SLAST
Travnja 19, 2026, 16:18:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Brod open 2010  (Posjeta: 2490 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 29, 2010, 18:28:40 »

Većinom svi znate i dobili ste pozive ,ali eto stavit ću na forum poziv i propozicije....ovdje pod SOKAZ da ne "sakrijem" poziv za nedjelju povodom obljetnice Bljeska.
Domacc ti u nedjelju spoji ovu temu s prvobitnom za Brod -Open
Kako se forumu čita diljem Hrvatske pa i šire evo propozicija:

POZIV I PROPOZICIJE

5. OTVORENO PRVENSTVO GRADA SLAVONSKOG BRODA U STOLNOM TENISU
BROD OPEN 2010

Seniori i Veterani
8.05.2010

1. ORGANIZATOR turnira je Stolnoteniski klub ˝ Graničar ˝ iz Slavonskog Broda, a turnir se održava povodom dana Grada.
2. POKROVITELJ natjecanja je Grad Slavonski Brod.
3. MJESTO i VRIJEME: Turnir će se odigrati 08. svibnja 2010. godine ( subota ) u  Dvorani Osnovne škole  Vladimir Nazor u Slavonskom Brodu ( naselje Mikrorajon ) s početkom u 10 sati.
4. DISCIPLINE koje će se igrati na turniru:
              subota: 08.5.2010. godine. ( početak u 10 sati
                 pojedinačno:
                              1.    SENIORI   - 39 godina i mlađi  ( mogu nastupiti i rođeni 1993 g. i stariji )
                          2.    VETERANI - 40 godina i stariji
                          3.    PAROVI
               Parovi:   mogu nastupiti svi natjecatelji
.
5. PRAVO NASTUPA na turniru imaju svi na vrijeme  prijavljeni igrači  koji su uplatili prijavnine. Natjecatelji se mogu prijaviti samo za jednu disciplinu i  parove. Natjecatelji mogu nastupiti u svojoj ili  mlađoj dobnoj kategoriji.  Na zahtjev organizatora učesnici su dužni pokazati vjerodostojni dokument kojim dokazuju starosnu dob. U protivnom im organizator može zabraniti daljnji nastup.

6.  NAČIN IGRANJA: Igrači  će biti razvrstani po skupinama ( broj i veličina grupa ovisit će od broja prijavljenih igrača ) , gdje se sastaju svako sa svakim i igraju na tri dobivena seta. Svi nastavljaju natjecanje, prvoplasirani i drugoplasirani iz grupe klasičnim  KO. sustavom do kraja, a svi ostali sudjeluju u utješnom djelu također klasičnim KO sustavom. Parovi se odmah igraju KO sustavom. Turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS – a. Igrat će se na stolovima marke  Butterflaj  i Tibhar i lopticama Batterfly ( bijele ).
7. PLASMAN u grupama se određuje brojem osvojenih bodova. Ako dvoje ili više igrača   osvoji jednak  broj bodova  plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta   igrača  s osvojenim istim brojem bodova.
8. Organizator će osigurati sudačku službu pod rukovodstvom licenciranog sudca.
9. PRIJAVE. Prijava natjecatelja može se obaviti i na samom natjecanju i to  najkasnije
                        1 sat prije početka natjecanja   (do 9 sati ) , kada će se održati ždrijeb: 
               -   prijave se mogu slati svakodnevno :
                                                       na telefon – 095 9004284  ( Marin Stipešević )
                                                                            035 447562
                                                           e mail: marin.stipesevic@sb.t-com.hr 

-  Molimo zainteresirane da najave svoje sudjelovanje na natjecanju do petka (  7.5 )  do 18 sati zbog organizacije ručka -

10. PRIJAVNINA  za natjecanje uplaćuje se organizatoru prije početka natjecanja
                          - iznosi 60 kn
                             U prijavninu je  uključen  nastup u pojedinačnom natjecanju i u konkurenciji parova  te ručak   i piće

ručak je organiziran u restoranu, u pauzi turnira 
11. NAGRADE: Organizator će športskim trofejima i prigodnim poklonima nagraditi po 4 prvoplasirana natjecatelja u svakoj disciplini ( i parovima ) a prigodnim nagradama pobjednike utješnih turnira.
12. Svi igrači nastupaju na vlastitu odgovornost, pa im se preporuča da prethodno obave liječnički pregled.
13. PROPOZICIJE: Pravo tumačenja Propozicija na turniru ima Organizacijski Odbor.

ORGANIZACIJSKI ODBOR

Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Svibnja 08, 2010, 20:37:04 »

Brod OPEN 2010 se danas igrao u dvije kategorije Seniori i Veterani. Pohvala za organizaciju turnira kao i prethodnih godina ide STK Graničar i M. stipeševiću koji su to odradili na vrhunskom nivou ( 8 stolova dovoljno da sve ide uhodanim tokom , piće i kifle ,izvrstan ručak u pauzi turnira i nagrade za najuspješnije + vino Grin ) .

