SLAST
Lipnja 06, 2026, 03:06:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: BROD - IZGRADNJA  (Posjeta: 1130 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Travnja 22, 2008, 22:57:38 »

U izvrsnoj, iznimno uzbudljivoj, kvalitetnoj i izjedna?enoj utakmici vode?a ekipa BROD-a je u 13. predposljednjem kolu 1. Lige SLAST pobjedila IZGRADNJU sa rezultatom 6:4 , i tako je kolo prije kraja Lige prakti?ki gotovo poznat prvak Lige za sezonu 2007. / 2008.  Grin Cheesy Cheesy
U posljednjem kolu ekipi BRODA je protiv DERI BRKO dovoljan i nerje?en rezultat da zadr?i stalno vode?e mjesto Lige i osvoji pehar prvaka.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Travnja 23, 2008, 08:26:01 »

?estitke Brodu na uspjehu Wink

Jel stvarno bilo uzbudljivo da je par odlu?ivao ili krajnji rezultat samo sugerira tijesnu pobjedu?
« Zadnja izmjena: Travnja 23, 2008, 08:38:52 Mata » Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Travnja 23, 2008, 12:40:52 »

Neizvjesno je bilo od samog po?etka do kraja, u gotovo svakoj partiji ili setu. Bera je igrao sjajno, a ni ostali iz Izgradnje ( ?upan, Ninkovi? ) nisu bili ni?ta lo?iji.
Mi smo poveli sa 2:0, zatim su oni izjedna?ili na 2:2, 3:2 za nas, 3:3, 4:3, 4:4, onda Dabi? pravi 5:4 za nas i par odlu?uje da li ?e mo pobijediti. Naime nama je i nerije?en rezultat bio dovoljan, a da na kraju opet budemo prvi.
Ipak na? par ( Klobu?ar-Dabi? ) je pobijedio i sada smo gotovo sigurno prvaci prve cijele natjecateljske sezone.
U zadnjem kolu sa Deri brko nam je dovoljan i nerije?en rezultat, a oni su ipak slabiji od Izgradnje.
Koliko sam ?uo, ve?eras ?e biti uzbudljivo i odlu?uju?e u 11. osnovnoj ?koli na susretu Kamen-gradnje i va?e 1. ekipe.
Mislim da ?u sigurno oti?i pogledati ovaj me? odluke za ulazak u 1. ligu SLAST-a. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Travnja 23, 2008, 14:22:15 »

U me?uvremenu sam dobio zapisnik s va?e utakmice i vidio sve.
Robert dobio dva me?a u 5 setova(i par je bio u 5)
U svakom slu?aju vama jo? jednom ?estitke na pobjedi,a isto tako i Izgradnji na odli?noj igri!

?to se ti?e derbija 2 lige bojim se da od toga ne?e biti ni?ta.
Naravno ja se nadam da ?e "moji" odigrati dobro ,ali mislim da su Vjeko&comp prejaki.
Mada kao sporta? vjerujem da je sve mogu?e.

Mi bismo trebali igrati u petak s Oriovcem ako se ne dogodi ne?to nepredvi?eno.
Pozdrav!
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!