SLAST
Travnja 18, 2026, 14:57:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: 4.TURNIR G.BOGIĆEVCI  (Posjeta: 7216 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 02, 2010, 12:36:24 »

10. kolo                                                                           11.kolo

GLOBUS  -  FLIP                                                                 BROD 4 – GLOBUS
IMIA – BRESTOVAC                                   GRANIČAR 4 – GORNJI BOGIĆEVCI 2
KAMEN GRADNJA-POSAVAC                                                   GODINJAK 2- STRMAC VETERANI
ORIOVAC – GODINJAK 2                                                       POSAVAC – ORIOVAC
STRMAC VETERANI – GRANIČAR 4                                          BRESTOVAC -KAMEN GRADNJA
G.BOGIĆEVCI  2 – BROD 4                                                    FLIP  -  IMIA SREDANCI

Posavac je skoro pa sigurno jesenski prvak.Ostale 3 ekipe će međusobno odlučiti tko će biti "prva pratilja" Tongue
Za 2 mjesto najviše šansi dajem ekipi Flip-a no naravno ne mislim se predati bez borbe  borba
IMIA zadržava sigurno 3 mjesto pobjedom nad Brestovcem,a mogućom pobjedom i nad Flipom prelazi na 2 poziciju.
Brestovac pobjedom ide na 3 mjesto,dok sa porazom dovodi u pitanje i 4 poziciju jer im se zahuktali Oriovac približio.
Smatram da bi i meč Posavac - Oriovac trebao biti zanimljiv...iako su Kanižani favoriti ima i u ekipi Oriovca baruta u puškama raketar
« Zadnja izmjena: Prosinca 02, 2010, 12:43:48 Mata » Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Prosinca 02, 2010, 23:07:13 »

Gdje u Gornjim Bogićevcima se igraju susreti Lige ? Kada dođemo u Bogićevce kuda onda treba ići ? Molim Maria za upute.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Prosinca 02, 2010, 23:27:03 »

U G.Bogićevce se može doći s auto-ceste (duži put) izlaz Okučani,selo Dubovac,pa do raskrižja u Okučanima gdje se ide desno u Kosovac...slijedeće mjesto su G.Bogićevci.
Ako se ide od N.Gradiške onda je to : Kovačevac,Mašić,Medari,Trnava...i Gornji Bogićevci.
Kako je crkva vidljiva sa svih strana neka ona bude orijentir kako od nje doći do dvorane!
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #3 : Prosinca 02, 2010, 23:34:16 »

Mata, znam ja gdje su Bogićevci i kako doći do njih, jer sam za vrijeme rata upoznao ta sela.  raketar borba  Ali zanima me ostalo, kuda - u školu, ili mjesni odbor ili ...... i gdje se nalazi u odnosu na crkvu. postovanje nemam pojma
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Prosinca 02, 2010, 23:46:29 »

Nisam ni sumnjao u tebe...no pisao sam općenito ako ima netko da dvoumi između dužeg i sigurnijeg i skupljeg od ovoga kraćeg i jeftinijeg,ali nesigurnijeg (naselja,radar,moguć snijeg  blabla)
A za crkvu sam i ja naveo da bude orijentacija  clsdtopic

Iz nepouzdanih izvora saznajem da će na web stranici regije biti slika iz zraka G.Bogićevaca sa oznakom dvorane na slici...naravno neće biti označeno crvenim križem već sa dva reketa prekrižena jedna crna i jedna crvena guma  i drva jedno deff i jedno off+ kk
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #5 : Prosinca 03, 2010, 13:30:00 »

Malo sam u gužvi ovih dana pa sam zaboravio objasniti kako doći do nas. Mate da li ti možda imaš kakve veze sa G.B.Huh?? Ti si sve tako točno opisao da sam mislio da si ti bogčevljan. Kada se iz pravca N.Gradiške popnete na brdo prije crkve je ulica lijevo i na samom početku ulice sa lijeve strane je dom gdje će se održati turnir. Table Tennis wellcome
Evidentirano
Maki

