Kako sam crne teme prebacio pod drugu temu,ovdje možemo prokomentirati događaje od nedjelje.
Derbi prvenstva je odigran tijesnom pobjedom ekipe FLIP-a nad vodećim Posavcem.
Iako vjerovatno većina smatra da je možda Tiho Sigurnjak izgubio prvenstvo,to ipak nije tako.
Pišem ovo jer je Tiho vodio protiv Tihe

2:0 u setovima i izgubio 2:3.
Set koji je dobio Jurić protiv Vuletića je bio odlučujući...to sam rekao već u nedjelju dečkima iz Kaniže i prije ostalih mečeva.
Nakon pobjede Vuletića od 3:1 i možebitne pobjede Sigurnjaka nad Soltokovićem od 3:0 (a vodio je 2:0) omjer setova bi bio 14:9 za Flip dok je jesenas bilo 14:8 za Posavac.
Ne želim proglašavati prvake prije posljednjeg kola no AKO obje ekipe pobjede i zadrže ove omjere ponovit će se potpuno ista situacija od prošle godine kad je momčad Brod 3 bila prvak ispred moje ekipe sa istim brojem bodova i identičnim međusobnim rezultatom 4:2 i 3:4.
Pa neka netko kaže da je ovo kaubojska liga i da nije zanimljiva.
Isto tako prošle godine je bila borba za 3 mjesto i odlučeno na zadnjem turnira,a i ove godine se sprema isto.
Ovaj put moja ekipa ima naizgled veliku prednost od dva poraza manje,ali i dva teška protivnika.
Brestovac koji nas je već pobijedio jesenas i bez pojačanja pobjedom protiv nas dolazi na 1 pobjedu zaostatka.Kako mi igramo zadnje kolo sa FLIP-om realno je očekivati da i to izgubimo.
Međutim mi se ne predajemo.Naravno da dolazimo pobijediti obje utakmice.Sportski je nadati se.
Ako uspijemo pobijediti Brestovac riješili smo problem.Ako pak ne uspijemo idemo pokušati srušiti FLIP .

Rezultati iz SLAST-a mi daju za pravo da to možemo.Bit će teško,ali ne bih rekao nemoguće.