SLAST
Svibnja 13, 2026, 21:38:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 7.kolo  (Posjeta: 3810 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« : Sijenja 28, 2011, 16:28:19 »

Subota 29.01. u 17,00 sati u dvorani OŠ "Vladimir Nazor" sastaju se GRANIČAR - OŠB

Moglo bi biti zanimljivo iz prostog razloga što se Graničar pojačao sa Sokazovcem Tammom , tako da Božo ne bi trebao biti usamljen...premda je moje mišljenje da domaćin nema što tražiti u ovom susretu.
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Sijenja 29, 2011, 10:12:23 »

Ne bih se složio s Đukom, ako je u jesen OŠB bio apsolutni favorit pa je bilo 4-3, ne vidim način da će danas biti drugačije.
Bit će otvoreno do kraja, mislim da će rezultat ovisiti o Darijevoj inspiraciji danas. Ako bude odigrao na razini jesenskih partija; pobjeda OŠB
ako ga ne bude išlo pobjeda Graničara...
« Zadnja izmjena: Sijenja 29, 2011, 21:27:30 Bera11 » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Sijenja 29, 2011, 21:36:13 »

Graničar - OŠB 3-4

Kraljević - Kljaić 3-1
Jurinić - Dabić 3-2
Thamm - Garić 1-3
Jurinić,Kraljević - Klaić, Dabić 0-3
Kraljević - Dabić 3-2
Thamm - Klaić 0-3
Jurinić - Garić 0-3

Triler meč, o detaljima malo kasnije...
« Zadnja izmjena: Sijenja 29, 2011, 22:42:18 stjepan » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Sijenja 29, 2011, 21:41:12 »

Negdje si kiksao u pisanju rezultata. Nisam bio od početka, ali čini mi se u početnom dijelu si kiksao..

« Zadnja izmjena: Sijenja 29, 2011, 22:45:19 stjepan » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #4 : Sijenja 29, 2011, 22:16:30 »

Uffff, što nisam igrao kladionicu. Danas sam tvrdio da će rezultat ponovno biti 4:3 za OŠB i pogodio sam.
Čestitke momcima iz OŠB-a.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Sijenja 29, 2011, 22:47:48 »

Negdje si kiksao u pisanju rezultata. Nisam bio od početka, ali čini mi se u početnom dijelu si kiksao..

Rezultat para nije bio ispravan pa sam to popravio u Berinom postu. Greškom sam "uspio" obrisati i dio tvog posta odnosno onaj dio gdje si citirao Berin post, valjda sam još zdrman od šok-meča večeras ... doh
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : Sijenja 29, 2011, 22:50:00 »

Evo i "zapisnika" večerašnjeg trosatnog trilera:

GRANIČAR  -  OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD      3:4

■ 1:0   Kraljević Božidar – Klaić Tomislav      3/1   (9, -5, 9, 9)
■ 2:0   Jurinić Matej – Dabić Dario              3/2   (-2, 6, -3, 9,8)
■ 2:1   Thamm Tugomir – Garić Ivan           1/3   (7, -7, -3, -9)
■ 2:2   Kraljević/Jurinić – Klaić/Dabić           0/3   (-8, -7, -8)
■ 3:2   Kraljević Božidar – Dabić Dario         3/2   (-3, 6, -3, 10,8)
■ 3:3   Thamm Tugomir – Klaić Tomislav      0/3   (-6, -9, -4)
■ 3:4   Jurinić Matej – Garić Ivan               0/3   (-10, -8, -9)

« Zadnja izmjena: Sijenja 29, 2011, 22:51:07 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #7 : Sijenja 30, 2011, 11:17:09 »

Ne bih se složio s Đukom, ako je u jesen OŠB bio apsolutni favorit pa je bilo 4-3, ne vidim način da će danas biti drugačije.
Bit će otvoreno do kraja, mislim da će rezultat ovisiti o Darijevoj inspiraciji danas. Ako bude odigrao na razini jesenskih partija; pobjeda OŠB
ako ga ne bude išlo pobjeda Graničara...

Prva Berina procjena o otvorenosti meča do kraja pogođena 100 %. A druga da će rezultat ovisiti o Darijevoj inspiraciji i da će ovisno o tome meč otići na jednu ili drugu stranu isto je bila logična 100 %. Ali se u praksi nije pokazala točnom, Dario je izgubio obje sa 2/3 nakon što je u obje imao 2/1, izgubio je čak i od trećeg igrača, a OŠB je ipak dobila. Jer je imala odličnog Garića i ponovo nam je, kao i jesenas, treći igrač donio dvicu i pobjedu, jesenas je na toj poziciji igrao Dario, a jučer Garić. I Tomi je dao svoj doprinos, jedna pojedinačna + par koji je bio pravo pozitivno iznenađenje, nadam se još njihovim pobjedama i ubuduće jer je to često presudno.