Seniori u vrlo jakoj konkurenciji (vidi se iz skupina) odigrali možda i najjači turnir do sada.U polufinale su se plasirali Sokazovac Tadić,  Brođanin Klaić i Kutinjani braća Runjić koja su izvrsnom igrom ušla u finale pobjedama nad Tadićem i Klaićem.Tko je od braće pobijedio ne znam jer sam ranije morao otići , ali to nije ni toliko bitno.

Što se tiče veterana tu je situacija bila poprilično jasna , Rakić kao izraziti favorit je to i opravdao , kao i drugoplasirani Glad . Treća mjesta su poslije solidne igre osvojili Živković i Čanić J.
Jedino mi je žao što se više brodskih veterana nije odazvalo na turnir da ga omasovi i zaoštri konkurenciju Huh? Huh?

Imamo i nekoliko snimljenih setova pa će raditi youtube samo bih molio za strpljenje (dok nagovorim Domcca Tongue blabla reket rofl )

SENIORI

VETERANI

UTJEŠNO NATJECANJE

NAJSTARIJI NATJECATELJ

« Zadnja izmjena: Svibnja 08, 2010, 20:39:21 Đuka » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Svibnja 09, 2010, 16:16:32 »

Pozdrav Đuka i čestitke  tebi i Stjepanu što ste par odličja zadržali u Brodu  dobro naravno i Tomiju,ali on je ipak pao stepenicu niže od prošle godine  postovanje

Hvala i na kratkom izvješću i slikama za nas koji nismo mogli doći.
Ja nisam mogao doći zbog nekih PP koji su me pritisli, a gledajući slike vidim po ovoj posljednjoj da sam mogao biti u vrhu onih koji su najviše pojeli  sram
Šteta je da nije bio veći odaziv  lose...a vidi se iz priloženog da je turnir bio strašan  raketar
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Svibnja 09, 2010, 19:45:28 »

Par videa sa turnira-polufinale seniori

http://www.youtube.com/watch?v=mD0al8Zt12Q
http://www.youtube.com/watch?v=K8FAhRbWiHE
http://www.youtube.com/watch?v=0bo01iPgy7g

finale veterani

http://www.youtube.com/watch?v=zQTqdr_R8ts
http://www.youtube.com/watch?v=ytZ19pZjOw8
http://www.youtube.com/watch?v=0uQDemdCcYc
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #4 : Svibnja 10, 2010, 00:22:51 »

Super za video, Vjerujem da će Tomi proučiti to. Najviše mi je žao što nije u finale ušao Tomi (ošb). Ove godine su Runjići bili pencilin za nas, osobno od 3 meča sam sva tri puta izgubio 3:2 tokom ove sezone.Damir je dobio jedanput, a tomi je često gubio 3:2.Stvarno im svaka čast, odlični su,ali nagodinu ćemo se spremiti za "osvetu" Grin Jači nego ikad, haha Wink.  Turnir je bio izvrstan, sve bolji i bolji, naravno sve jači i jači... Parovi su isto bili zanimljivi, onaj tko je bio zna, tako da neću opisivati ,a onaj tko nije ko mu kriv  Tongue. pozz
« Zadnja izmjena: Svibnja 10, 2010, 00:24:09 zg » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #5 : Svibnja 10, 2010, 07:25:59 »

Iskrene čestitke Stjepanu Živkoviću, Josipu Čaniću i Tomiju na plasmanu i osvojenim nagradama. weee postovanje
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
foggy

« Odgovor #6 : Svibnja 10, 2010, 07:56:31 »

U Osijeku je Biber Tomislav izgubio 3:2 u finalu od Runjića (ne znam sad kojeg), igra dečko odlično, izblokira sve živo!:) Tako da je on osvojio prvo mjesto u kategoriji do 30 godina.
Kategorija do 40 godina pripala je Jelinek Danijelu, koji je sa 3:2 dobio Gigija iako ga je Gigi dobio u grupi 3:0.
Do 50 godina, najsigurniji je bio Stevanović, koji u finali i nije imao ravnopravnog protivnika.
Do 60 godina tu je nenadmašan bio legendarni Ilija Tomić!:)
Preko 60 godina, a ko drugi nego Ahmetović!:)
Možda sam trebao otvoriti novi naslov ali samo sam htio komentirati Runjića, pa se nadovezalo! ludi
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #7 : Svibnja 10, 2010, 08:54:26 »

Čestitke Iliji Tomiću i Sejfi na titulama rekreativnih prvaka Hrvatske i Gigiju na tituli viceprvaka. Svaka čast ! Opet su članovi naše Lige SLAST  dostojno predstavili stolni tenis koji se igra u našem Gradu i ponovno Slavonski Brod postavili na mjesto najjačeg grada U Slavoniji ( u kategoriji stolnotenisača rekreativaca ).  weee cheer potrcanko dijete srece postovanje postovanje 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Bera11
Moderator

« Odgovor #8 : Svibnja 10, 2010, 14:06:07 »

Ma nije to bio Runjić, nego Tadić iz Zagreba, koji je u polufinalu dobio Čovića, u četvrtfinalu Đerđa i tako redom...
Evidentirano
foggy

« Odgovor #9 : Svibnja 10, 2010, 17:43:24 »

Isprika, vidio sam mu sliku što je Đuka stavio pa sam mislio da je jedan od braće!:)
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!