SLAST
Lipnja 13, 2026, 11:57:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 18. kolo  (Posjeta: 5317 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Travnja 15, 2011, 06:52:07 »

Uf...da sam znao ugovorio bih s domarom u Đuki da i mi odigramo četvrtkom  Wink  no morali smo poštivati i zahtjev lokalne tv postaje  koja je diktirala uvjete...

Čestitke Sekuliću na Arbanasovom skalpu  dobro,a Ivan samo nastavlja s dobrim igrama iz 5 lige osokoljen tamošnjim 1 mjestom  Grin
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #16 : Travnja 15, 2011, 08:25:02 »

VAŽNA OBAVIJEST:

Zvao me tihos jutros izvan zore i rekao da ništa od pečenke  sram...kao razlog je naveo da je danas petak...dan za post  kk..prihvatio sam njegove razloge i složio se da nije primjereno izlagati se masnoj hrani  Wink

Naravno utakmica se igra u zakazano vrijeme  dobro
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #17 : Travnja 15, 2011, 21:49:49 »

Mirovinac-Sredanci 4:6

Nakon žestoke borbe i vodstva Mirovinca od 4:2, do kraja meča su Sredančani napravili čudesan preokret.
Mali Rosandić je rasturio Cipra u 5 setova iako je gubio s 2:0, da bi Cipar u zadnja dva seta uhvatio svega nekoliko poena i to je valjda dalo krila Rosiju za igru parova s Matom u kojima je Ljuban majstorskom igrom dobrano namučio goste, a Mata je u svom stilu uvijek na kraju "briljirao" fulajući ključne loptice  Angel, a to sve valjda zato da bude veća draž igre  Evil
Ako se ne varam dosta mečeva se igralo na 5. setova, ali valjda će netko od onih koji imaju zapisnik ponešto i napisati o igri.
Bilo je dosta stresno i za gledanje a kamo li za igranje, sve u svemu fini meč za gledanje...
« Zadnja izmjena: Travnja 15, 2011, 21:50:43 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Travnja 15, 2011, 22:47:23 »

SREDANCI - MIROVINAC   6  :  4

Rečić   -   Bašić     2 : 3 (-6,6,-7,9,-8)
Rosandić-   Sigurnjak 2 : 3 (-4,9,-7,9-10)
Babić   -   Cipar     1 : 3 (8,-16,-8,-8)
Rosandić-   Bašić     3 : 1 (5,-7,8,7 )
Rečić   -   Cipar     3 : 0 (3,12,9)
Babić   -   Sigurnjak 1 : 3 (-10,-9,8,-8)
Rosandić-   Cipar     3 : 2 (-5,4,-4,10,6)
Babić   -   Bašić     3 : 0 (7,8,6)
Rečić   -   Sigurnjak 3 : 1 (6,-5,9,5)
Rečić       Kolarević
Rosandić-   Sigurnjak 3 : 1 (6,-11,10,11)

Hvala ReBus...definitivno postaješ naš fan,a možda od jeseni i naš član  dobro
Utakmica je bila za ljude jakih živaca.
Putujući na utakmicu razgovaramo o tome da ako odigramo dobro možda možemo do 5:5 pa čak i do pobjede.
Međutim ulaz u meč je ludilo.  kk
Nakon prvog kruga gubimo 0:3.
Ajde ja ne mogu reći da sam bio blizu,ali kako čujem Rosi je imao neke situacije da dobije u 5 setova.
Boxer vodi 1:0 u setovima i gubi drugi set u maratoncu i ode sve na stranu Ivice.
Nakon što je Rosi probudio nadu pobjedom nad Goranom idemo dalje.
Boxer pruža dosad najjači otpor Tihi,ali gubi.
Ja pobjeđujem Ivicu naizgled lako,ali u 2 setu spašavam 8:10,a i treći smo u malom fixu.
I onda zadnji krug.
Boxer dobiva Gorana,ali Cipar vodi Rosiju 2:1 i tu krećem u meč s Tihom pa ne znam.
Navodno je Ivica imao 9:3 u 4 setu i mališa je to sve uspio spasiti i dobiti 4 i 5 set.
Tiho i ja igramo,po meni dobar meč,nekoliko poena za antologiju i ja dobivam 3:1.
Parovi su kako se vidi po rezultatu bili napeti do jaja.
Nama se žuri zbog Rosija i 3 smjene,ali Ljuban izvlači neke poene kao dečkić.
U 3 setu imamo vodstvo od 10:6 no ulazimo u fix.
4 set je drama na vrhuncu i opet dobijamo fix.