Poanta je u tome da je ovo ludi sport u kojemu nikad ne znaš kako će se stvari razvijati, dobiješ kad se činilo da si gotov ili izgubiš dobiveno... Ovaj put smo mi spasili zaostatak od 2 razlike u utakmici, a znalo je biti i obratno kad smo prosipali.

Pojačanje Graničara nije se takvim i pokazalo. Atraktivan penholder stil igre nije bio učinkovit i na Thammu smo izgradili pobjedu. Godine i težina čine svoje, pokretljivost je slaba i s ovom igrom teško da će pomoći Graničaru da se dočepa kvalifikacija. Možda je bila i kriva procjena mogućnosti jer od pojačanja očekuješ da radi dvicu, a ne da protivnik na njemu napravi pobjedu... No, to je ipak problem Graničara, možda se prvi mačići bacaju u vodu i možda čovjek kasnije proigra i napravi rezultat.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #8 : Sijenja 30, 2011, 13:44:02 »

Ipak je moja procjena bila točna , domaćin mije imao što tražiti u ovom meču... bez obzira na poraze Darija (što da je on dobio bar jednu, a realno je trebao dvicu ) nisu bili u ostalim susretima ni blizu gostima, a ono što su dobili bilo je "sve u fixu"... osim Bože tamo realno nitko nije ni blizu kvaliteti OŠB-ovaca . Mislio sam možda taj Thamm, ali ako igra penholder i k tome pokretan kao vaterpolista u petercu...
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #9 : Sijenja 30, 2011, 15:29:21 »

Slažem se sa Đukom, i na sreću (Bera je krivo procijenio  Grin Wink Smiley heheh) a to sve zato jer je Ivan odigrao odlično  Angel i jer je par svoje odradio.   A mogli smo pobjediti 4:1. Nije puno falilo. Ipak bliže je bilo 4:2. Realno jači smo u svakom pogledu.  Zadnji put kada smo pobjedili 4:3, mi što smo dobili je sve bilo sa 3:0, a GRA  tri pobjede navukao jedva, sve u fiksevima….

Ovdje, prvi meč Božo je tri seta dobio na 9, a Tomi svoj laganini. No, ipak Božo je imao veću želju za pobjedom, i zasluženo dobio. No, po mom mišljenju, iako je Božo dobio 2 puta, Tomi je bolji igrač. Ali stvari se ovako poklope… no bilo je gusto
Da mi netko kaže da ću izgubiti, rekao bih nema šanse. I od 100 mečeva sa Jurinićem, stavio bih na sebe 95 pobjeda, ako ne i više. I ne mislim da je to podcjenjivanje. Dokaz da je sve u glavi je da sam dosada bio najspremniji, sa najviše treninga, i osjećaja odlične igre. No, nekakva ukočenost, velika trema me uhvatila, nisam mogao servirati kao inače, ruka se tresla … žalosno.  I to ni 5:1 u petom setu nije mi bilo dovoljno vodstvo. Previše igre na mahove…

Garić  bolji od Thamma, i zasluženo pobjeđuje bez nekih teškoća.
Za par smo ih jako iznenadili, i ta je kombinacija bila moja želja jer sam bio uvjeren u našu pobjedu. Znao sam da smo bolji i da se neće snaći u ovakvoj igri sa jednim defanzivcem…
I što se tiče para, neće biti lagano protiv drugih ekipa, ali zasada nemamo bolju kombinaciju…

A ovo sa Božom, previše nesigurnosti sam imao, ali mogu zaključiti da je falilo i sreće.  9:4, pa 10:8, pri 2:1 u setovima, treba nekada i sreće. No najviše sam kriv sam jer sam 4 obične serve profulao u mrežu. I to onda više nije 9:4 nego 9:8 !!! A 5 set sam bio zbunjen jer nisam mogao vjerovati što se dogodilo u 4. Čestitam Boži na dobroj igri. No vratit ću im za ove poraze ! Ali u ligi će to biti moguće tek za par godina, jer oni ispadaju iz lige, a tko zna, možda mi uđemo u prvu …

Tomi ubija Thamma, previše je brz za njega. A i servise, te vraćanje servisa imaju Tomi i Ivan bolje...

