda porazima,i bishop s prevelikom dozom respekta odrađuju meč.Bishop sa po dva promašena servisa po setu i par lagano promašenih spinova rezultirali su porazom od Bere koji nije ništ posebno odigrao.

Kuriozitet je da se opet "slučajno" u dvorani zatekla cijela ekipa Alibija i na tihi upit Travara da li žele da im izvuče jedan stol oni u hipu raskapčaju trenirke ispod kojih na zlatnim lancima vise reketi kao privjesci

i naravno udri po loptici