« Odgovor #6 : Prosinca 03, 2010, 13:31:52 »

Sav sam zbrkan. Ulica DESNO prije crkve! ludi shots sram
Evidentirano
bishop
Klub: STK Flip

« Odgovor #7 : Prosinca 03, 2010, 14:42:17 »

na koliko se stolova igra i koji su stolovi?
Evidentirano
Maki

« Odgovor #8 : Prosinca 03, 2010, 17:59:31 »

Igrat će se na 5 stolova zato što ekipa Graničar 4 neće doći,inače bi stavili 6.Stolovi su plavi(komada 1)i zeleni(komada  4),loptice su okrugle raznih boja.Stolovi su Tibhar 3000(3)Tibhar smash 28 plavi(1)i Tibhar 2000(1). Loptice su Tibhar Basic bjele. Nadam se da će to biti zadovoljavajuće za bundes ligu biti ce dobro nemam pojma
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Prosinca 03, 2010, 22:04:55 »

Citat: Maki
Igrat će se na 5 stolova zato što ekipa Graničar 4 neće doći,inače bi stavili 6.Stolovi su plavi(komada 1)i zeleni(komada  4),loptice su okrugle raznih boja.Stolovi su Tibhar 3000(3)Tibhar smash 28 plavi(1)i Tibhar 2000(1).

Mislim da bundesligaške  kriterije zadovoljavaju i stolovi sa svinjokolje... dobro takav nam je tretman jbg..inače trebaju vam 4 stola  jer nema ni Kamen Gradnje,a na tom 5 stolu će se igrati bela između slobodnih ekipa  Tongue

Citat: Maki
Mate da li ti možda imaš kakve veze sa G.B.Huh?? Ti si sve tako točno opisao da sam mislio da si ti bogčevljan.

Pa prvo što mi pada na pamet je to da već par godina igram protiv G.Bogićevaca  Table Tennis,a poznato je da ja svoje protivnike puno studiram  kava pa tako i njihov geografski položaj  pice
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #10 : Prosinca 04, 2010, 00:06:09 »

Hahahahaha, geografski položaj  Laugh . Morat ću i ja početi to primijenjivati, možda pomogne  Wink
Evidentirano
Spin67
*
Klub: STK BRESTOVAC(kod Pozega)

POYDRAV SVIMA

« Odgovor #11 : Prosinca 05, 2010, 15:06:52 »

na koliko se stolova igra i koji su stolovi?
ČESTITKE ekipi STK POSAVAC NA  tituli jesenskoga prvaka 2010/11
Evidentirano
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #12 : Prosinca 05, 2010, 15:29:37 »

Hvala postovanje
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Spin67
*
Klub: STK BRESTOVAC(kod Pozega)

POYDRAV SVIMA

« Odgovor #13 : Prosinca 05, 2010, 15:49:08 »

Igrat će se na 5 stolova zato što ekipa Graničar 4 neće doći,inače bi stavili 6.Stolovi su plavi(komada 1)i zeleni(komada  4),loptice su okrugle raznih boja.Stolovi su Tibhar 3000(3)Tibhar smash 28 plavi(1)i Tibhar 2000(1). Loptice su Tibhar Basic bjele. Nadam se da će to biti zadovoljavajuće za bundes ligu biti ce dobro nemam pojma
Ovo prilikom želim da čestitam i organizatoru na dobro organiziranom turniru i vrlo dobrima uvjetima za stolni tenis(grijanje,podloga,stolovi itd.) pošto se ovaj turnir igra prvi puta u G. Bogičevcima  jer je većina ekipa po prvi puta ovdje.
Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #14 : Prosinca 05, 2010, 17:20:03 »

Evo ija zelim cestitati ekipi POSAVCA na osvojenom jesenskom naslovu prvaka , cestitke i organizatoru (G.Bogicevcima) na super uvjetima i organizaciji zadnjeg turnira 5.lige ove godine
Evidentirano

G.S.
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!