SLAST
Svibnja 13, 2026, 21:33:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 5. i 6: kolo  (Posjeta: 2591 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
drma dj
**
Klub: STK Brod

« : Studenoga 27, 2010, 19:57:31 »

Dojavljeno mi je ovako:

STK MIHOVLJAN - STK OLIMPIJA ID Osijek   0-4

STK ŠENKOVEC - STK OLIMPIJA ID Osijek  0-4

dakle pobjede nisu upitne nego nisam siguran da li je točan rezultat...
Evidentirano
V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #1 : Studenoga 28, 2010, 13:51:49 »

šenkovec-vukovar 91 4-2
mihovljani -vukovar 91 -3-4
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Studenoga 28, 2010, 19:23:53 »

Moji izvori iz Petrinje kazuju :

PODRAVKA(Koprivnica) - MLADOST(Petrinja)  - 4:2
 MSC NOSTRO(Čakovac) - MLADOST(Petrinja) - 1:4
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Studenoga 28, 2010, 20:37:34 »

Evo svih rezultata 4. kola 2. HSTL - istok (iako je tema nazvana 5. i 6. kolo po ne znam kojem kriteriju, vjerojatno neka greška autora "drma dj"):

ŠENKOVEC - VUKOVAR '91.    4:2
MIHOVLJAN - OLIMPIJA ID     0:4
PODRAVKA - MLADOST         4:2
MSTC NOSTRO - KUTINA      0:4

ŠENKOVEC - OLIMPIJA ID      0:4
MIHOVLJAN - VUKOVAR '91.   3:4
PODRAVKA - KUTINA            4:2
MSTC NOSTRO - MLADOST    1:4

Dvije "metle" Olimpije ID, u derbiju neporaženih Podravka je dobila Kutinu 4:2, a istim rezultatom i Petrinju. Kutina je udijelila "metlu" Nostru, a samo malo milostivija prema Nostru bila je Petrinja. Vukovar je dobio Mihovljan sa 4:3 nakon što je Mihovljan vodio sa 3:1 poslije para ! (info od Franje Flaca). Sada je na vrhu Kutina sa 6/1, ali i 2 meča više odigrana, zapravo su pravi lideri Olimpija ID i Podravka koji su sa po 5/0 jedini neporaženi. Na dnu su sa po 0/5 "zabetonirani" Graničar i Nostro pri čemu je Nostro dobio samo 2 pojedinačne partije u 5 utakmica. Čini se da će njihov meč u zadnjem kolu odlučivati o ostanku jer su to izgleda ipak 2 najslabije ekipe. Sve ostale ekipe imaju po najmanje 2 pobjede, OŠB i Vukovar imaju po 2/3, Mihovljan ima 2/5 itd. Kompletna tablica nakon ovoga kola je na našem webu.
« Zadnja izmjena: Studenoga 28, 2010, 20:38:48 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Studenoga 28, 2010, 21:07:57 »

Citat: stjepan
(iako je tema nazvana 5. i 6. kolo po ne znam kojem kriteriju, vjerojatno neka greška autora "drma dj"):

Eh Stjepane...ja sam "krivac"  sram pogledaj prošlo kolo pa ćeš vidjeti
Kad je ČOJEK  napisao 3 kolo ja ga grdio jer piše tako,sad kad je napisao ovako ti ga grdiš  lol...
Ako treba medijski linč,onda udrite po meni  boxing reket

Mislim da je najmanje bitno kako se točno piše koje je kolo...puno je važnija informacija  postovanje
Evidentirano

drma dj
**

« Odgovor #5 : Studenoga 29, 2010, 00:14:46 »

(iako je tema nazvana 5. i 6. kolo po ne znam kojem kriteriju, vjerojatno neka greška autora "drma dj"):

pa dajte ljudi dogovorite se.... nemam pojma
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : Studenoga 29, 2010, 00:56:04 »

Ne moraš se "drma dj" ništa čuditi, a niti ljutiti kad si upravo ti uveo pometnju u naslove tema jer si ih ti otvarao i davao im naslove. Treba samo pogledati na web HSTS-a pa vidjeti kako idu kola po redu. Zbog sustava vezanih domaćinstava u jednom se kolu igraju po 2 utakmice, ali to se broji kao jedno kolo, a ne dva kako ste započeli. Dakle, ovo je službeno bilo 4. kolo, ali ti si temi dao naslov "5. i 6. kolo". Prošlo kolo prije 4 tjedna bilo je službeno 3. kolo, ali ti si temi dao naslov "4. i 5. kolo". A sve je započeo "Đuka" koji je 2. kolo nazvao kao "2. i 3. kolo"... I onda si ti nastavio po toj logici... No, to nije tako bitno, bitnije su informacije koje se objavljuju, a svi već znamo o čemu se radi ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Studenoga 29, 2010, 16:50:26 »

