SLAST
Travnja 16, 2026, 06:44:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 7. Novogodišnji stolnoteniski turnir "STARO PETROVO SELO 2012."  (Posjeta: 9114 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #15 : Sijenja 09, 2012, 12:59:31 »

Mislim da je ovaj format turnira dobar i ne treba ga mijenjati. 4 starosne grupe i parovi i to je to. Jedino da se još uvede pehar i medalje za 4 mjesto, da se ne igra meč za treće mjesto. Primjer od jučer: Mulalić iz Sarajeva bio je 4 u pojedinačnom dijelu i 4 u parovima i nije osvojio ništa a igrao je isti broj mečeva kao i pobjednik turnira.

A ja baš gledam zadnju Cikovu fotku i vidim uz zlatni pehar i neka dva zelena peharčeka sa zlatnom vrpcom oko grla...samo netko ih je naopako stavio...da nije to bilo za četvrtoplasirane? Grin Grin

Neka ste se vi svi fino naigrali, a hoće li biti koji filmić da se malo vidi kako se igralo, naročito za medalje.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #16 : Sijenja 09, 2012, 13:49:52 »

Matin sastav 4 M je pravi kandidat za ulazak u 1. HL-u  rocker. Nije Gigi lud  Wink, sve je u Brodu pobjedio  klanjanje, ali kako bi odbacio plutajuću minu zvanu Mata shvatio je da se najbolje pridružiti najopasnijem "protivniku"  klanjanje weee. Hvala Ciku na fotografijama. Izgleda da Bera slabo trenira sa Županom čim je izgubio od travara, ipak je to njegova specijalnost. Ove godine nisam igrao, ali sigurno je bilo super kao i prijašnjih godina, stoga bravo za domaćine. Očekivao sam još jaču konkurenciju do 39 godina, nitko iz ošb-a nije bio (iz prve ekipe), zatim po ovim rezultatima vidim da Tomić nije bio, a mislio sam kako je stavljeno na sokaz i hsts da će biti jos više igrača, ali sve u svemu bitno da je zanimljivo i napeto, te da se svi naigraju.
« Zadnja izmjena: Sijenja 09, 2012, 13:50:33 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #17 : Sijenja 09, 2012, 19:06:54 »

Pravi turnir u SPS, nema što, vidi se da je to moja matična općina  lol. Čestitke ponajprije organizatorima na, rekao bih, ekspanziji ovoga turnira, imati toliko stranih igrača, čak iz Rumunjske, nije mala stvar.  klanjanje Čestitke i reporterima Mati i Beri što su, nama koji nismo mogli nazočiti, prilično opširno dočarali što je, tko i kako odigrao u petrovoselskoj sportskoj dvorani  clsdtopic te fotoreporteru Ciku  dobro koji se potrudio da i vidimo kako je to izgledalo, od stolnoteniskog do onog drugog stola  shots . Da ne zaboravim čestitati i svim osvajačima odličja, a posebno našim dečkima (Matej, Gigi, Robert, Bera, Toma, Sefo ...), dobro, neki baš i nisu dečki  kk , ali su dostojno branili brodsko-posavske stolnoteniske boje.  pehar.

Očekivao sam još jaču konkurenciju do 39 godina, nitko iz ošb-a nije bio (iz prve ekipe),
Razmilili se dečki iz OŠB po europskim skijalištima gdje obavljaju visinske zimske pripreme za nastavak prvenstva pa zato nitko nije bio  lol

Jedino da se još uvede pehar i medalje za 4 mjesto, da se ne igra meč za treće mjesto. Primjer od jučer: Mulalić iz Sarajeva bio je 4 u pojedinačnom dijelu i 4 u parovima i nije osvojio ništa a igrao je isti broj mečeva kao i pobjednik turnira.
Tu se slažem, jedna ili nekoliko medalja više nije prevelik trošak, kad je čovjek već potegao iz Sarajeva, da bar ima nekakvu uspomenu na turnir kad je već izborio plasman u polufinale. I sam sam bio Mulalić neki dan u Klakaru, 4. pojedinačno i u parovima. Iako nisam "lovac na novac" odnosno medalje, da sam iz Klakara dovukao dvije, bila bi taman po jedna za svakog od mojih blizanaca za igranje. Doduše, kad bolje promislim, kakvi su pusti, možda i bolje da nisam dobio te medalje da ne bi nastalo  borba medaljama pa bi moglo biti i razbijenih glava.

