SLAST
Travnja 18, 2026, 08:54:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: ?estitke  (Posjeta: 2015 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibnja 08, 2008, 00:12:30 »

?estitke
 ekipi Deri Brko na osvojenoj tituli!!! Wink

ekipi Broda  na 2 mjestu mada im je ,vjerujem,te?ko nakon ?to su vodili cijelu sezonu Angry

ekipi Izgradnje na 3 mjestu gdje su i oni dugo bili u igri za najvi?i plasman,ali su imali  veliki uteg izgubljene utakmice bez borbe gdje su jedino oni osjetili "ma?" pravilnika. Huh?

U stvari ?estitke svim ekipama koje su sudjelovalu u utakmicama 1 i 2 lige SLAST ove sezone sa ?eljom da nas dogodine bude jo? i vi?e i da zavr?nice budu uvijek ovako uzbudljive.Sjetimo se samo pro?le sezone kad su poeni odlu?ivali prvaka. Wink,a setovi o ispadanju iz lige. Shocked

?estitke vodstvu lige na vo?enju iste te posebno Travaru na a?uriranju rezultata lige na stranicama svog kluba.

« Zadnja izmjena: Svibnja 08, 2008, 00:13:30 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Svibnja 09, 2008, 13:17:23 »

Da sam sebi odgovorim i ovim putem ?estitam Lutalicama na zaslu?eno osvojenom prvom mjestu 2 lige te de?kima iz Kamen-Gradnje na osvojenom 2 mjestu i plasmanu u 1 ligu.
Na?oj prvoj ekipi ?estitke  na 3 mjestu .

Mi bismo trebali me?usobno  ve?eras odigrati me? za presti?.
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Svibnja 09, 2008, 14:51:49 »

Mato, da ne bude? sam u komentarima evo i mojeg ucesca.
Prvo se zahvaljujem na cestitkama i takodjer cestitam tvojoj prvoj ekipi na osvojenom 3. mjestu, ako i Izgradnji na 3. mjestu u prvoj Ligi.
Na?e dvije zadnje utakmice sa Izgradnjom i Deri brko pru?ile su gledateljima zaista vrhunski stolni tenis, kojeg je ?teta  bilo ne vidjeti. Svi su u?ivali u izvrsnoj borbenosti i vrhunskim poenima.
A ?to se ti?e moje ekipe i Kamena, dogodilo nam se ono najgore da u zadnjoj minuti primimo gol i izgubimo prvenstvo.
Sto se moze, takav je sport. Naravno ekipama Deri Brko i Lutalicama ?estitke na osvojenom prvom mjestu, a posebno ?estitam Lutalicama i Kamenu na ulasku u 1. Ligu.
Ide? li u nedjelju na Brod-open ? Biti ?e jak i dobar turnir !   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Svibnja 09, 2008, 16:23:01 »

Pozdrav!
Dolazim na Brod-open sa zapisnicima zavr?nih utakmica.
Ina?e kao ?to rekoh mi ve?eras igramo derbi za prvaka isto?nog dijela BP ?upanije   Cheesy kad nam je to jedino ostalo Cheesy Cheesy
« Zadnja izmjena: Svibnja 09, 2008, 16:24:13 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Svibnja 09, 2008, 23:33:17 »

Prvak isto?nog dijela na?e ?upanije je ekipa IMIA 2 koja je ve?eras savladala favoriziranu ekipu IMIA 1 rezultatom   6:4. Wink
?alim se naravno o prvaku,a rezultat je stvaran nakon  borbenog  me?a punog preokreta  gdje je doma?in vodio 3:1 i 4: 2  zavr?ilo je 4 : 6
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #5 : Svibnja 13, 2008, 11:08:49 »

Mata, od srca vam ?estitam na osvojenoj tituli prvaka Isto?nog dijela Brodsko-posavske ?upanije u izuzetnoj jakoj i brojnoj konkurenciji.  Grin Shocked
Ja sam bio na BROD-OPENU i poku?ao sam te prona?i i prepoznati prema slici sa tvojeg avatara, ?elio sam da se upoznamo. Nisam te tamo uspio prona?i, mada je bilo sli?nih.  Cheesy Grin Grin Wink
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Svibnja 13, 2008, 11:36:49 »

Hvala za ?estitke!
A ako si me tra?io po slici nisi mogao fulati jer sam u potpunosti igrao, izgledao i kretao se kao osoba sa avatara te izgubio od svog prijatelja Marija Abramovi?a 3:2 Wink

Kasnije u prijateljskom me?u,daleko od pogleda u ?o?ku dvorane sam ga dobio 4 seta,ali to se nije brojilo Huh? Huh? za natjecanje.
A koliko vidim i Bo?u Kraljevi?a sam propisno umorio kad ga nije bilo u polufinalu Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!