SLAST
Svibnja 05, 2026, 17:16:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Prelazak iz niže u višu ligu  (Posjeta: 2797 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« : Listopada 10, 2011, 09:14:58 »

Pravilnik kaže slijedeće:
Pravilo prijelazka igrača i nastupa za klub i ekipu
Nije dozvoljeno :
        Igračima onih klubova koji nastupaju s više ekipa u jednoj ligi Slavonske regije – Zapad, nije dozvoljen prijelaz unutar iste lige iz jedne u drugu ekipu.
        Za ekipe jednog kluba u 2. HL i 3. HL nemogu nastupiti neregistrirani igrači
      U slučaju da dođe do nepoštivanja pravila, ekipa u kojoj je igrač nastupio gubi utakmicu.
U ljestvici se upisuje kao izgubljena utakmica bez bodova a protivničkoj ekipi pobjeda od 4 : 0.
Dozvoljeno je :
Igrač jednog kluba, iz ekipe nižeg razreda natjecanja može prijeći u ekipu višeg razreda bez mogućnosti povratka ( nemože se prijeći iz višeg u niži razred ).
              Npr. : dozvoljen je prijelazak  -       iz 4. HL u 3. HL,
-    iz 3. HL u 2. HL
      Na uočenu nepravilnost protivnička ekipa ili organizator natjecanja treba uputiti žalbu povjereniku regije s objašnjenjem.
    U  slučaju da je došlo do nepoštivanja pravila,  povjerenik će postupiti prema gore navedenim pravilima o bodovanju.

Pitanje: Da li je dozvoljen prelazak iz niže u višu ligu u jednome danu?
Primjer: I 2 i 3 liga igraju se istog datuma. I sad Župan i ja odigramo za Budainku2 prva dva meča i odjurimo u MD Budainka na drugi meč 2 lige i tamo nastupimo. Teoretski je sve OK, ali da ne bude nasuglasica oko toga.
Ne mislimo to napraviti ali ako se recimo u prvome meču 2 lige netko iz Budainke 1 ozlijedi i ne može nastupiti u drugome meču... da li je zamjena moguća. Ovo mogu napraviti i ekipe OŠB2, Broda2, Graničara2...
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Listopada 10, 2011, 09:48:27 »

Ovo je stvarno raritetna situacija odnosno primjer (mogućnost) koju je Bera naveo. A opet u stvarnom životu moguća situacija jer se u istom danu igra više liga što smatram načelno da nije dobro. Osobno - ne znam što bih rekao i mislio  nemam pojma tj. ne znam kako bih u ovom primjeru tumačio propozicije.  predaja Najbolje pitati povjerenika. 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Listopada 10, 2011, 09:53:48 »

Upit poslan i Marinu. Čisto da ne bude zabune...Ne vjerujem da će se takvo nešto događati prije proljeća ali bolje da se to riješi do kraja godine...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Listopada 10, 2011, 10:04:55 »

Upravo tako.
Treba stvari rješavati u hodu,prijedlozima...a i predviđanjima svih mogućih situacija.
Siguran sam da će Marin proučiti ovo i dati,kako bi Bera rekao,VISPRENO  objašnjenje kao i do sada.

Koliko sam upoznat do sada je uvažio i primjenio dosta prijedloga.
No moramo svi ostali pridonijeti boljitku.
Iako je objavljeno kako se ispunjava zapisnik i dalje su neki "naškrabani"  ko lopatom da se ne može pročitati ni ime ni rezultat.

Da se još našalim u vezi ovoga....zamišljam kako Bera i Župan igraju 3 HL u S.Brodu i onda sjedaju u dvokrilca i lete za Novsku odigrati 2 HL  lol kk reket
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Listopada 10, 2011, 10:14:21 »

Što se tiče zamjene zbog rezultata tu smo ja i Župan inferiorni  u odnosu na Vjeku a posebno Darka, tako da naše ulijetanje u 2 ligu neće imati bogznakaku rezultatsku korist za ekipu. Pitao sam u prvome redu zbog možebitnih ozljeda prve trojke, ne samo naše ekipe nego i drugih ekipa koje mogu iskoristiti pravilo prelaska iz niže u višu ligu. (Budainka, OŠB, Graničar, Stramc, Kutina, Sisak, Novska)
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!