SLAST
Travnja 16, 2026, 10:03:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: PODVINJE - OPEN 01.12.2011  (Posjeta: 4088 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« : Prosinca 01, 2011, 23:53:13 »

Večeras u 19:30 u finoj atmosferi je započeo turnir PODVINJE - OPEN. Gomila igrača i publike željne dobrih mečeva što je bilo i ostvareno dok nisam otišao. Nadam se da će se po završetku turnira pojaviti i neki rezulatati.

Malo atmosfere

Akkan je nastupio u SUMO izdanju  reket

Malo igre...

Bogme je bila i kladionica.... Grin

Pa malo nagrada..

i za kraj PEHAR...

200 kn nisam fotkao, ali onaj tko ih dobije znati će kako izgledaju...  Grin Grin

E, da..za pivoljupce...bilo je besplatnog piva za sve ...igrače i PUBLIKU..za nevjerovati...ali Šiki je ovaj puta omanuo... shots
I Mata ovaj puta nije ostavio ništa...jedino sebe...i to kod kuće  Laugh
« Zadnja izmjena: Prosinca 01, 2011, 23:58:31 ReBus » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Prosinca 02, 2011, 01:12:23 »

1, Jurković Miroslav
2. Klobučar Robert
3. Ahmetović Esad i Beraković Mladen

Sjajan turnir, kako se turnir približavao kraju većina mečeva završavala je 3-2
Četvrt finale: Jurković M. - Ninković 3-0, Beraković-Dervišević 3-0, Klobučar - Jurković D. 3-2, Ahmetović - Župan 3-2
Polufinale: Jurković M. - Ahmetović 3-2, Klobučar - Beraković 3-2
Finale: Jurković - Klobučar 3-2

Gigi je opet pokazao da je njegova iga bez igre prejaka za sve nas. Nije cijeli meč povukao 10 spinova a dobio je sve. Sefo je bio najbliže, vodio je 2-1 i ali nije uspio.
Klobučar je sve mečeve od četvrtfinala gubio 0-2 i onda stizao i dobivao. Prvo Jurković Dalibora pa onda i mene i kada se činilo da će i Gigija dobiti nakon zaostatka od 2-0 Gigi se raspištoljio u petom i otišao na nedostižnih 10-4.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Prosinca 02, 2011, 06:10:36 »

Prije svega pohvale dečkima na organizaciji  dobro ...imao sam želju doći no i kad se čini da je sve idealno uvijek se nešto zakomplicira  nemam pojma , ali nadam se da će biti još ovih "ponoćnih" turnira pa ću i ja uspjeti uveličati (kilažom) turnir.

Kako kaže ona stara "dok jednom ne smrkne..." moj izostanak je olakšao put laureatu ovog turnira  Wink Gigiju  Tongue

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Prosinca 02, 2011, 09:13:58 »

Nitko ne spominje "tajnog agenta 007", mog pajdu Bošnjakovića koji je zadao glavobolje moćnim igračima kao što su Oreč i Župan....
Oreč tek u 5. setu došao malo do daha...i onako dobio meč krajičkom snaga ...kad ono kasnije čujem Bera priča..ako Župan izgubi od Bošnjakovića onda će biti....ja gledam..da li ja to dobro čujem..kad ono..moj pajdo vodi 2:0 u setovima... dijete srece no ipak na kraju se zna tko je pobijedio....

Još jedino da se vidi kad će se igrati parovi...šteta da medalje ostanu....to će biti dvonoćni turnir  Grin
« Zadnja izmjena: Prosinca 02, 2011, 09:16:15 ReBus » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Prosinca 02, 2011, 10:26:15 »

....ja gledam..da li ja to dobro čujem..kad ono..moj pajdo vodi 2:0 u setovima...

... a onda su Župana stravično krenuli pardoni  lol da je i njemu samom bilo neugodno  sram i tvoj pajdo na kraju izgubi ...  kk rofl

Sjajan turnir, kako se turnir približavao kraju većina mečeva završavala je 3-2
Ahmetović - Župan 3-2

Sreća, Sefo me "osvetio" ...  boxing  i spriječio Župana u daljnjem švercanju kroz turnir ... dobro sram rofl
« Zadnja izmjena: Prosinca 02, 2011, 10:33:28 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Prosinca 02, 2011, 23:13:59 »

Osvojio sve što se osvojiti može. Ivica Majstorović!

1. Miroslav Jurković - Gigi

2. Robert Klobučar - Robi

3. Esad Ahmetović - Sefo

3. Mladen Beraković - Bera

Uručenje pehara pobjedniku od strane najboljeg nadolazećeg igrača ovog dijela Europe.

Jako kvalitetan turnir. Iznimne kvalitete i raznovrsnih igrača. Od strpljivih do nestrpljivih. Grin
Drago mi je da sam nastupio na ovom turniru u koji sam ušao preko Wild Carda, jer ne bih uspio preko kvalifikacija koje su se održale dan ranije. Vrhunska organizacija, kvaliteta glazbe odlična, razglas malo slabiji, pića je bilo za sve dok nisu Akan i Prša se udružili i kao u emisiji jedan protiv sto potukli ostale. Apsolutno nemam nikakve zamjerke što se tiče turnira. Dečki, svaka čast!  champion pice postovanje weee klanjanje

Snimka finala:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1p0kB4nWbNA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1p0kB4nWbNA</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_rTtm86GEDE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_rTtm86GEDE</a>
« Zadnja izmjena: Prosinca 03, 2011, 00:30:54 Domacc » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #6 : Prosinca 03, 2011, 15:27:58 »

Lijepo je vidjeti da se ljudi druže, lijepo zabave i dosta naigraju uz ugodnu atmosferu što nije uvijek sve lako postići... Tako da velika pohvala organizatoru za ovaj turnir, i nadam se da ce se nastaviti i dalje u ovako lijepom ritmu. Naravno, četvrtak je bio, i kapacitet igrača je bio ograničen, ali da nije bilo tako, vjerujem da bi bilo 50-ak ljudi... Zahvaljujem se na pozivu na turnir, ali nisam mogao doći jer ne idem četvrtkom za Brod već petkom. Pohvala za veličinu pehara, zatim sto su na medalje ugravirali tekst, pa da se osvajači mogu za par godina prisjetiti gdje su to osvojili, i bravo za organizatore, ima tu puno posla, od "zivkanja", pa do nošenja pehara, ždrijeba itd., (valjda nisu otišli puno u minus... hehe.) Pozz svima, čestitam osvajačima, a u vezi gigsona, ne čudi me njegovo učestalo osvajanje turnira, jer uz Sefu, ima najbolju tehniku, i skužio je što je poanta stolnog tenisa, staviti lopticu na stol. To je bistro. Cesto to mnogi zaborave i onda grijese gdje i ne treba. Živjeli
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Prosinca 07, 2011, 08:31:12 »

PODVINJE - OPEN 2. večer

Sinoć je ne sveopće odobravanje prisutnih održana druga večer u igri parova. Za divno čudo i moja malenkost je osvojila medalju  Grin, naravno uz svesrdnu pomoć mog suigrača Šaravanje. Možda se moglo i više, ali onda bi Mata izvukao svoju babu..i eto ga problem  Evil
Moram priznati da je medalja jako lijepa...a tko ne vjeruje, neka pogleda, nije ovo prvoaprilska šala  Laugh

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!