SLAST
Svibnja 05, 2026, 19:40:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Ispis  
Autor Tema: NOGOMET  (Posjeta: 28834 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #60 : Srpnja 04, 2010, 21:38:49 »

ŠPANJOLSKA -NJEMAČKA 50:50% mislim da su Španjolci bolji i da će u finale,ali ako se Nijemcima dozvoli malo čvršća igra i obrada gležnjeva bez kazni sve je moguće.Sjećam se prije 2 godine kad su u 10-ak minuta obrijali Portugalce Ronalda i comp. par puta nekažnjeno ovi se kasnije nisu vidjeli.
Ovaj dio ždrijba je definitivno obilježen "slučajnim" previdima sudaca  Huh? Huh? tako da je sve moguće

Razočaravajuća prognoza od Mate kojeg od sada smatram ekspertom ekspertom samo za stolni tenis, šah i pikado, ali ne i za nogomet. Španjolci se muče stalno, kao da im nešto fali, Villa ih izvlači i šlepa, a "elf" se razigrao i ne vidim ko ga može zaustaviti. Prognoziram reprizu finala 1974., dakle Njemačka - Nizozemska.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #61 : Srpnja 04, 2010, 21:56:25 »

Citat:
Za tvoju informaciju,ovo nije kazneno djelo

Jel na kraju kazneno djelo ili nije Huh?

Uopce ne ulazim u to kolika kazna treba biti, nego stvar je u tome da postoje pravila, ako je kazna 2 utakmice neigranja onda tako treba i ostati !!!
 A i povijest uopce nije bitna, kao da je bitno od kada je kazna uvedena. Pa i to za Eduarda nije normalno, nimalo !
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #62 : Srpnja 04, 2010, 22:34:53 »

Ja ti samo hoću reći da nije ništa strašno napravio.Igrom slučaja je to bilo u 120 minuti.Da je bilo u 1 dobio bi crveni karton,penal i Urugvaj bi igrao cijeli susret s igračem manje.To je već dovoljna kazna.Ovu jednu utakmicu je dobio jer je to najmanja moguća kazna za crveni karton,a nisam upoznat da li su je smanjivali ili odredili iz prve.

Što se tiče prognoza,ja ne navijam za nikoga osim za dobar nogomet.Doduše bilo je malo tendencioznog pisanja koga bih želio da ispadne i to mi se ostvarilo (ENG i ARG Tongue) prvi iz opisanog,a drugi zbog trenera šarlatana kojih sam sit  Huh? jer imali smo ga i mi  idiot
Upravo zbog načina na koji Španjolska prolazi mislim da ima malu prednost nad Njemačkom koja igra izvrsno,ali Stjepane nakupio si i ti godina i iskustva da znaš da se ove pobjede od 4:1 i 4:0 ne prenose u slijedeću utakmicu.
Tko god dobio želim mu da to bude čisto i zasluženo bez sudačkih previda  dobro postovanje
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #63 : Srpnja 04, 2010, 23:12:45 »

Meni malo krivo sto je Ghana ispala, pa sam subjektivan. Nisam ni ja upoznat, ali sam procitao da je kazna bila dvije utakmice i onda da su smanjili...
Samo sam rekao svoj stav, ne znaci da je on ispravan...
I meni je drago zbog Engleza, a jos vise zbog Argentine. Cijelo vrijeme je Maradona u sredistu pozornosti, ko da je on cijela momcad.....
« Zadnja izmjena: Srpnja 04, 2010, 23:13:36 zg » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #64 : Srpnja 04, 2010, 23:43:46 »

Suarez je po meni postupio ispravno, i za to dobio najveće moguće kazne: penal i isključenje, to što su ovi fulali tko im je kriv, a jedna utakmica je ok. U Gani je lopov, a u Urugvaju heroj.
Zašto golman Njemačke Neuer nije pokazao da je lopta pola metra bila unutra nego ju je odmah ispucao i kasnije se hvalio da je prevario suca brzom reakcijom.
Prognoza za polufinale: Nakon što ovo napišem normalno vi će te staviti kontra i dobitak vam je zagarantiran.
Urugvaj prolazi nakon penala, Urugvajci će uštopati Van persija, Robena i Snajdera tako da će postići samo jedan gol, a s druge strane zabija Forlan iz penala, 1-1 i onda u ruletu penala El Loko ponovo odvodi Urugvaj dalje.
U drugom polufinalu Nijemci opijeni pobjedom nad Englezima i Argentincima, pomisle da nekoga mogu razbiti, napadnu furiju, i onda popuše 3 komada. Španjolci još nisu pokazali ništa a u polufinalu su tako da će valjda El Nino proraditi i pobjeda Španjolaca nije upitna. Nijemci će se poslije žaliti zašto suci nisu poništili barem dva gola Španjolcima. A i boje se Toresa još od finala za prvaka Evrope kada ih je dotični razmontiao.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #65 : Srpnja 05, 2010, 00:22:31 »

