Lijepo napravljeno,sažeto i pregledno
Druga liga će imati sljedeće ekipe:
1.dobro poznata diljem Hrvatske: Obrtnička škola Brod, SB , očekujem da će sljedeće sezone biti dosta bolje. Moram ću se malo našaliti, sorry... uglavnom, prije dva mjeseca je xxx netko iz redova ošb-a poželio sreću na kvalifikacijama Graničaru, da uđe, ali onako veselo, a dotični iz Graničara se onako začudio i pita pa zašto... a odgovor je bio: Pa zato da onda OŠB ima siguran opstanak u drugoj ligi

:

Naravno, to je bila samo dobra šala... Uloga favorita ne dobiva uvijek....
2: Graničari stari, pitanje je što će iskemijati, hoće li dovesti pojačanje, ili će opet dati dečkima uz Božu da se kale... Neće im biti lako opstati... ako kane opstati moraju naći jačeg od Bože, a u najmanju ruku sličnog...
3. Petrinja, za njih će igrati standardna postava, Ivković, Anušić, Knez i Arapović , ekipa koje može pucati među prvih 5, ovisno tko će i koliko igrati...
4. Mihovljani, Šenkovec,Vukovar,Nostro, Kutina, Podravka,Olimpija
Detalje o ovim ostalima možda su Stjepanu poznate...
Ove godine ne vidim favorita za prvo mjesto, kada bi možda ošb dovela igrača koji radi sigurnu dvicu, po meni bi bila favorit za prvu ligu...
Džaferović mislim da traži za koga će igrati (pitam se zašto

) , a kutina ako ne nađe trećeg jačeg, bit će im teško, ove godine su izvukli ,
dosta zahvaljujući i paru ali svaka nova godina , nova "nakafa" , ne znam jel se tako kaže..