SLAST
Lipnja 15, 2026, 14:58:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  
Autor Tema: POJEDINAČNO PRVENSTVO SLAST-a ZA 2011.  (Posjeta: 8886 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #30 : Lipnja 12, 2011, 21:01:45 »

Čestitke svim osvajačima odličja,kao i svima onima koji su danas pohodili ovo prvenstvo.
Čestitke organizatorima na čelu s Travarom.

Za one koji su očekivali malo zajebantskog štiha od mene moram reći da se javim malo kasnije...sad ne mogu,zajebava me medalja oko vrata stalno grebe po tipkovnici  champion

U privitku su svi rezultati

* POJEDINAČNO PRVENSTVO SLAST 2011.doc (253.5 KB - (downloada: 144 ).)
* PAROVI 2011.doc (80.5 KB - (downloada: 115 ).)
« Zadnja izmjena: Lipnja 12, 2011, 21:05:43 Mata » Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #31 : Lipnja 12, 2011, 21:28:58 »

Pridružujem se čestitkama, osvajačima odličja,  champion ali i svima koji su nastupili,  klanjanje nažalost, nisam mogao sudjelovati zbog iskrslih obaveza pa sam morao "pobjeći" nakon podjele ligaških pehara. Bar su Bera i Đuka imali nesmetan prolaz u glavni turnir  rofl Gigi je opravdao ulogu favorita, ali vidi se da mu nije bilo lako jer je put do titule bio pun nagaznih mina, osobito sredanačkih ... Za Matu se zna da je opak na ovakvim turnirima, ali treba istaći i Rosandića koji kao da je jučer uletio u SLAST i stolni tenis, a tako dobro praši ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #32 : Lipnja 12, 2011, 21:57:16 »

Čestitke Mati da je uspio još poslije turnira voziti kući i to sve obraditi i zorno prikazati. Ne mogu se oteti dojmu da ne primjetim da Gigi ima većeg od Robija :-), o peharu se radi, naravno...
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #33 : Lipnja 12, 2011, 22:09:34 »

Osvajači odličja

Best of the best

Al su ovi iz Sredanaca jaki ...

« Zadnja izmjena: Lipnja 12, 2011, 22:15:59 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Bera11
Moderator

« Odgovor #34 : Lipnja 13, 2011, 00:15:53 »

Bio je to jako dobar turnir, pun dobrih mečeva kako u pojedinačnom tako i u parovima. Od naše skupine smrti ni "S". Na kraju smo ostali samo ja i Đuka. Đuka me iznenadio napadom i unatoč pobjedi poletio sam za jednom lopticom i uhvatilo me u leđima. Probao sam sa kremama, viskovima, kristalima ali bez pomaka. Sa Žikom u osmini finala sam se držao dobro jer Žika igra sporo što mi odgovara, ali me zato Rosi razmontirao , samo serva i onda raketa...Prilično je namučio i Gigija. Vidjelo se i da novi dečki igraju sve bolje i bolje. Zorko i Soltoković će biti strašni igrači u 1 ligi, na nesreću su imali Akana  i Robija u grupi.
Đuka je umjesto utješne medalje osvojio treće mjesto, dok Domac ovaj puta nije imao sreće u ždrijebu, ali matura je dobar izgovor.  U parovima smo Gigi i ja imali nešto lakši ždrijeb i do finala smo izgubili samo jedan set. U finalu bitka do posljednjeg poena. Iako smo nekoliko puta bili na konpocima i  spašavali set loptice, uspjeli smo se izvući  i doći do petog seta koji smo dobili 11-9. Zorko i Robi su izvrsno igrali budući da igraju prvi puta zajedno. I to je uglavnom to. Meni i Gigiju je ovo treće uzastopno zlato u parovima dok je Gigiju drugo ili treće zlato u pojedinačnom dijelu, nisam siguran. Nakon meča voltareni i Deep relief, ali proći će do 108. valjda. Iako više manje uvijek isti igrači osvoje pehare (Gigi, Robi...), uvijek netko iznenadi i dođe među 4. Prošle godine Tonkić, ove Rosi, pa i Mata je jednom digao pehar u zrak i to je  ono što je zanimljivo na pojedinačnom prvenstvu. Mislim  da je jedna kategorija bila pun pogodak, i što se mene tiče ne mora se više ni igrati u dvije kategorije jer je jedna liga Slast i jedna rang lista. Šteta što nisu mogli doći Sefo, Lema i Vjeko.
Evidentirano
tomas
*
Klub: IMIA

« Odgovor #35 : Lipnja 13, 2011, 08:36:04 »

Čestitam svim osvajačima odličja i sudionicima prevenstva. A posebno svojim Sredančanima Mati i Rosiju, BRAVO DEČKI.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #36 : Lipnja 13, 2011, 10:24:15 »

Od naše skupine smrti ni "S".