Citat: Mata
Eh Stjepane...ja sam "krivac"  sram pogledaj prošlo kolo pa ćeš vidjeti

Stjepane pročitaj cijelu temu "4 i 5 kolo" ....vidjet ćeš da nije drma dj kriv...ja sam lose...ja sam mijenjao ime  teme  doh i spreman sam odgovarati pred stolnoteniskim sudom pravde  biti ce dobro...ako treba spreman sam na suspenziju  kk

Zanimljivost je da se i 3HL igra istim sustavom pa se vodio 10 i 11 kolo  strah utek'o
« Zadnja izmjena: Studenoga 29, 2010, 16:52:28 Mata » Evidentirano

drma dj
**

« Odgovor #8 : Studenoga 30, 2010, 07:32:00 »

Ne moraš se "drma dj" ništa čuditi, a niti ljutiti kad si upravo ti uveo pometnju u naslove... prije 4 tjedna bilo je službeno 3. kolo, ali ti si temi dao naslov "4. i 5. kolo"....

"Stjepane" ajd stvarno pročitaj prošlu temu. I molim te ne sipaj toliku žuč po meni jer već prelaziš neke granice normalnoga i kulturnoga. Hvala.
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Studenoga 30, 2010, 08:30:41 »

Ne moraš se "drma dj" ništa čuditi, a niti ljutiti kad si upravo ti uveo pometnju u naslove... prije 4 tjedna bilo je službeno 3. kolo, ali ti si temi dao naslov "4. i 5. kolo"....

"Stjepane" ajd stvarno pročitaj prošlu temu. I molim te ne sipaj toliku žuč po meni jer već prelaziš neke granice normalnoga i kulturnoga. Hvala.

Oprostite ljudi, osjećam se kao kriminalac koji zaslužuje Alcatraz ... Ako se ovo gore citirano naziva "sipanjem tolike žuči" i ako se to smatra "prelaženjem granice normalnoga i kulturnoga", onda stvarno ne znam ... Potrudio sam se dati sve rezultate kola da ljudi znaju, naveo da je to 4. kolo i usput spomenuo da je to vjerojatno greškom nazvano kao 5. i 6. kolo, ja ne znam tko je mijenjao nazive tema, vidim samo tko je autor teme i sada na mene ovakve kvalifikacije ... Poslije sam to još malo obrazlagao, možda i nepotrebno, ali i zaključio:
No, to nije tako bitno, bitnije su informacije koje se objavljuju, a svi već znamo o čemu se radi ...

... da bi me "drma dj" ovako okvalificirao... Ja se ispričavam, iako baš i ne znam zašto, ali u svom postu nisam primijetio da sipam žuč, a posebno da sam nenormalan i nekulturan...

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Studenoga 30, 2010, 09:09:19 »

Stjepane...Alcatraz je zatvoren odavno,jedino ako si mislio da odeš u samicu  kk
Da vas odvedem sa "žučne" rasprave,evo zanimljivog zapisnika iz Mihovljana,gdje je Vukovar napravio pothvat.
Pokušat ću označiti zanimljivo:

STK MIHOVLJAN                 -        STK VUKOVAR 91                       3      :        4           15    :    12        266    :  257

MIH3   BUJAN Nino               A   -   Y  V913   HORVAT Ivan               11 : 7  , 11  : 8  , 13 : 11  ,    :    ,     :      3 : 0 ,    1  :  0
MIH4   MATOTEK Davor             B  -   X  V91   TOMIĆ Igor                1   2: 10 , 8 :  11 , 11 :  9  , 5  : 11 ,  8  : 11   2 : 3      1  :  1
MIH1   MARUŠIĆ Tomislav          C  -   Z  V914  ŠVERER Davor               11 : 8  , 11 :  9  , 11 :  8  ,    :    ,     :      3 : 0      2  :  1

P      P
MIH1   MARUŠIĆ Tomislav                    V91   TOMIĆ Igor
                                 A  -   A                                   11 : 7  , 13 :  11 , 11 :  4  ,    :    ,     :      3 :   0    3  :  1
MIH3   BUJAN Nino                R      R  V914  ŠVERER Davor

MIH3   BUJAN Nino               A   -   X  V91   TOMIĆ Igor                 11 : 7  , 7  :  11 , 11 :  8  , 12: 14 , 11 : 13   2 : 3      3  :  2
MIH1   MARUŠIĆ Tomislav          C  -   Y  V913   HORVAT Ivan               8  : 11 , 11  : 13 , 3  : 11  ,    :    ,     :      0 : 3      3  :  3
MIH4   MATOTEK Davor             B  -   Z  V914  ŠVERER Davor               8  : 11 , 11 :  5  , 11 :  6  , 7  : 11 ,  8  : 11   2 : 3      3  :  4

Domaćin vodio 3:1,sva 3 meča u 5 setova izgubio iako su u svakom imali vodstvo od 2:1
Svaka čast Igoru i Vukovaru dobro
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!