SLAST
Travnja 19, 2026, 00:34:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: STOLNOTENISKO PRVENSTVO REKREATIVACA REPUBLIKE HRVATSKE  (Posjeta: 3379 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bishop
Klub: STK Flip

« : Travnja 22, 2010, 12:36:28 »

PROPOZICIJE NATJECANJA

•   Peto stolnotenisko prvenstvo rekreativaca Republike Hrvatske održat će se u Osijeku, sportska dvorana «JUG» Kralja Petra Svačića b.b. (obilaznica, južni ulaz) dana 09. svibnja 2010. godina s početkom u 10,00 sati.
       Svečano otvorenje je predviđeno za 11,00 sati
•   Pravo sudjelovanja imaju državljani RH
•   Na natjecanju ne mogu nastupiti registrirani igrači klubova prve i druge hrvatske lige, te registrirani igrači inozemnih klubova (sezona 2009./2010.)
•   Natjecanje se provodi u slijedećim kategorijama

POJEDINAČNO:                     PAROVNO:               

- do 29 godina                      - do 29 godina    
- od 30 do 39 godina            - od 30 do 39 godina
- od 40 do 49 godina            - od 40 do 49 godina
- od 50 do 59 godina            - od 50 do 59 godina
- preko 60                       - preko 60

•   Svi su se natjecatelji obvezni natjecati u svojim dobnim kategorijama (pojedinačno te u parovima)
•   Susreti se održavaju u prostoru 10 x 5 m ograđenom arenama,  na licenciranim stolovima (oznaka ITTF)  - predviđeno je natjecanje na 12 stolova
•   Sve susrete sude stolnoteniski suci
•   Susreti se igraju natjecateljskim lopticama «butterfly» bijele boje
•   Natjecatelji ne smiju igrati u majicama bijele boje, odnosno u majicama na kojima bijela boja zauzima površinu veću od propisane po pravilima ITTF-a.
•   Reketi moraju biti po pravilima ITTF-a (reket s crvenom i crnom gumom)
•   Za natjecanje je obavezno unaprijed se prijaviti organizatoru, Gradskom savezu za sportsku rekreaciju «Sport za sve» Osijek (Istarska 1, Osijek) , tel. 031 208-135, fax 031 215-145, e-mail : sport-za-sve@os.t-com.hr ili mob. 092 209 02 87 (voditelj natjecanja Tomislav Ćutuk)  Prijave se primaju zaključno s  06. svibnja 2010. godine do 12,00 sati.
•   Kotizacija za natjecanje iznosi 50,00 kn  po natjecatelju ( uključuje pojedinačni i parovni nastup). Uplatu kotizacije potrebno je izvršiti na  ŽR GSSR  2500009-1102012808  ili osobno u kancelariji Saveza, Istarska 1, Osijek
•   U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, godište rođenja i mjesto boravka te priložiti potvrdu o uplaćenoj kotizaciji (kopija uplatnice). Prijave bez  uplaćene kotizacije  neće ući u ždrijeb.
•   U prijavi za parovno natjecanje potrebno je navesti imena oba natjecatelja
•   Nositelje  i podnositelje za sve kategorije (pojedinačno i parovno) odredit će stručni odbor uoči ždrijeba.
•   Ždrijeb će se održati u prostorijama organizatora (Istarska 1, Osijek) 06. svibnja 2010. godine u 15,00 sati. Nakon ždrijeba više neće biti dozvoljeno naknadno prijavljivanje natjecatelja.
•   Svi natjecatelji igraju po grupama od 3-4 natjecatelja. U daljnje natjecanje plasiraju se po prva dva natjecatelja iz svake grupe. Nakon toga natjecanje se nastavlja na ispadanje.
•   Parovno natjecanje se igra odmah na ispadanje
•   Svi susreti se igraju na 3 dobivena seta
•   Za dalji tijek natjecanja – raspored i redoslijed natjecanja zadužen je isključivo voditelj natjecanja.
•   Susreti za treće mjesto neće se igrati  - proglašavaju se dva treća mjesta za sve kategorije.
•   Voditelj natjecanja je stolnoteniski licencirani sudac i trener Tomislav Ćutuk.
•   Delegat i vrhovni sudac je Stjepan Fischbach
•   Za eventualne žalbe nadležan je odbor za žalbe čije članove imenuje organizator.
•   Organizator je za četiri najuspješnija natjecatelja po svim kategorijama u pojedinačnom nastupu  osigurao pehare, a u parovnom medalje.
•   Organizacija uz potporu Odjela za sport Gradskog poglavarstva  grada Osijeka
•   Pokrovitelj natjecanja je HSSR «Sport za sve»
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Travnja 22, 2010, 13:17:21 »