Točno. Ni Sefe, ni Stjepana ...  doh
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #37 : Lipnja 13, 2011, 10:33:28 »

Hvala tomas .....šteta da nisi išao jer kako nas je jučer išlo mogao si i ti do trofeja  Wink
Na godinu dolazimo s kamiončićem jer su jučer trofeji jedva stali u gepek  Grin
Potpisujem Berino izlaganje i tu nemam što dodati osim dodati par crtica.

-ja bih uveo neku nagradu za neumorne poput ReBusa koji je jučer odigrao svoje službene mečeve i uz to još 10-ak neslužbenih  Table Tennis...samo protiv mene je igrao još 3 meča,a vidio sam ga da je igrao sa Tihom,Županom itd....mislim da je morao imati grčeve sinoć ili je stvarno u formi. postovanje

-treba imati malo sreće u ždrijebu isto kao i u nekim mečevima.Rosiju nisu došli u grupu Lema i Vjeko,Prle mu je vodio 2:0 i visio je kao luster...do kraja je onda eksplodirao ...što bi bilo,kad bi bilo  nemam pojma to nikad nećemo saznati

-skupina smrti se pretvorila u dvojac na pariće.Jednom se smrklo (Bera) jer se nije dovoljno naigrao dok je drugom (Đuka) dobro došlo jer je snimao mečeve i odmoran ušao u daljnje okršaje.

-Gigijeva statistika kaže da mu se "otvorio" ždrijeb.Logika kazuje da mu je do finala jedini jak meč bio s Akanom.Međutim rezultati pokazuju da je zube umalo polomio na Sredancima  Wink.Znači ne odgovara mu naš "Forrest Gump" stil već školovani igrači  kk...ali jbg ne možeš birati s kim bi igrao  nema pojma

-Što se mene tiče...ja sam nakon teške borbe pobijedio Travara i Stanića,ali me Tiho doslovce razmontirao.Nije mi dao pisnuti tijekom meča i tu je već pola posla odrađeno.Kad sam vidio da me ždrijeb "pomazio" s Gigijem bilo mi je drago i samo sam želio da me ne razbije na 2 poena te da mu pružim bilo kakav otpor što sam mislim i uspio.Poželio sam mu uspjeh do kraja da mogu reći da sam izgubio od prvaka  Wink

-u paru smo osvojili medalju također možda s malo sreće.Dobili smo par Brzić-Mrva koji vjerovatno prvi put igra,ali smo onda išli na par Tonkić-Tomakić koji je ipak uigraniji,ali eto uspjeli smo ih dobiti.Prvacima smo otkinuli 1 set tako da sam zadovoljan...ma prezadovoljan.
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #38 : Lipnja 13, 2011, 10:50:31 »

Zanimljivo je da su od tri prvoplasirane ekipe na pojedinačnom prvenstvu nastupila petorica igrača koja su u ekipnom prvenstvu ostvarila više od 200 pobjeda (pojedinačno i u paru) Bera, Župan, Akan, Darko, Hinek i nitko se nije uspio probiti  među 4. To dovoljno govori o kvaliteti cijele lige, a mi se možemo vaditi na dugu sezonu, premorenost, ozljede i ostalo...
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #39 : Lipnja 13, 2011, 11:02:32 »

-ja bih uveo neku nagradu za neumorne poput ReBusa koji je jučer odigrao svoje službene mečeve i uz to još 10-ak neslužbenih  Table Tennis...samo protiv mene je igrao još 3 meča,a vidio sam ga da je igrao sa Tihom,Županom itd....mislim da je morao imati grčeve sinoć ili je stvarno u formi. postovanje

