SLAST
Svibnja 05, 2026, 17:01:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Tenergy 64  (Posjeta: 4501 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Backhand
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac-Kaniža

« : Listopada 24, 2010, 11:02:13 »

Trazim Tenergy 64 1,9 crveni,novi ili polovni u dobrom stanju.
mob:0995927768
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Prosinca 16, 2010, 23:28:01 »

Ima li tko nekakvu dobru preporuku za beksajd gumu,  za forhend.
 Bitne karakteristike:  dobar rez, spin, prvenstveno za obranu  i dobar spin- topsin i rotirani…
Do sada isprobano Tackiness C – prespora, brzo se troši, mekana, ali odlična za obranu, Tackfire C – nažalost više se ne proizvodi,
Tenergy 05 1,7 mm – odlična guma za napad, za obranu ipak dosta nezgodna, iako daje jak pimpl, u obranu nema baš neki rez… mada  to je sve više stvar ruke, zgloba, a ne gume…
Tackiness D, davno igrano sa tim, zaboravio sam…
Isto tako za Hurricane 3, zaboravio sam  … Čekam za isprobati Andro, Hexer Duro…
Svi savjeti su dobro došli… Hvala
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Prosinca 17, 2010, 09:33:39 »

Čini mi se da si igrao sa Hurricane 3 pa me zanima  kakva je razlika u karakteristikama između 1,8  i 2,2 mm, prvenstveno me zanimaju obrambene izvedbe i mogućnosti na stolu i srednjoj udaljenosti štop, pimpl, drajf (igram sa 2,2 mm izvrsna guma, trpi pogreške, ali malo predebela za moj nivo igre)...
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #3 : Prosinca 17, 2010, 11:06:26 »

Od svih tih silnih guma, pozaboravljao sam neke karakteristike… Moja sestra igra sa hurricane 3 , mislim da je 1,3 ili 1,5; 1,6 mm, sada sam joj stavio nešto drugo jer je hurricane istrošen. Koliko se sjećam, meni je 1,6 mm  bilo pretanko. Drajf dobar, dobar kontakt reketa sa lopticom, blok odličan spin naravno lošiji, a rez, što je i za očekivati je lakše sa 1.8 nego 2.2 , a razlika nije mala… najbolje je da isprobate… mislim da će vam odgovarati 1.8 više nego 2.2, dok je meni sve ispod 2,0 bilo loše, barem kod tih kineskih guma…  A zašto ne igrate sa onom ko što Domac igra,  Higher transcend …. Mislim da je „normalna guma“ sriver 1,3 ili 1,5 odlična guma za igrati SVE… od tih kineskih karakteristika se mi na kraju prilagođavamo gumi, umjesto da guma „sluša“ nas kao što je kod obične gume sriver. Kako napraviš tako će ti i biti…. I nećete pogriješiti sa 1.8 mm ako ne odustanete na prvu čim nešto ne bude kako treba, dajte si malo vremena za prilagodbu…
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #4 : Prosinca 17, 2010, 12:41:22 »

Sa Sriverima nisam nikada igrao (premda dosta igrača  igra sa sriver FX ), Transcend mi je bio na Tibar Rapid Carbonu u kombinaciji sa Virusom Evil , ali mi ne paše na Hyuku jer mi je pretvrda i nemam ja  spin  Tongue (osjećaj) kao Domac...
Možda negdje nađem polovni FX pa probam...
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #5 : Prosinca 17, 2010, 14:20:48 »

Natunirajte gumu pa će postati mekša...
Meni su mekše gume bile super, a nekako sam si umislio da mi je bolje igrati sa tvrđim... u pravilu sve mi odgovara, razlika ipak postoji, ali mislim da je za obranu bolje imati mekšu gumu, bez obzira što većina mislim da je sa tvrđim gumama bolji osjećaj...
Nabavit ću običnu srivericu... sporija je od fx.
« Zadnja izmjena: Prosinca 17, 2010, 14:21:42 zg » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #6 : Prosinca 17, 2010, 14:37:50 »

Predlažem ti da probaš sa pretećom Srivera, odnosno sa Butterfly Flextra sa kojom ja igram već godinu dana. Osim što mi dogovara nabavljam ju iz Kine za 130 kuna.
Mislim da se sa njom može kvalitetno igrati obrana, vuči spin, a bogme i tući drajfom. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
zg
Brisač Postova

« Odgovor #7 : Prosinca 17, 2010, 14:46:02 »

Hvala na informaciji, isprobat ću (ne znam na koga se odnosilo, ali svejedno ću isprobati)  Smiley
« Zadnja izmjena: Prosinca 17, 2010, 14:47:16 zg » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #8 : Prosinca 17, 2010, 14:49:58 »

Odnosilo se na tebe ZG i na svakoga tko želi takvu igru. OK.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
zg
Brisač Postova

« Odgovor #9 : Prosinca 18, 2010, 00:31:57 »

Stigla mi sriverica 1,5 mm, i tenergy 64 1,7 mm ... još čekam drvo, pa da konačno uzmem najbolju kombinaciju, onda nema mijenjanja, nažalost...  Smiley
Naručio sam tango 1,5 mm crvenu, nekako sam se predomislio, ne treba mi, pa jel ima zainteresiranih koji bi kupili, nisam ni ja kupio, pa eto ako hoće netko, mogu mu donijeti...
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!