Bravo Bishop ... dobro da si ovo objavio !!
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Travnja 22, 2010, 13:52:43 »

Čestitam!!!
Da ne otvaram novu temu zanima me kad je ovogodišnji Brod open? Postoji ona informacija o kvalifikacijama za 2 HL 14-16 svibnja,a i ovaj turnir je do sada bio oko tog termina
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Travnja 22, 2010, 14:04:29 »

Mata, opako se bližiš tisućitom postu, taj mora biti nešto posebno. Usput, trebaš li suigrača za parovno  pice u Osijeku, tu sam, već ih se desetak interesiralo da igraju sa mnom, ali rekao sam da moram vidjeti s Matom, ipak bih njemu dao prednost ... Ali neću te dugo čekati, ljudi stalno zovu...  baeh
« Zadnja izmjena: Travnja 22, 2010, 14:05:27 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Travnja 22, 2010, 22:55:48 »

Hvala Stjepane na ponudi,ali ne idem ja tamo....slobodno si izaberi s kim ćeš igrati.
Što ću za 1000-ti post?Pa još razmišljam o temi  doh jer to bi mogao biti i završni pošto izgleda brojač na forumu ne broji dalje od 1000  lol
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #5 : Travnja 22, 2010, 23:28:56 »

Mislim da je i Brod open 09.5
« Zadnja izmjena: Travnja 22, 2010, 23:29:16 Bera11 » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Travnja 23, 2010, 08:07:07 »

Ma onda pogotovo jer imam neraščišćene račune s bishopom na Brod openu lol poraz u grupi 2:3  Huh? gubio sam 0:2 pa stigao i u 5 setu imao 7:3  doh idiot to se mora barem pokušati oprati  borba...moj bishop sve pamtim  postovanje
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #7 : Travnja 23, 2010, 10:12:22 »

Joj, pa sjećam se toga,5 set kod 10:9 Mata (neočekivano, iznenađujuće) servira dugu servu bishopu u forhend Roll Eyes,naravno slijedi raketa  raketar, sve u svemu,neobičan meč
« Zadnja izmjena: Travnja 23, 2010, 10:16:14 zg » Evidentirano
(((Lee)))
*
Klub: STK Zuber Višnjevac

« Odgovor #8 : Svibnja 10, 2010, 14:16:44 »

Eto da se i ja pojavim, nakon "nekog" vremena.
Čestitao bi Beri i Gigiju što su osvojili prvo mjesto na "prvenstvu" u paru do 39 godina.
Isto tako bi im čestitao na uspjehu u pojedinačnom dijelu turnira.

Pozdrav do slijedećeg borba !
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #9 : Svibnja 10, 2010, 22:54:24 »

Pozdrav i tebi Lee. Stvarno si bio žrtva ždrijeba u Osijeku. Prvo u grupi s Vilagošem a onda opet odmah nakon grupe u razigravanju, ali čudni su putevi Ćutukovi...
više sreće dogodine...
Nadam se da ću sutra nabaviti kompletne rezultate turnira
Evidentirano
(((Lee)))
*

« Odgovor #10 : Svibnja 10, 2010, 23:30:31 »

Smatram da je to neregularno. ali tako je kako je.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #11 : Svibnja 11, 2010, 07:18:03 »

E moj Lee, takve bedastoće sam i ja doživio lani ( kao prvi u svojoj grupi sam morao ići na prvog iz druge grupe koji je uz to bio aktualni državni prvak ) i zbog toga sam izgubio pehar. To me je jako zasmetalo i ne mogu to zaboraviti. A, evo sada vidim da se ta praksa nastavlja i dalje ...... Huh???
Evidentirano

(((Lee)))
*

« Odgovor #12 : Svibnja 11, 2010, 11:30:55 »

To je tako kako je. Žalosno je samo što si neko dopušta da padne toliko nisko da ide namještati ždrijeb apsolutno nebitnog ranga natjecanja.
Nema veze.

Igramo Table Tennis i dalje.
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #13 : Svibnja 11, 2010, 14:19:18 »

Ako je tako, ja na takvom turniru ne bih nastupao, pa kada bi to većina napravila možda bi se neki zamislili, nek si organiziraju turnir u svojoj ulici...
Evidentirano
Travar

« Odgovor #14 : Svibnja 11, 2010, 14:51:55 »

Slažem se Zg,  rocker dobro i nisam ni želio ponovno nastupiti na takvom natjecanju ! Jednom sam odličnom igrom zasluženo trebao osvojiti pehar ( i možda više nikad neću biti u toj poziciji ), i onda mi ga netko otima mučkom. Ne ide to tako, i ne zaboravlja se  !!!!!!! 
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!