Svašta ti misliš...a ja spreman za novi turnir :-). Što bi tek bilo da ih nisam tako zagrijavao, postigli bi još gori uspjeh :-).
Evidentirano
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #40 : Lipnja 13, 2011, 12:02:00 »

Samo samnom je Rebus odigrao,tri ili četiri meča...za ostalo neznam bogami je pravo u formi...ja više nisam mogao!
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #41 : Lipnja 13, 2011, 15:23:48 »

U privitak sam neke stvari pogrešno posložio.Nisam uveo scoreove.
Evo sad sam i to obavio i namjerno stavio ReBusa da goni sve ispred sebe  lol

1.Jurković Miroslav   7 / 0   
2.Klobučar Robert            6 / 1
3/4.Rosandić Miroslav    4 / 1
3/4. Čanić Josip                2 / 2
-----------------------------
5/8. Sigurnjak Tihomir     4 / 1   
5/8. Župan Robert            4 / 1
5/8. Dervišević Zlatan      3 / 2
5/8.  Beraković Mladen    2 / 1
--------------------------------
9/16. Čanić Domagoj        3 / 1
9/16. Jurković Dalibor     3 / 1
9/16. Rečić Mato               2 / 2
9/16. Marinović Zdravko 2 / 2
9/16. Tonkić Goran           2 / 2
9/16. Hinek Stjepan          2 / 2
9/16.Živković Stjepan      2 / 2
9/16. 2 Prša Milan                1 / 2
------------------------------------------
17.  Štetić Krešimir   najbolji trećeplasirani  4 / 1
18.  Martić Vinko    3 / 3
19/20.  Soltoković Tihomir  2 / 3
19/20. Arbanas Darko      2 / 3
 21/23.Mršić Danijel         1 / 3
21/23. Brzić  Nikola          1 / 3
21/23.  Kolarević Ljuban  0 / 2
------------------------------------
24.    Zorko Vedran najbolji četvrtoplasirani   3 / 3
25.   Relić Miroslav      2 / 4
26.   Tomakić Vinko     1 / 4
27.   Mrva Franjo         1 / 4
28.   Stanić Antun       0 / 4
29.   Busija Renato      0 / 4
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #42 : Lipnja 13, 2011, 15:25:00 »

POREDAK PAROVA:

1.Beraković Mladen-Jurković Miroslav     4/0
2.Zorko Vedran  -  Klobučar Robert           3/1
3.Rosandić Miroslav-Rečić Mato               2/1
3.Arbanas Darko-Dervišević Zlatan           2/1

5-8  Martić Vinko-Hinek Stjepan                1/1
5-8  Čanić Domagoj-Čanić Josip                 1/1
5-8  Tomakić Vinko-Tonkić Goran              1/1
5-8  Župan Robert-Sigurnjak Tihomir        1/1

9-14 Jurković Dalibor-Busija Renato     0/1
         Štetić Krešimir-Relić Miroslav       0/1
         Mrva Franjo-Brzić Nikola               0/1
         Prša Milan-Kolarević Ljuban          0/1
         Živković Stjepan-Marinović Zdravko 0/1
         Mršić Danijel-Soltoković Tihomir       0
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #43 : Lipnja 13, 2011, 19:44:00 »

U privitak sam neke stvari pogrešno posložio.Nisam uveo scoreove.
Evo sad sam i to obavio i namjerno stavio ReBusa da goni sve ispred sebe  lol

26.   Tomakić Vinko     1 / 4
27.   Mrva Franjo         1 / 4
28.   Stanić Antun       0 / 4
29.   Busija Renato      0 / 4
Neka sam ja gonič, samo kad nisi već gledao setove onda si mogao bar abecedu ili onda bar dijeljenje istog mjesta, mada i među ovima ispred nas dvojice ima onih koji nisu igrali zbog tzv. grupe smrti koja je na kraju ispala grupa umrlih pa su ih rezultati pomazili Grin.
Dogodine igram samo mečeve koji se ne pišu, zagrijavam igrače besplatno, brišem stolove, doduše to sam i sad radio, Šikiju donosim pivo dokle god Mata plaća...  Evil
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #44 : Lipnja 13, 2011, 20:11:52 »

Samo samnom je Rebus odigrao,tri ili četiri meča...za ostalo neznam bogami je pravo u formi...ja više nisam mogao!
Tu sam se tek zagrijao...hehehe...
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!