I onda hladan tuš nakon objave ždrijeba Ja na Miloševića koji je isto tako bio pobjednik grupe. Na drugoj strani ždrijeba Jumić je kao drugoplasirani čekao jedno predkolo od dva drugoplasirana u grupama za prolazak u polufinale. To je po meni jedini kisk u ždrijebu. Trojici drugoplasiranih u grupama otvoren je put u polufinale dok su druga dva pobjednika grupa igrala u četvrtfinalu.
To je stvarno kiks koji me čudi budući se zna kako se slaže kostur nakon grupa. Nemoguće je da "winner" grupe igra pretkolo ili 1. kolo, a da je drugoplasirani u istoj fazi slobodan i direktno plasiran u višu fazu. Ne kužim kako se to moglo dogoditi, posebno ako je tamo bio Tomica Brnčić, a bio je, koji jako dobro zna kako se to radi.

Ipak, to su stvari koje se mogu i trebaju popraviti do slijedećeg turnira i svakako ne umanjuju odličnu kvalitetu i organizaciju turnira od strane STK "Godinjak". Sugerirao bih da se ubuduće, obzirom na dosta rano i na vrijeme objavljene Propozicije turnira na svim mogućim mjestima (forumi Slast i OŠB, web stranice HSTS-a i SOKAZ-a), prijava vremenski ograniči npr. do četvrtka (3 dana prije turnira) kako bi organizator imao vremena pripremiti ždrijeb, eventualno i bilten, složiti sve glavne kosture nakon grupa i dr. Kad su prijave do pola sata prije turnira, to je sve vjerojatno teško i onda se moguće dogode spomenuti propusti.
« Zadnja izmjena: Sijenja 09, 2012, 21:40:13 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Sijenja 09, 2012, 20:53:39 »

Citat: stjepan
Čestitke i reporterima Mati i Beri što su, nama koji nismo mogli nazočiti, prilično opširno dočarali što je, tko i kako odigrao u petrovoselskoj sportskoj dvorani  clsdtopic te fotoreporteru Ciku  

Hvala za čestitke i  izražavam žaljenje da nisam slikao sve zapisnike od grupa pa do završnih kostura  sram sram
Naime ja sam imao fotić u torbi,ali kad sam ga tražio nisam ga mogao pronaći i pomislio sam da ga nisam ponio,međutim sinoć kad sam došao dok sam vadio opremu za pranje vidim da je unutra  doh
Potpuno sam zaboravio reći i Cik-u da to napravi jer sjedili smo zajedno i gledali uzbudljivo polufinale parova gdje sam mu pojeo skoro sve čokoladne štapiće  Grin
Ali opet kako je za zapisničkim stolom sve PROMPTNO u laptop unosio gosp.Kuharić iz Strmca i printao rezultate na oglasnu ploču pomislio sam da rezultati idu LIVE na internetu  i da će se moći pronaći na istom.

I dalje se nadam da će nas domaćini počastiti sa svim rezultatima u poen jer mislim da imaju sve unešeno i samo trebaju objaviti  kava clsdtopic

Citat: Bera11
Primjer od jučer: Mulalić iz Sarajeva bio je 4 u pojedinačnom dijelu i 4 u parovima i nije osvojio ništa a igrao je isti broj mečeva kao i pobjednik turnira.

Putujući sinoć kući,Gigi je spavao kao beba  biti ce dobro ,a Bera i ja ovo komentiramo i negdje kod Sibinja Gigi bunca u snu "...Bera moramo ovo dobiti,ne mogu doma sa dvije plakete..."  kk

Dakle bilo je pitanje Gigi ili Mulalić,Brod ili Sarajevo
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #19 : Sijenja 10, 2012, 00:04:17 »

To je stvarno kiks koji me čudi budući se zna kako se slaže kostur nakon grupa. Nemoguće je da "winner" grupe igra pretkolo ili 1. kolo, a da je drugoplasirani u istoj fazi slobodan i direktno plasiran u višu fazu. Ne kužim kako se to moglo dogoditi, posebno ako je tamo bio Tomica Brnčić, a bio je, koji jako dobro zna kako se to radi.

Toma je igrao finale preko 60 godina i paralelno sa tim pravio kostur daljneg dijela turnira, tako da upće ne sumnjam u njega, bila je strašna gužva,a danas sam pokušao saznati tko je igrao pretkolo i nakon toga išao na Jumića, možda je pobjednik neke grupe igrao greškom prekolo... tu nisam 100% siguran tako da ću pričekati konačne rezultate.
Više me živcira promašeni spin  na 10-9 u petom setu parova polufinala. Evil
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #20 : Sijenja 11, 2012, 00:05:59 »

Evo maloprije sam dobio rezultate od Vlade pa ih PROMPTNO  objavljujem.
Čovjek je u žurbi "zaboravio" staviti donji dio ždrijeba parova,ali nećemo mu zamjeriti... klanjanje dobro

Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!