SLAST
Lipnja 06, 2026, 03:04:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 15. KOLO  (Posjeta: 5748 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #30 : Travnja 24, 2010, 17:56:36 »

Je li to tehnika zastrašivanja  Grin ?  Možete li u zadnja dva kola ugroziti deri brko?
« Zadnja izmjena: Travnja 24, 2010, 17:57:20 zg » Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #31 : Travnja 24, 2010, 18:23:58 »

Mislio sam da nekako na mala vratašca proguramo  pehar znoj ali ... predaja polupan
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #32 : Travnja 24, 2010, 21:59:54 »

"Slučajno" sam nazočio danas opisanom meču....najavljen je bio "drmadj" u momčadi stomatologa pa rekoh idem pozdravit čojeka kojeg nisam vidio od kako smo davno mijenjali neku TT opremu na parkirališu  Tongue Tongue No "drmadj" se ne pojavljuje već momak koji me ,da budem iskren ,podsjećao izgledom više na pjesnika...ali pjesnik Ivan Barna je utukao spinovce i ima veliki plus u mojoj bilježnici postovanje
Ostali ...hm izgleda mi da je duga sezona ostavila traga na svima
Šulina je izgubio od Sefe nakon 2;1 u setovima i čini mi se da je stalno vodio u 4 i 5 ali... nemam pojma
U trećem krugu sastaju se Bera-bishop svaki sa 2 poraza...koncentriram se na taj meč jer bit će raketar raketar no izgleda da su smočili barut i ništa od toga.Obojica razočarani valjda porazima,i bishop s prevelikom dozom respekta odrađuju meč.Bishop sa po dva promašena servisa po setu i par lagano promašenih spinova rezultirali su porazom od Bere koji nije ništ posebno odigrao. Huh?
Kuriozitet je da se opet "slučajno" u dvorani zatekla cijela ekipa Alibija i na tihi upit Travara da li žele da im izvuče jedan stol oni u  hipu raskapčaju trenirke ispod kojih na zlatnim lancima vise reketi kao privjesci  lol lol i naravno udri po loptici   Table Tennis
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #33 : Travnja 25, 2010, 13:33:17 »

Citat:
Kuriozitet je da se opet "slučajno" u dvorani zatekla cijela ekipa Alibija i na tihi upit Travara da li žele da im izvuče jedan stol oni u  hipu raskapčaju trenirke ispod kojih na zlatnim lancima vise reketi kao privjesci    i naravno udri po loptici   

Heh, da nema toga ne bi ni billo rezultata  amen kokice , stoga nemojte se čuditi kako ljudi igraju, bit će žrtava na Brod open  raketar

Ivan se malo zasitio, jer dok su ostali sjedili kod kuce i jeli šunku i jaja svakih dva sata, "neki" su trenirali, a to pokazuju rezultati , doduše moji ne ,ali od Ivana itekako, pali su mnogi  Grin
Mata, a nisi napisao dio u kojem si ti izvadio svoj čuveni reket Steger i zaigrao sa njima ?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #34 : Travnja 25, 2010, 15:09:31 »

Ma ne...pa napisao sam da sam naišao "slučajno" ...izgorila mi matična na compu  Huh? pa odnio u servis i zovem Beru na kavu dok čekam i on kaže da igraju za pola sata u M.Parizu pa sam svratio.
Naravno svi su to protumačili da sam bio u špijunskoj misiji  Tongue jer možda ne znaš ja planiram slijedeće sezone igrati 1 ligu  lol kokice i sad kao ja došao vidjeti kako se igra 1 liga kao da ja to ne znam  doh doh zaboravljaju da sam tu već igrao i ostvario zavidne rezultate sa scoreom 6/66  kava polupan
Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!