I Garić suvereno odnosi pobjedu nad Jurinićem OŠB-u. Stvar je u tome da mi imamo 3 podjednaka igrača (i 4 kada je u treningu) i samo je pitanje tko je kako raspoložen… ali kada su svi trojica na nivou, onda i znatno jače ekipe mogu izgubiti od nas…
I ono, da opet igramo, vrlo vjerojatno da Božo ne može napraviti dvicu, kao ni Jurinić nijednu pobjedu, a opet nitko od nas ne može garantirati pobjedu nad Božom… Znamo se dobro, i tu, mi OŠB-ovci, Damir, Božo, Tomi, Adam i Ivan, može svatko svakoga dobiti, što ne znači da je netko bolji ako ga međusobno pobjedi.  Zahvaljujem se na podršci navijačima. Meni su nedostajali moji igrači, volim vidjeti Đuku, Domcca, Akana, Hineka na jednom mjestu  Tongue hehehe.
 Đuka, razočaran sam kvalitetom pipaka na travi. Ne mogu vjerovati kako vama stoje, ali meni izdrži mjesec dana guma, maksimalno dva. I opet se dogodilo da mi prije meča ode pipak, i da nemam zamjene. To mi užasno smeta. Što psihički tako i što guma daje više flaha. Nije to više to…
Pozdrav svima
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Sijenja 30, 2011, 15:37:48 »

I imam jednu zamjerku domaćinima. Smatram da je to neodgovorno i žalosno. U dvorani je bilo zima čak i gledateljima koji su stajali u jaknama, a da ne govorim nama igračima kako je bilo, i kako to utječe na gume !!! Dvorana se treba ranije zagrijati, a ne grijati samo pola sata prije meča, a za vrijeme meča onda ne grijati.... nego oni ostave 2 upaljena radijatora da griju, uh, kako da ne bi...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #11 : Sijenja 30, 2011, 15:58:02 »

Nije mi jasno ovo za travu i pipke ( naručivao kod "Arapa"), Domacc skoro godinu dana "klati" sa njom, Drago isto... meni oko dvije godine (prvi sam počeo igrati ovdje u Brodu sa D Tecs) i ni jedan čepić se nije otkinuo baš zbog svoje mekoće i rastezljivosti (tenzora)... možda su i pitanju nove serije proizvoda i kako je ova trava najtraženija na tržištu možda je proizvođač počeo fušariti...
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Sijenja 30, 2011, 16:37:39 »

Eto, kad ste se već dotakli materijala i pipaka, možda i pitanje nije baš upućeno vama, ali sigurno će oni koji znaju pročitati i nadam se i odgovoriti.
Da li se smatra da je reket ispravan za igru ako mu nedostaju pojedini pipci, sad da li jedan, dva ili desetak?
Tu bi se isto moglo nadodati i pitanje za normalne gume koje jednostavno nisu dobro zalijepljene pa guma "klapa" ili ima "brdo" jer ne leži dobro na reketu.

Inače što se tiče grijanja jučer u dvorani to sam i ja primjetio, valjda zato što više volim da je toplo nego hladno. Ipak nisu svi baš tako mladi  Grin.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #13 : Sijenja 30, 2011, 18:27:14 »

Ne smije se igrati bez pipka, jedino ako pipak otpadne za vrijeme meča. No može se tolerirati... (ali može se zaljepiti pipak). A to odljepljivanje gume isto se ne smije, no, tada loptica dolazi flah, i mislim da to nije toliki problem....

A ovo mislim da je to ovo drugo sto ste rekli. Počeli su fušariti. Do sada su mi 3 pipka otpala na dvije gume. I to nisu gume uopće stare bile.. Kažem, mjesec dana. A Arap. stalno naručuje gume i stalno se proda. Već drugi put mi ode prije meča pipak,i zanimljivo nijednom nema gumu za prodati, vec treba stici u pon a u sub mi vec igrali mec, i oba dva puta sam izgubio. Prvi put od Tkaleca, sada od Jurinica. To kao da nije više D tecs. Ali niije to razlog poraza...  No, ja sam kriv. Treba zato uvijek imati rezervnu gumu !!!
I jednom sam kupio dvije gume, jedna se sjaji, a druga ne, i kod jedne su malo pipci elastičniji ! Kako to objasniti. Ta što se više sjaji, više mi se sviđa...
« Zadnja izmjena: Sijenja 30, 2011, 18:50:17 zg » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #14 : Sijenja 30, 2011, 19:09:09 »

Da se nisu pojavile loše kopije guma kao i za sve ostalo? Ponešto se i o tome nađe na net-u.
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!