I za kraj ispričavam se suparničkoj ekipi,suigračima i navijačima na galami,živciranju,samobodrenju. sram
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #19 : Travnja 16, 2011, 01:10:12 »

Znao sam da će biti gusto! Čestitke Sredancima!  Cheesy
Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #20 : Travnja 16, 2011, 05:45:14 »

Bravo Sredanci , cestitke odmene
Evidentirano

G.S.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #21 : Travnja 16, 2011, 09:19:26 »

A, viđer bećara kad dolazi  Grin Grin
Evidentirano
foggy

« Odgovor #22 : Travnja 16, 2011, 11:02:37 »

Sredanci  postovanje postovanje
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
tihos
*
Klub: STK FLIP

« Odgovor #23 : Travnja 16, 2011, 11:39:53 »

...još jednom čestitam Mati & co na pobjedi...dečki su motivirano i sa puno želje za pobjedom prišli meču...i zasluženo uspjeli...
...moja ekipa(uključujući i mene) opet odigrala meč u skladu sa svojim imenom...morat ćemo iduću sezonu promjeniti ime,možda s promjenemo imena potaknemo još neke promjene...
...bravo Sredanici!!

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #24 : Travnja 16, 2011, 11:43:43 »

Hvala svima na čestitkama u ime naše ekipe. klanjanje
Još jedan dodatak...ni jedan igrač nije upisao tricu  Wink...svi smo dobili po ušima barem jednu Cheesy

ReBus što se tiče bećara Gorana ipak ja mislim da je on ustao i spremao se za posao  Wink a prije posla naravno da se mora pogledati forum  Grin
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #25 : Travnja 16, 2011, 12:55:08 »

Ih, Mata, sad će ga svaka za zeta htjeti kad ga tako hvališ  Grin, što još nisi napisao da i onu stvar dobro drži u rukama i njome mlati...na reket naravno mislim  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Travnja 16, 2011, 13:47:57 »

@ReBus...zanimljivo je da si uzeo ulogu glavnog snimatelja 2 HL,a ne snimaš mečeve koji su ti bliži po razini.Što ti možeš naučiti od tih dečkića od 50-60 kg?
Pametnije bi ti bilo da si snimao sebi ravne kilažom  Grin i kasnije studirao igru.

Na brzinu sam se zahvalio danas jer sam se vratio sa jednog tužnog događaja po svoj novčanik  doh...čitaj registracija vozila  kk...presjekao sam vrpcu za početak turnira u Sport Domiju i pravac kući djeci.

tihos...hajde molim te ostavi jedan primjerak zapisnika domaru JFK (Kennedy)  Wink za uspomenu,jer mislim da će biti ponosan da su vas "njegovi" pobijedili  Wink,ja ću zapisnik poslati mailom Travaru.

Kad već spominješ ime  i igru u skladu s njim....po rezultatu bi se dalo reći da se brzo umorite,a mi se sporije zagrijavamo  Grin
Mi smo prvi krug išli na umaranje i u tome uspjeli  Wink samo si se ti još u drugom krugu "koprcao",ali si se slomio ipak u trećem krugu  dobro
Vaterpolo riječnikom rečeno po četvrtinama (0:3;2:1;3:0;1:0)
A i sjebao te Ivan  Wink njegova poruka "vrati Mati s kamatama za nedjelju..." je bila kobna...kao da mi je opalio šamarčinu  Grin

Malo šale u ovim turobnim vremenima nije na odmet. cheer...nadam se da je publika koja se jedva natiskala u dvoranu uživala u našim prezentacijama.

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #27 : Travnja 16, 2011, 16:14:23 »

Nije toliki problem snimati igrače naše tonaže, problem je naći dovoljno široku dvoranu da mi stol i igrači stanu u kadar, vidiš da i ti sitni momčići jedva stanu. Ili proširiti dvorane ili kupiti drugu kameru. U svakom slučaju nemam para ni za jedno ni za drugo..  Undecided Cry
Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #28 : Travnja 16, 2011, 17:43:35 »

nije becar , vec isao naposao , Mata je uvjek u pravu !
« Zadnja izmjena: Travnja 16, 2011, 18:18:40 Goran Sekulić » Evidentirano

G.S.
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!