Kako sam već napisao sad me baš zanima tko će pokvariti postotak,jer će dresirana hobotnica naravno opet jesti iz Njemačke porcije  lol lol
Do sada je bila 100%,a i Bera u fulanju
Evo za zabavu link kako Berin favorit Palermo fula 3 penala u istoj utakmici:

http://www.dailymotion.com/video/x1ooy3_martin-palermo-3-penalty-rate_sport

I meni je žao Ghane,ali isto tako Japana,Paraguaya no oni su ispali pošteno za razliku od Mexica koji je ispao pomalo nepošteno.Ipak oni se mogu vratiti uzdignuta čela u svoje domovine za razliku od razvikanih zvijezdica iz nogometnih velesila.

Suarez je napravio što bi napravio svaki normalan igrač...pada mi na pamet da bi možda neki cmizdravac tipa Ronaldo ili Robinho u onim trenucima kalkulirao i ne bi to napravio jer neće igrati slijedeću utakmicu  kk oops
Igrač Australije Kewel je također isključen zbog ruke iako nije namjerno igrao rukom,ali spriječio  je gol pa zato out  reket
I da sjetih se da za sličnu stvar nije kažnjen Philip Lahm iz Njemačke ,ali ovo bi moglo biti shvaćeno da sam protiv Njemačke pa očekujem buran Stjepanov odgovor  rofl raketar kao što ga je pogodio moj post o 50:50 % šansama uz malu prednost Španjolskoj  dobro gdje me zbog toga doslovno proglasio nogometnim neznalicom  rofl doh

Citat: stjepan
Razočaravajuća prognoza od Mate kojeg od sada smatram ekspertom ekspertom samo za stolni tenis, šah i pikado, ali ne i za nogomet. Španjolci se muče stalno, kao da im nešto fali, Villa ih izvlači i šlepa, a "elf" se razigrao i ne vidim ko ga može zaustaviti.   

Pa izgubili su od Srbije...sudac striktno primjenio stegovne mjere iz PNI ,dva bezazlena starta (s leđa) Klosea i dva žuta kartona i jbg...puno će ovisiti o kriteriju suđenja.Nitko nije nepobjediv i Englezi su ih stisnuli 20-ak minuta i da su suci vidjeli gol (a nisu  sram) bilo bi iskrcavanje na Normandiu.
Naravno i Paraguy je dokazao da se stalnim pritiskom  na Španjolce može poremetiti njihova koncepcija.

I za kraj...nekako sam se privikao na vuvuzele i bit će mi čudno gledati atomske utakmice pretkola lige prvaka Dinamo-Koper bez ove zvučne kulise  kk
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #66 : Srpnja 05, 2010, 01:07:00 »

Tu se spominje 1974 godina ? Ne sjecam se prosle godine sto je bilo, a kamoli 74-e Huh?
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #67 : Srpnja 05, 2010, 08:27:25 »

Muenchen, Olimpijski stadion, 07. srpanj 1974., finale SP-a: NJEMAČKA - NIZOZEMSKA. Nizozemska kreće s centra, loptu uzima Johan Cruyff, dribla nekoliko Nijemaca koji ga ruše u 16-m i penal je za Nizozemsku koji Neskeens pretvara u 0:1 i šokira Njemačku koja nije taknula loptu, a već gubi finale SP-a na svom terenu. Do kraja poluvremena Breitner također iz penala izjednačava, a Gerd Mueller zabija jedan od svojih čuvenih "frljotaka" za konačnih 2:1 i titulu Njemačke. U drugom poluvremenu su Nizozemci napadali, ali Švabe su tukle po nogama, branili se rukama i nogama i obranili. Obje izvanredne generacije, Njemačka predvođena Beckenbauerom, Nizozemska Cruyffom, igrala finale i 4 godine kasnije i izgubila od domaće Argentine 3:1. Stara dobra vremena, igrao se drugačiji, ležerniji i ljepši nogomet gdje nije bilo sve u snazi, trci i taktici kao danas, dominirala je tehnika...
« Zadnja izmjena: Srpnja 05, 2010, 08:28:28 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #68 : Srpnja 05, 2010, 08:43:19 »

I da sjetih se da za sličnu stvar nije kažnjen Philip Lahm iz Njemačke ,ali ovo bi moglo biti shvaćeno da sam protiv Njemačke pa očekujem buran Stjepanov odgovor 

