SLAST
Srpnja 29, 2026, 23:30:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 18. kolo  (Posjeta: 6067 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #15 : Travnja 11, 2011, 20:39:00 »

BROD PLIN - POSAVAC  1:9

NOŽINA      1/2                 SOLTOKOVIĆ  3/0
DEKANOVIĆ  0/3                BRZIĆ           3/0
MRVA         0/3                 MRŠIĆ          2/1
                             PAR    SOLTOKOVIĆ/BRZIĆ
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #16 : Travnja 11, 2011, 21:33:30 »

Lutalice - Kaniža 2009. svoj će susret 18. kola odigrati u ponedjeljak, 11.04.2011. u dvorani Obrtničke škole s početkom oko 20,30 sati.
Tko očekuje nešto od rezultata ovog meča, nažalost, nema ih, gosti nisu došli, a zašto, još ne znamo  Huh? Undecided
« Zadnja izmjena: Travnja 11, 2011, 21:55:51 ReBus » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #17 : Travnja 12, 2011, 22:33:48 »

Pa dobro što je s Kanižom 2009? Rakuniću je li tebi poznato što se s njima dešava i što se jučer desilo da nisu došli?
Evidentirano
rakun

« Odgovor #18 : Travnja 13, 2011, 06:02:15 »

kava Stvarno neznam Huh? ...još smo mi poslje utakmice sa BROD PLINOM razmišljali da pogledamo vašu tekmu, ispalo je dobro što nismo džabe bi čekali...hm sad kad bolje razmislim doh da smo došli mogli smo mi malo igrati borba kad već oni nisu došli Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #19 : Travnja 13, 2011, 07:36:40 »

Očito još nisi pročitao i proučio pravilnik SLAST-a....pa nemate vi pravo ići na drugu utakmicu,a kamoli još i igrati prijateljski meč ...evo ti link na pravilnik dobro ga prouči:

http://www.liga-slast.hr/STATUT__I__OSTALO/statut__i__ostalo.html
Evidentirano

rakun

« Odgovor #20 : Travnja 13, 2011, 09:41:38 »

Puno je tu članaka i puno toga napisano, meni stalno upada u oči famozni članak 7. i onih 10km, slučajno sam se neki dan prisjetio onih rasprava pa odlučio izmjerit kilometražu Slavonski Brod - Kaniža točno 7,5 km  Grin ....e sad možda će neko reći da nisam mjerio s pravog dijela grada, a tko zna od kud do kud treba mjeriti Huh? Mata i ti bi trebao izmjerit udaljenost možda se iznenadiš rezultatom lol
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #21 : Travnja 13, 2011, 12:05:06 »

Evo što se tiče meča Lutalice - Kaniža 2009. dogovorenog za ponedjeljak, 11.04.2011. u 20,30 sati:

1. Ekipa Kaniže 2009. nije došla na dogovoreni meč, uopće se nisu pojavili
2. Također, nisu ni najavili da neće doći, niti otkazali, a mi smo ih čekali 1 sat
3. Nisu se javljali na naše pozive tu večer tako da nismo znali da li su krenuli, da li da ih čekamo, razlog nedolaska itd.

Kontakt smo uspostavili jučer (utorak) dopodne, mi smo ih nazvali i ponudili smo im novi termin u srijedu u 20,30 sati, rekli su da će nam se tijekom utorka javiti, ali nisu se javili. Ponovo smo se čuli danas (mi nazvali), ali rekli su da nisu u stanju organizirati se i doći u Brod te da predaju meč bez borbe. O tome sam izvijestio povjerenika lige, a poslati ću mu i takav zapisnik s navedenim opisanim činjeničnim stanjem.

Smatram ovakav odnos kolega iz Kaniže nekorektnim jer ekipa ima u rosteru 9 prijavljenih igrača, sad da nisu mogli naći trojicu ili bar dvojicu da službeno odigramo, ne znam ...

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #22 : Travnja 13, 2011, 14:29:32 »

Ajoj, a ja zapet k'o puška, a od meča ništa  Sad. A što će biti s bodovima? I dečki su mogli bar biciklima doći, ali ima još fore i idući tjedan, možda se mogu do tada organizirati.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #23 : Travnja 13, 2011, 14:48:10 »

Ne, rekli su da ne mogu (čitaj: ne žele i neće) i to je njihov konačni odgovor, a i više ih ne bih moljakao, to je završena priča. Tako da se možeš otkočiti ... A za bodove mi se he.., to je potpuno nevažno u cijeloj stvari, valjda će odluku o tome donijeti natjecateljska komisija ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #24 : Travnja 13, 2011, 17:23:37 »

"...gdje je nestao čovjek..gdje se skriva on.." pjeva Bare  Wink

Po ne znam koji put ću ponoviti da ne mogu vjerovati da se danas uz sva čuda tehnologije događaju takve stvari da se ne može javiti i opravdati nedolazak...pa gdje je tu poštovanje  Huh? Huh?
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #25 : Travnja 16, 2011, 23:08:54 »

Nije bila fora, primjetio sam ali je bilo kasno, a znao sam ako niko drugi ti ćeš primjetiti.
Kao prošlogodišnji učesnik nisi se obradovao turniru ...!?
Inače kad ti tako pobjegne greška, možeš ju sam popraviti, tamo kraj Citat piše i Uredi i klikneš na Uredi i popraviš što trebaš i onda opet pošalješ poruku.

A što je s turnirom..ništa se ne zna detaljnije. Nešto se ne sjećam da li su se igrali parovi...
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #26 : Travnja 18, 2011, 22:56:43 »

TIM           -       SPORT  DOMI            1 : 9
Katalinić 1/2        Zorko    3/0
Mihaljčuk 0/3       Oreč     3/0
Pavlinović 0/3      Štetić D. 1/1
                        Jurakić  1/0
                         + par Oreč/Jurakić
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!