Pa vidim da i jesi protiv Njemačke, stalno ih nešto omalovažavaš i potcjenjuješ, kao da je Njemačka kriva zbog suca koji nije vidio pola metra loptu u golu protiv Engleza... zato su se Nijemci potrudili da do kraja zabiju još dva komada da se ne bi reklo da je to presudilo. Znam, sad ide ona priča: da je bilo 2:2, tko zna što bi bilo do kraja... nikad nećemo saznati... Od Srbije su izgubili nespretno i nesretno iako su i s igračem manje bili triput bolji, ali nije bio njihov dan. Vjerujem u Njemačku protiv "furije" zbog njihovog mentaliteta, oni neće spavati na lovorikama i neće im slava udariti u glavu kao temperamentnim južnjacima (tu mislim na sve Južnoamerikance, Španjolsku, Portugal, Grčku, Srbiju, Hrvatsku...), a samopouzdanje im je sada do neba i oni su sada postali "stroj koji gazi sve pred sobom". Vjerujem čak i u njihovu pobjedu na handicapu, dakle, s najmanje 2 razlike... I još jedan, vrlo bitan, razlog zbog kojeg vjerujem u finale Nizozemska - Njemačka: Bera je prognozirao prolaz Urugvaja i Španjolske, a on je kao i Ćiro, što god prognozira, bude obratno...
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #69 : Srpnja 05, 2010, 14:47:04 »

Citat:
Muenchen, Olimpijski stadion, 07. srpanj 1974., finale SP-a: NJEMAČKA - NIZOZEMSKA

Joj, pa da. Sjecam se te utakmice. Kako sam bio ljut kada su Nizozemci izubili, preko radija sam slusao direktni prijenos sa Olimpijskog stadiona  lol

A ovo za nogomet, kakav se prije igrao, to ne znam,ali vjerujem da je tako, a isto mislim da je stolni tenis prije bio puno atraktivniji, ovo danas, maksimalno dva meča mogu pogledati... umirem od dosade, a zamislite kako je nekom tko ne pozna naš sport... (mislim preko tv gledati)
« Zadnja izmjena: Srpnja 05, 2010, 14:58:08 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #70 : Srpnja 05, 2010, 22:47:41 »

Citat: stjepan
Muenchen, Olimpijski stadion, 07. srpanj 1974., finale SP-a: NJEMAČKA - NIZOZEMSKA. Nizozemska kreće s centra, loptu uzima Johan Cruyff, dribla nekoliko Nijemaca koji ga ruše u 16-m i penal je za Nizozemsku koji Neskeens pretvara u 0:1 i šokira Njemačku koja nije taknula loptu

Kuriozitet ove utakmice je da nije počela na vrijeme jer su zaboravili staviti korner zastavice  doh predaja.
Da dopunim...nakon 15-og dodavanja loptu uzima dotični kojeg u 53 sekundi utakmice ruše i  blabla blabla...prvi Nijemac koji je dotaknuo loptu bio je golman dok ju je vadio iz gola  kk

Njemačka će biti prvak jer nikad nije čekala na novi naslov duže od 20 godina,a to je upravo sada ,1954,1974,1990...po zakonu brojeva,a uz to su i dresirali hobotnicu  champion...očekivao sam ovaj podatak od ekstremnog dijela njemačkih navijača  clsdtopic ali eto ništa od toga.
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #71 : Srpnja 06, 2010, 04:13:33 »

Njemačka je do sad igrom i borbenosti najviše zaslužila prvo mjesto. Dok Nizozemci - Sneijder bi trebali pomesti Urugvaj u polufinalu. Sad vidjet ćemo što Paul kaže Afro
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #72 : Srpnja 06, 2010, 08:56:26 »

očekivao sam ovaj podatak od ekstremnog dijela njemačkih navijača  clsdtopic ali eto ništa od toga.

Ako mene smatraš takvim, u pravu si. Imam originalni dres od Overatha iz tog finala, moj je ujak s njim bio susjed i jako dobar i znajući to, zamolio sam ga da mi pokuša to osigurati što je i uspio. Nema tih para za koje bih ga dao ...

A ti Domacc, spavaš li ikada ? Ili si se ustao spremiti na zornicu ?
« Zadnja izmjena: Srpnja 06, 2010, 08:56:50 stjepan » Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #73 : Srpnja 06, 2010, 10:54:45 »

Domacc je zamjenio dan za noć ... ide na vozački u 8 i 30 pa od uzbuđenja uopće ne spava po noći ...
Što se tiče nogometa  moj " faforit " je Njemačka pošto mi je ispao Brazil  Cry
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #74 : Srpnja 06, 2010, 12:19:52 »

Tog Paula treba prirediti sa krumpirima poliven maslinovim uljem na 45 minuta, 200 C  Tongue
« Zadnja izmjena: Srpnja 06, 2010, 12:20:30 zg » Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!